My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Spoko... Generalnie temat wiary to temat-rzeka i dość śliski bo każdy ma inne podejście
Więc ja odpuszczam
Pójdę chyba spać kobietki... Kolorowych snów
-
Katjaa wrote:Mnie Kochana powstrzymuje to, iż mój M ma dzisiaj służbę bo jest wojskowym i dopiero rano wraca...
Tylko weź człowieku znajdź skórę z baranaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 23:23
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
asha chodzi oto że gdyby maryśka nie zgodziła się na poczęcie z Ducha Św. Bóg wybrałby inną babkę
owszem musiało być miejsce do poczęcia ale pomyśl czy z tego powodu ktoś Twoją mamę wywyższa czy moją? poza nami owszem jestem jej wdzięczna i tyle
Mój kochany mężulekrobikurs komputerowy by móc filmiki tworzyć ja mam jeszcze @ więc o mizi mizi nie mamcomarzyć więc chyba pora iść grzecznie spaćdobranoc kochane
-
nick nieaktualnyMój niestety wraca o 9-11 do domu jak dobrze pójdzie bo jest wojskowym ale siedzi w kancelarii jako księgowy i jak zawsze ma pełno spraw i po służbie cos tam jeszcze musi zrobić... więc dopiero jak wróci zaciągnę Go do łazienki żeby córka nic nie zobaczyła :p
Zasypiam więc także Dobrej nocy życzę Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 23:28
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Mój niestety wraca o 9 do domu jak dobrze pójdzie bo jest wojskowym ale siedzi w kancelarii jako księgowy i jak zawsze ma pełno spraw i po służbie cos tam jeszcze musi zrobić... więc dopiero o 9.00 zaciągnę Go do łazienki żeby córka nic nie zobaczyła :p
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylku czekamy z zaciśnięte kciuki u stop rąk i pazurki u kotki
u nas u sasisda wyje alarm od 2 w nocy
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Moze juz olala magicznym sikiem ten test
. Mam nadzieje ze tu wpadnie i powie sa II kreski
U mnie spac się nie da wyjechali chyba na dlugi weekend. A alarm wyje kurde maja go lipnego bo co rusz sie włącza
Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
wpisalam swoja tempke skoro swit i begne spr. krokodylka atam jeszcze pusto na dzis. Krokodylku, mooocno zaciskam kciuki
nie nadrobie was. probowalam ale nie mam jak teraz w pracy. gdzies mi ise temat wiary rzucil w oczy. ja bardzo zmienilam podejscie do ksiezy i kosciola katolickiego po przeprowadzce do NO. uwazam, ze to chore ze watykan ma tyle kasy, papiez kilka rezydencji, samochody, samoloty itp. ze np. u mnie w Gdyni parafia obok parafi a na budowe oczywiscie kase od wiernych sciagaja (dlaczego watykan nie sfinansuje? poza tym po co nam kosiol obok kosciola), przepych w kosciele np. bazylika w licheniu....a tyle jest na swiecie glodnych i potrzebujacych. pomogli by lepiej dzieciom w Afryce. kosciol w No jest zupelnie inny. ksiadz to jak zawod. dostaje swoja pensje (w kosicele katolickim tez, ale nikt o tym glosno nie mowi), koscioly sa skromne i nie ma ich jeden obok drugiego. za udzieleni e slubu czy chrztu, pogrzebu nikt pieneidzy nei rzada!!! ba nawet co laska nei wezma. a w PL cennik. mi sie to w glowie nie miesci.
kazdy ma prawo do swojego zdania i swojej opini.
dzis ja mialma jakis dziwny sen. snilo mi sie ze 2 kreseczki na tescie zobacyzlam, a pewna bylam ze juz ich nie bedzie w tym cyklu (no i faktycznie sadze ze @ sie zbliza, ale jesli snilo mi sie ze 2 krechy byly, to ich nei bedzie - zawsze odwrotnie mi sie sni). potem autobusem nocnym z kolezanka ze studiow jezdzilam, a na koniec schowalam sie przed policja wdomu moich rodzicow, heheheKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Beszko Afryka Afryka ale malo to w pl jest ludzi, ktorym przydalo by sie pomoc finansowo, albo praktycznie, wezmy na to samotne matki z dziecmi...ludzie, ktorzy zyja tylko z emerytury, starsi ludzie...jest do cholery ludzi w pl...ale nie, po co lepiej nie widziec problemow
Eklerka, beszka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Moze juz olala magicznym sikiem ten test
. Mam nadzieje ze tu wpadnie i powie sa II kreski
U mnie spac się nie da wyjechali chyba na dlugi weekend. A alarm wyje kurde maja go lipnego bo co rusz sie włącza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 07:10
-
Asha wrote:Beszko Afryka Afryka ale malo to w pl jest ludzi, ktorym przydalo by sie pomoc finansowo, albo praktycznie, wezmy na to samotne matki z dziecmi...ludzie, ktorzy zyja tylko z emerytury, starsi ludzie...jest do cholery ludzi w pl...ale nie, po co lepiej nie widziec problemow
Polać jej, dobrze mówi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 07:10