My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Sarra trzymam kciuki za starania Uważaj na dupka. Ja brałam ok pół roku i tak na mnie działał, że po tych kilku miesiącach byłam 6kg większa
Anuśka nic mi lekarz o tym nie powiedział. Kurde ...ale może w zestawieniu z euheroxem na niedoczynność nie przytyje? kurde muszę poczytać o tym... brałaś przez pół roku i nic nie pomógł? -
Sarrrra wrote:Anuśka wrote:Sarra trzymam kciuki za starania Uważaj na dupka. Ja brałam ok pół roku i tak na mnie działał, że po tych kilku miesiącach byłam 6kg większa
Anuśka nic mi lekarz o tym nie powiedział. Kurde ...ale może w zestawieniu z euheroxem na niedoczynność nie przytyje? kurde muszę poczytać o tym... brałaś przez pół roku i nic nie pomógł?
coś forum mi dziwnie moje wypowiedzi zapisuje . Miało być
Kurde ...ale może w zestawieniu z euheroxem na niedoczynność nie przytyje? kurde muszę poczytać o tym... brałaś przez pół roku i nic nie pomógł? -
Sara bo usuwasz pewnie znaczki które kończą cytat wg. html i twoją wypowiedź traktuje też jako cytat.
Dziewczyny zmieniłam zdanie. Wcale nie podchodzę na luzie. Znaczy staram się ale i tak mam stresa jak .... mam dzwonić o 11 a od rana mam gule w gardle. A pewnie i tak powiedzą żeby zadzwonić po 13. Zwariuje zaraz...**********************Gang 18+***********************
-
Choco trzymamy kciuki kochana nie dziwie sie ze sie stresujesz ale wierze se bedzie dobrze
choco lubi tę wiadomość
-
Sarra u mnie nie pomógł bo miałam dobry progesteron, tylko były zrosty w macicy (takie podejrzenia). I chyba faktycznie były bo na dwa cykle przed moją Marychną miałam ciążę biochemiczną i dwa dni przed krwawieniem miałam makabryczną noc z dreszczami, zimnymi potami i zasłabnięciami. Czułam jakby mi coś rozrywało macicę od środka. Myślę, że ta fasolka przetarła szlaki, bo dwa cykle później zaszłam i się udało utrzymać
A ja brałam wtedy w pierwszej fazie estrofem a w drugiej dupka właśnie. Generalnie nie tyje się od samego dupka tylko podwyższony progesteron powoduje wzrost apetytu, więc uważaj żeby zbyt dużo paszczą nie kłapać to będzie dobrze
Choco ja się nie dziwię, że się stresujesz kochana Trzymam kciuki Daj znać jak tamchoco lubi tę wiadomość
-
Anuska wjakich dniach cyklu bralas ten estrofem? Mi go kiedys gin przepisala ale kazala brac caly czas...no i po dwoch mies odstawilam bo mnie tak cyce bolaly ze chodzenie po schodach bylo bolesne
Ale fakt faktem moje plamienia przed @ wtedy nieco sie skróciły.01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
sylwia1986 wrote:Anuska wjakich dniach cyklu bralas ten estrofem? Mi go kiedys gin przepisala ale kazala brac caly czas...no i po dwoch mies odstawilam bo mnie tak cyce bolaly ze chodzenie po schodach bylo bolesne
Ale fakt faktem moje plamienia przed @ wtedy nieco sie skróciły.
Ja brałam tylko do owulacji od końca @ do ok 12-15dc a od 17dc dupka. -
Hej, nie mogłam wcześniej napisać bo szefowa była. Komórka się zapłodniła jupiiiii. Jutro mam transfer jeśli nadal się będzie rozwijać. A dalej to już tylko wola boska czy zamieni się w fasolke i naszą ukochaną kruszynke. Ja w każdym razie już liczę kiedy test ciążowy robić.
Daven, zizia_a, Anuśka, Ania_84, mikka, Selina, Inez87, ara, Izoleccc, Myszk@, Kuba12 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Były już relacje na żywo z porodówki to teraz będzie relacja na żywo z transferu. Haha. Nie mogę z telefonu emotek wstawiać.
Dziewczyny boję się mówić tego na głos... mamy 4A !!!!! Nie wierzę. Niech mnie ktoś uszczypnie.zizia_a, Anuśka, Izoleccc lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Podpisuje się pod wypowiedzią Seliny :)nie wiem co to za oznaczenie..ale rozumiem, że jest dobrze- więc bardzo się cieszę.
choco lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
4A to oznaczenie zarodka- Embriolodzy przyglądając się komórkom zarodka poddają je ocenie, a swoje spostrzeżenia opisują za pomocą liczb i liter.
4 oznacza : rozwinięta blastocysta, jama obejmuje cały zarodek, cienka osłonka, a literka A oznacza : wiele komórek, ciasno upakowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 13:08
choco, Selina lubią tę wiadomość