My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Anuśka- ustalmy jedno, ja o dziecko staram sie z mężem, ale wiesz..... Romanse i takie tam.... No mozna spróbować
hahahahaha
[/QUJuż tu wcześniej doszłyśmy o wniosku, że trza się łajdaczyć, więc od dzisiaj ja się łajdaczę ale tylko z małżem... Romanse kiedyś mnie interesowały ale gra nie warta świeczki
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Taaa żeby życie miało smaczek....
Anuśka hehe, to może ja Was przetrzymam do południa?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica zazdroszczę Ci tych serduszek ;( Chciałabym zmoim pofiglować ale na razie się nie da chociaż obiecał że się postara w tym cyklu bałamucić mnie co 2gi dzień a gdy zapytał co chcę na 40 urodzinki które wypadają w lipcu odparłam by spełnił tą obietnicę
-
mimik74 wrote:Krokodylica zazdroszczę Ci tych serduszek ;( Chciałabym zmoim pofiglować ale na razie się nie da chociaż obiecał że się postara w tym cyklu bałamucić mnie co 2gi dzień a gdy zapytał co chcę na 40 urodzinki które wypadają w lipcu odparłam by spełnił tą obietnicę
Ja napewno
-
Widze dziewczynki niezle tu sie bawicie..alkohol...rozmowy o seskie, przebierankch...ladnie ladnie..jakbym was nie znala to bym pomyslala,ze niezla impreza sie szykuje...czaicie jakby to nasze dzieci kiedys przeczytaly? To by mialy ubaw
Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość