My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska, my kupilismy dom w zeszlym roku po przeprowadzce ze Stavanger (moj maz sie upral, ze chce kupic dom w dzielnicy, w kotrej dorastal, wiec 7 miesiecy mieszkalismy u Tesciow - w NO w duzych domach maja osobne mieszkania- czekajac az cos sie pojawi
). teraz przerabiamy: dobudowalismy czesc salonu, wiekszy taras z jednej str, pokoj, skladzik, wieksza pralnia i garaz. poki co jestem bardzo zadowolona z ekipy. placuja szybko a dom rosnie w oczach
oby tak dalej
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Justa wspaniale, ogromnie sie ciesze!
A ja sie dzisiaj juz nie poudzielam tu bo to jednak chyba jakis wirus, okropnie mnie znow brzuch rozbolal , nie wiem co jest grane, do obiadu , ktory jadlam przed 19 dopiero byl spokoj a po obiedzie normalnie mnie zwinelo i tak trzyma
Tamka bidaku, ja to przechodziłam gdzieś na początku tego cyklu. Wyleczyła mnie wódka z pieprzem. Spróbuj. -
Arienna wrote:Hej laseczki, propo niesprawiedliwosci, pracuje w tzw domu dziecka i jak patrze z jaka latwoscia patologia sie rozmnaza to chce mi sie wyc do ksiezyca , "matka chleje ojciec chleje a nas pani w domu osmioro " az czlowieka szarpie, bo oni jak kroliki a tu czlowiek huha dmucha i nic.... ot sprawiedliwosc.... ale coz dobrej nocki zycze :*
Kiedyś chodziłam do domu dziecka jako wolontariusz. Poszłam tylko dwa razy. Nie dałam rady. -
Dzień dobry ja od rana Doznalam szoku moj maz sam z siebie zaproponowal zebysmy o 6 rano biegali a wieczorem jedziemy kupic karnety na basen no i najwazniejsze przestał od pon kupować do pracy slodkie buleczki
Arienna, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Krokodylku, ja oglądam Twój wykres jak serial
codziennie rano sprawdzam co wpisujesz
Ładna tempka. Kciuki mam sine od trzymania
Heehehehe mówisz że emocje lepsze niż w brazylijskim serialu?marissith, Anastazjaaa, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuska, tak w NO. moj maz jest Norwegiem i ceizko by mu bylo przeniesc sie do PL
chociaz probponowal mi, gdy widzial jak mi tu ciezko. niestety abym ja mogla byc w PL, on musialby pracowac rotacyjnie....a co to za zycie. moj tato tak pracowal i nie mam zbyt wielu wspomnien z dziecinstwa, gdzie ojciec byl obecny. ciagle poza domem.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki w piękny letni dzień. U mnie dziś @, ale powiem wam, że się tak tragicznie czuję, że nawet mi się nie zrobiło przykro jak co miesiąć, że się nie udało w tym cyklu. Już nie pamiętam kiedy się tak czułam w czasie okresu. Nie dość że bóle miałam już od piątku, to dziś myślałam że z łóżka nie wstanę. Mdli mnie, boli mnie wszystko, nawet to że spodnie mnie dotykają, w głowie mi się kręci. Tragedia, zawsze czuję się koszmarnie i jade na przeciwbólowych ale dziś to normalnie rekord. Już miałam do pracy nie iść, ale jakoś dojechałam.
Sorki, że was takimi smutami od rana atakuję, ale może przynajmnije psychicznie mniej będzie bolało. Właśnie odkryłam, że jak myślę to mnie głowa boli
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny