X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewuszki to poszalejecie :) A my z mężem zalewamy taras :) i schody wejściowe, bo mimo iż już mieszkamy w nowym domu to jeszcze mnogo dłubaniny przy nim zostało :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Anastazja dawno Cię nie widziałam. Co dobrego?

• beszka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, my kupilismy dom w zeszlym roku po przeprowadzce ze Stavanger (moj maz sie upral, ze chce kupic dom w dzielnicy, w kotrej dorastal, wiec 7 miesiecy mieszkalismy u Tesciow - w NO w duzych domach maja osobne mieszkania- czekajac az cos sie pojawi ;) ). teraz przerabiamy: dobudowalismy czesc salonu, wiekszy taras z jednej str, pokoj, skladzik, wieksza pralnia i garaz. poki co jestem bardzo zadowolona z ekipy. placuja szybko a dom rosnie w oczach :) oby tak dalej :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super :)Ale Wy też w NO kupiliście dom , dobrze myślę?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U mnie na wykresie jakieś schodki. :)

Lecę Was nadrobić.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Justa wspaniale, ogromnie sie ciesze!

A ja sie dzisiaj juz nie poudzielam tu bo to jednak chyba jakis wirus, okropnie mnie znow brzuch rozbolal , nie wiem co jest grane, do obiadu , ktory jadlam przed 19 dopiero byl spokoj a po obiedzie normalnie mnie zwinelo i tak trzyma :-(

Tamka bidaku, ja to przechodziłam gdzieś na początku tego cyklu. Wyleczyła mnie wódka z pieprzem. Spróbuj.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku, ja oglądam Twój wykres jak serial :) codziennie rano sprawdzam co wpisujesz :D Ładna tempka. Kciuki mam sine od trzymania :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie :)u mnie też dziś temperaturowy dół, dziś jestem sama, do pracy dopiero na noc, nawet obiadu nie muszę robić :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Asha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam wszystkim, gwarno od rana...myslicie ,ze rzucenie palenia moze miec wplyw na temp?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Hej laseczki, propo niesprawiedliwosci, pracuje w tzw domu dziecka i jak patrze z jaka latwoscia patologia sie rozmnaza to chce mi sie wyc do ksiezyca , "matka chleje ojciec chleje a nas pani w domu osmioro " az czlowieka szarpie, bo oni jak kroliki a tu czlowiek huha dmucha i nic.... ot sprawiedliwosc.... ale coz dobrej nocki zycze :*

Kiedyś chodziłam do domu dziecka jako wolontariusz. Poszłam tylko dwa razy. Nie dałam rady.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ja od rana Doznalam szoku moj maz sam z siebie zaproponowal zebysmy o 6 rano biegali a wieczorem jedziemy kupic karnety na basen no i najwazniejsze przestał od pon kupować do pracy slodkie buleczki :-D

Arienna, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Krokodylku, ja oglądam Twój wykres jak serial :) codziennie rano sprawdzam co wpisujesz :D Ładna tempka. Kciuki mam sine od trzymania :)

Heehehehe mówisz że emocje lepsze niż w brazylijskim serialu? :D

marissith, Anastazjaaa, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, tak w NO. moj maz jest Norwegiem i ceizko by mu bylo przeniesc sie do PL ;) chociaz probponowal mi, gdy widzial jak mi tu ciezko. niestety abym ja mogla byc w PL, on musialby pracowac rotacyjnie....a co to za zycie. moj tato tak pracowal i nie mam zbyt wielu wspomnien z dziecinstwa, gdzie ojciec byl obecny. ciagle poza domem.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka z samego rana ;) teraz zaczne czytac co tam naskrobalyscie jak mnie nie bylo ;)

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Kiedyś chodziłam do domu dziecka jako wolontariusz. Poszłam tylko dwa razy. Nie dałam rady.

Kwestia przyzwyczajenia chociaż nie powiem że jest łatwo ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry - po oddaniu krwi już jestem:) hurraaaa i na jakiś czas spokój, wczoraj jeszcze usg tarczycy miałam i w następny poniedziałek znowu wizyta u endokrynolog, zobaczymy.....w prawym płacie powiększyły mi się te guzki ;-/

• choco Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki w piękny letni dzień. U mnie dziś @, ale powiem wam, że się tak tragicznie czuję, że nawet mi się nie zrobiło przykro jak co miesiąć, że się nie udało w tym cyklu. Już nie pamiętam kiedy się tak czułam w czasie okresu. Nie dość że bóle miałam już od piątku, to dziś myślałam że z łóżka nie wstanę. Mdli mnie, boli mnie wszystko, nawet to że spodnie mnie dotykają, w głowie mi się kręci. Tragedia, zawsze czuję się koszmarnie i jade na przeciwbólowych ale dziś to normalnie rekord. Już miałam do pracy nie iść, ale jakoś dojechałam.
    Sorki, że was takimi smutami od rana atakuję, ale może przynajmnije psychicznie mniej będzie bolało. Właśnie odkryłam, że jak myślę to mnie głowa boli :-(

**********************Gang 18+***********************
  • choco Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś gratulacje. Piękna Kuleczka, pewnie uroda po mamusi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 09:08

Krokodylica, justta, Tamka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco :( przytulam!

choco lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco :( przykro mi, mam nadzieję, że szybko @ minie, poczujesz się lepiej:) i ruszysz do boju:)

choco lubi tę wiadomość

‹‹ 488 489 490 491 492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