My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Chyba nie można powiedzieć że się zna Biblię... Przynajmniej ja za każdym razem odkrywam w niej coś nowego
A jeśli można zapytać to co znaczy "nowonarodzona"? Cóż to za wyznanie?
-
nick nieaktualny
-
mimik74 wrote:Anuśka jestem uczniej Jezusa Chrystusa po przeczytaniu tych fragmentów powinnas już wiedzieć
Ja uwielbiam poznawać różne religie a o Biblii mogłabym gadać godzinami. W zeszłym roku całe lato siedziałam ze Świadkami Jechowy i studiowaliśmy Biblię
Cymcia.... Rozpustnico... Kolorowych snów -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Ja tam też bardzo wierzę w Boga, Jezusa i Matkę Boską oraz czytam Pismo Święte! Natomiast nie wierzę w kościół i księdza...
, ale to tylko moje odczucie, ja w caloscci szanuje i akceptuje wasze wyznania , zebyscie mnie nie zrozumialy
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane bo wierzy się w żywego Boga a nie kośiół poza tym kościół to nie budynek
Katjaa a w Biblii nic nie ma o wierze w matkę Jezusa jedyne coo niej jest napisane co powinniśmy robić to w tedy gdy Jezus zamieniał wodęw wino ona powiedziała " co wam powie czyńcie"w całej biblii nie mamowy by oddawać komuś innemu cześć i do kogokolwiek innego się modlić tylko do Boga " jeden jest pośrednik między Bogiem a ludźmi Jezus Chrystus" -
Anuśka wrote:Asha ciśnienie Ci od wiary skacze? Moja jest zupełnie inna... Generalnie nikt mnie nie rozumie
-
mimik74 wrote:Kochane bo wierzy się w żywego Boga a nie kośiół poza tym kościół to nie budynek
Katjaa a w Biblii nic nie ma o wierze w matkę Jezusa jedyne coo niej jest napisane co powinniśmy robić to w tedy gdy Jezus zamieniał wodęw wino ona powiedziała " co wam powie czyńcie"w całej biblii nie mamowy by oddawać komuś innemu cześć i do kogokolwiek innego się modlić tylko do Boga " jeden jest pośrednik między Bogiem a ludźmi Jezus Chrystus"Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie ,nie od wiary...przepraszam cie ale nie bede wnikac w temat bo tylko sie wkurwie, wybacz i to nie przez ciebie tylko przez sam temat, dlatego nawet nie chce zaczynac...
Więc ja odpuszczam
Pójdę chyba spać kobietki... Kolorowych snów
Katjaa lubi tę wiadomość