My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
normalnie, na ogół 28
wyjątkowo wcześnie mnie owu nawiedziła
edit: to było do Sylwii
Mamucie ja Ci mówię, że jak mi ta Australia przejdzie bokiem, to z kasy odzyskanej za bilety to ja sobie miesiąc w Arłamowie sprawięWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 19:27
-
Bez sensu Ara, lepiej kupuj chatę koło mnie, będzie Cię kosztowała tyle co miesiąc w Arłamowie - a towarzystwo i widoki ładniejsze, no nie Anuśka ? Kurna chata, zaraz moją wiochę obsadzę połową OF , ale serio - chałupy tu mają w rozsądnych cenach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 19:37
ara lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Choco, Ara no lećcie w Bieszczady Jak tylko tam będziecie to ja przyjadę i może jakąś kawkę gdzieś wypijemy Nad Soliną albo w tym Arłamowie Poza tym mam plan taki, żeby jak najdłużej w Bieszczadach siedzieć w te wakacje
Ara, Daven ma rację olej szefa, jeśli nie zrozumie... Pisklątko najważniejsze
Daven już widzę jak stylizujesz psa na kangura
No zamrożone nasionka ma Ania
JaKa gratulacje Piękne kreseczki
Edit. Tak tak przybywajcie w Bieszczady Tu życie płynie zupełnie inaczej Ja już mam działkę upatrzoną i mocno liczę na to, że niebawem zostanę jej właścicielką
Ara a jakie tam "kangury" biegają No mówię Ci Inny światWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 19:48
JaKa, ara lubią tę wiadomość
-
Anuś, wprowadzasz się do mnie? No nareszcie, będziemy żyć w komunie! Rok musiałam przekonywać, że to dobry plan !
Jakby Ci pies pyskiem wpadł w rzepy to wystylizowałabyś go nawet nawet na bilbila, gwarantuję .
A mrozaczki to nie zamrożone zapłodnione komórki? Tak mi się zawsze wydawało.
Haha, przyznaj się Aniu, że chcesz mieć Arę zamiast Wojtka za sąsiedztwo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 19:54
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Anuśka no będe adoptowac a przynajmniej bym chciała- chyba że mnie sami wyrzucą
Postępy w adopcji..no to tak..jestesmy po rozmowach z psychologami i wizycie w domu i czekamy na werdykt=kwalifikacja do dalszej części czyli do warsztatów:)- decyzja powinna byc po swiętach..
JaKa ogromne gratulacje !
Mmm..Bieszczady..ehh..zazdro -
Daven, uważaj czego sobie życzysz, bo jeszcze Ci się spełni Przyjadę na weekend majowy i już nie wyjadę Będziesz mnie musiała kijem od szczoty wypychać z domu
Oj tam czy zamrożone komórki męskie czy żeńskie, co za różnica, ważne, że jest szansa na rodzeństwo
No pewnie, że wolę Arę zamiast Wojtka Wojtek to taki gość, z którym strach się mijać na drodze, bo jak wiatr odpowiednio zawieje, to człowiek ma odruchy wymiotne
Zizia (wiem że to ohydnie brzmiące pytanie i ja aż usiadłam jak mi je zadali) chcecie noworodka czy starsze dziecko? Mi aż się słabo zrobiło, gdy babka w ośrodku adopcyjnym zaczęła pytać czy chcemy małe czy duże, czy chłopca, czy dziewczynkę itd. W taki sposób to ja zakupy robię a nie kompletuję rodzinę. Wcześniej myślałam, że to się idzie do domu dziecka, bawi i rozmawia z dzieciakami i jeśli jest chemia między nami i jakimś dzieckiem to wtedy podejmujemy decyzję że to będzie nowy członek rodziny. -
jak słyszę to pytanie to czuje się jakbym była w supermarkecie dobrze, że o kolor oczu nie pytają - ale dokładnie miałam takie samo odczucie na początku..niestety poprzez zabawę z dziećmi buduje się więź wiec niestety nie można wybrać dziecka z grupy z którym poczuło się tą chemię..generalnie jest tak, że ośrodek wybiera dla nas dziecko, które dopasowują do nas (pokazują nam kartę dziecka) i wtedy decydujemy czy chcemy takie dziecko i zaczynaja sie spotkania z dzieciątkiem..itd
Nie ma dla nas znaczenia płeć dziecka, chcemy dziecko do max 3 lat, jeśli byłoby rodzeństwo to przygarniemy dwójkęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 12:16
Anuśka, mikka lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
tak czytam tutaj u was o adopcjach i ogromnie trzymam kciuki za szybie przebrnięcie przez procedury, żeby jak najszybciej jakiś dzieciaczek otrzymał nową kochającą rodzinę.
