My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest dokładnie tak jak pisze Zizia. "A" to najlepszy wynik(klasyfikacja jest do D). 4 w drugiej dobie to też idealny wynik. Dziewczyny ja sama nie wierzę w to co się dzieje. Po 3 próbach gdzie nie było ani jednego transferu poszliśmy na wizytę żeby omówić szczegóły adopcji zarodka a tu nagle moje wyniki poprawiły się i w natyralnym cyklu mamy zarodek. Ja wiem, że to jeszcze nic nie znaczy. Ale sam fakt uzyskania zarodka i to jeszcze tak dobrego jakościowo to po mojej historii jak wygrana w totka.
Przepraszam jeśli za dużo piszę. Nie mogę się opanować.
Ale oczywiście żeby nie było za różowo mam jakieś różowe plamienie i stresa.Selina, zizia_a, Anuśka, Izoleccc, mikka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco a moze podczas stymulacji po porstu komórki były gorszej jakości a tu na naturalnym cyklu po porstu jest jedna ale dobrej jakosci ?
choco lubi tę wiadomość
-
Aniu może i tak było że ta jakość dzieliła się na kilka sztuk a teraz skumulowała się w jednym jajeczku. Ale glównym czynnikiem żeby spróbować był wynik AMH, który wzrósł 3 krotnie.
9 mam bete zrobić. Chyba sobie wstawie suwaczekSelina, Ania_84, Izoleccc, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta, tydzień mnie nie było i takie wieści mnie ominęły
Przegapiłam Antosia
Ara, Jaka ogromne gratulacje
Choco!!! super wieści! No dosłownie zieleni się na wiosnę Ależ mi się paszcza cieszy!
Nie straszcie po dupku mnie na razie cyce bolą straszliwie, ale faktycznie na słodkie mnie ciągnieara lubi tę wiadomość
-
Myszko o to nie wiedziałam, ze takie efekty uboczne tez są , ze piersi bolą itd
ale to juz jestes po cyklu ? i teraz odliczasz? My dzisiaj zakońćzyliśmy dni płodne i zaczynamy czekanie. We wtroek pprzyjmę dupka i zovaczymy. Jestem pełna nadziei dla tego cyklu -
Sarrra, nawet w ulotce było to napisane zażarłam już pół opakowania w tym cyklu, ale już w 2, 3 dniu brania zaczynam odczuwać piersi, na początku tylko jak już ściągam stanik, ale później to nawet przy chodzeniu, no i zimniej mi, dziwnie tak
-
nick nieaktualnyAnia 84, wyczytałam na innym wątku że miałaś laparoskopie ( u mnie chodzi o udrożnienie jajowodów) na Łubinowej w Katowicach, przepraszam że się Wam tu wtrącam ale możesz mi powiedzieć jak to wygląda i czy da się przeżyć, bo bardzo się boję
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Myszka,co Ci się nie spieszy! Mam nadzieję ze w końcu i na Ciebie ta wredna @ się obrazi i nie przyjdzie. Fajny byś miała prezent na Wielkanoc. Ja rok temu właśnie na Wielkanoc do Was kochane dolaczylam. 23 kwietnia kończę 35 lat. Cholera już chyba za stara jestem a tak bardzo brakuje rodzeństwa dla Młodego.
Tak,jedziemy na święta do Polski. Aż na dwa tygodnie. Cieszę się bardzo .
Miłego wieczoru
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kuba, jak @ nie przyjdzie to będę ze szczęścia pod sufit skakać, ale sikanie kilka dni przed @ mnie nie kręci co ma być to będzie. W kwietniu był mój szczęśliwy cykl zaczął się dzień przed Twoimi urodzinami.
Super że odpoczniecie w święta, naładujecie akumulatory, spotkacie się z rodziną, a może coś zaskoczy w końcu urodzinowe cykle są ponoć szczęśliweKuba12 lubi tę wiadomość
-
Sarrra też brałam kiedyś dupka. Miałam dwa objawy: mega tkliwość piersi (nawet noszenie ubrania było dokuczliwe) a drugi trochę dziwny objaw to mąż przyjaciółki zaczął się ślinić na mój widok. Na codzień mamy stosunki raczej braterskie ale ten jeden raz hmmm myślałam że mój mąż go pobije. Więc jak zaczniesz łykać dupka to uważaj na obcych facetów.
Selina, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuba no co Ty gadasz, że za stara jesteś? Ja mam 37 i wcale nie czuję się stara a Korzuchowska urodziła pierwsze w wieku 42 lat.
Choco jak samopoczucie? Czujesz coś? Jakieś dziwne objawy?
U mnie właśnie zaczął się cykl równe dwa lata po szczęśliwym a ja zamiast się cieszyć i mieć nadzieję, to boję się że znowu skończy się pobytem w szpitalu i kolejnym aniołkiem na moim koncie To ostatnie poronienie kompletnie mnie rozbiło...Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Selina masz rację, trzeba o tym napisać do producenta i ostrzec świat.
Anuśka głowa do góry cycki do przodu. Uda się, a Twój Aniołek będzie czuwał żeby tym razem wszystko poszło dobrze. Domyślam się, że to co przeszłaś to straszny ból i smutek, ale myśl pozytywnie. Jeszcze Maniuchna Ci będzie pomagać pieluchy zmieniać.
Ja żadnych objawów na razie nie czuję. Ale to dopiero 4 dzień po transferze czyli jakby 6 dzien po owulacji. Może dopiero zaczyna się wgrywać nasze ziarko. Za to od tych wszystkich progesteronów ciągle rycze. No i czuje że mam taki napięty brzuch mimo że biorę nospe 3 razy dziennie.
Co do starości. Janet Jackson urodziła w wieku 50 lat. Da sie?Anuśka, Kuba12, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Myszk@ wrote:Kuba może 11 albo 12, jak @ nie będzie nie spieszy mi się do sikania na patyk. A co tam u Was? Przyjeżdżacie do Polski na święta?
Widzisz Sarrra a ja myślałam że już zakupiłaś i jak? nie przerażają Cię objawy uboczne?
Tak przeczytałam noi... zobaczymy czy będę to jedną z 10, 100 czy 1000 osób. oby nie . Dupka będę brać na noc więc może nie będę aż tak odczuwać.