My na razie na początku drogi w takich konkretniejszych staraniach, ale jeśli się nie uda też nie wykluczam takiej możliwości. Wśród rodziny i znajomych mam spoko dzieciaczków adoptowanych,a sąsiadka po wielu latach starań i dwóch adopcjach właśnie urodziła swoje biologiczne dzieciątko, więc ma już trójeczkę
Anuśka lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Hej dziewczyny, kiedyś już byłam na tym forum na samym początku starań ( może ktoś pamięta ) potem posłuchałam rady innych, żeby dać sobie spokój, żeby tak intensywnie nie myśleć, żeby skupić się na innych rzeczach, to wtedy wszystko się ułoży. I tak zrobiłam, poszłam do nowej pracy, skupiłam się na remoncie domu, planowaniu ślubu itp. a w kwestii dziecka i tak nic się nie zmieniło. A teraz wracam po 19 nieudanych cyklach, wkrótce kończąc 30 lat. Trzymajcie kciuki, bo wiary i nadziei coraz mniej Pozdrawiam
-
Inez ja Cię chyba kojarzę U mnie nie myślenie też nie przynosiło żadnych skutków. Za to ziółka już tak Porób badania, sprawdź co nie gra i do roboty
Choco kciuki mam tak zaciśnięte, że sinieją Niech się zapładnia komóreczka
Ja zrobiłam badania i wszystkie są w normie. Nawet PRL zrobiłam z rozpędu i też dobrze wyszła
Teraz muszę pogłówkować jak namówić moje jajniki żeby coś raczyły z siebie wypluć w tym cykluchoco, Inez87 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Troche miałam przerwy od Ovi i widzże, ze żałuję bo w życiu nie nadrowie. Jaka graaatuluje. Mega cudownie. Przypomnij mi ile się starałas bo przyznam , ze myli mi się tak nas duzo .
Dziewczyny byłam dzisiaj u gina i dał mmi dupathron. W końcu ) za dwa dni mam jajeczkowanie. Od dzisiaj sie staramy. Ogólnie tsh mi zeszło do 1,3 a witamina D3 tylko troszke poniżej normy takze rośnie . trafiłam na mega fajnego gina. Powiedział, ze jak terz nie wyjdzie to zrobimy po badaniach na niedrożność jajników. Gratuluje innym dziewczynm, którym się udało
jestem pełna nadziei na ten cykl -
Hej dziewczyny
Choco ogromnie trzymam kciuki za Twoją komóreczkę
Inez witaj i powodzenia w dalszych staraniach, oby były owocne
Sarrrra również owocnych starań, oby dalsze badania nie były już konieczne !choco lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnyChoco wierzę, że to jedno jajo będzie szczęśliwe zapłodni się i rozgości się na całe 9 miesięcy
Inez witaj i trzymam kciuki Po 19cs masz za sobą jakieś badania?
Sarrrra widzę, że Tobie też niedobór wit.D3 wyszedł, ale piszesz, że nie duży to musisz brać aż 4000j? Z resztą większość teraz po zimie nie ma niedobor tej witaminy -
Hej jaka powinna być szyjka macicy przd miesiączką a jaka we wczesnej ciąży? Jestem dzień przed okresem i mam szyjkę dosyć nisko jest twarda i zamkniętaWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
Sarra trzymam kciuki za starania Uważaj na dupka. Ja brałam ok pół roku i tak na mnie działał, że po tych kilku miesiącach byłam 6kg większa
Nikola szyjka po zapłodnieniu zostaje jakby wyżej i jest takie wrażenie, jakby się nie zamknęła do końca. Jest trochę większa i pulchniejsza. U mnie w każdym szczęśliwym cyklu taka właśnie była. Nawet w poprzednim cyklu mnie długo zwodziła, ale dwa dni przed @ zaczęła kłuć i zeszła nisko i się zamknęła. I tyle było radochy -
Selina wrote:Choco wierzę, że to jedno jajo będzie szczęśliwe zapłodni się i rozgości się na całe 9 miesięcy
Inez witaj i trzymam kciuki Po 19cs masz za sobą jakieś badania?
Sarrrra widzę, że Tobie też niedobór wit.D3 wyszedł, ale piszesz, że nie duży to musisz brać aż 4000j? Z resztą większość teraz po zimie nie ma niedobor tej witaminy