My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Beszko Afryka Afryka ale malo to w pl jest ludzi, ktorym przydalo by sie pomoc finansowo, albo praktycznie, wezmy na to samotne matki z dziecmi...ludzie, ktorzy zyja tylko z emerytury, starsi ludzie...jest do cholery ludzi w pl...ale nie, po co lepiej nie widziec problemow
piszac o Afryce mialma na mysli wszystkich potrzebujacych, bo wiadomo ze zlo nei tylko w PL sie dzieje, ale na calym swiecie. Kosciol katolicki i ten w PL i Watynak powinni skupic sie an tym co wazne i tam pieniadze skierowac, a nie na wlasne wygody i jeszcze z wiernych zdzierac! no jak widze taka babccie, co ledwo koniec z koniec wiaze, ale na kosciol co niedziela da to trafia mnie!!! po co oni z ta taca laza!!!??
-
beszka wrote:Asha, zgadzam sie. moja Afryka to metafora
piszac o Afryce mialma na mysli wszystkich potrzebujacych, bo wiadomo ze zlo nei tylko w PL sie dzieje, ale na calym swiecie. Kosciol katolicki i ten w PL i Watynak powinni skupic sie an tym co wazne i tam pieniadze skierowac, a nie na wlasne wygody i jeszcze z wiernych zdzierac! no jak widze taka babccie, co ledwo koniec z koniec wiaze, ale na kosciol co niedziela da to trafia mnie!!! po co oni z ta taca laza!!!??
, to zem sie przeszla raz
ale...praiwe kazdy kosciol pomaga bezdomnym , prowadzi kuchnie i moga tam chodzic i podjadac i dostac ubrania i tego typu tematy
-
Z tym kościołem macie rację, mogliby dużo zrobić dla ludzi, ale powiem Wam że mieszkam obok kościoła i znam wielu księży i biskupów i daleko im do ideału... Moim zdaniem oni powinni mieć żony
Znormalnieliby troszkę... Ale kończę wywód bo to długi temat i niebezpieczny
Asha lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No u mnie bomba
Ale serial (Krokodylek) mi się spóźnia... Może siknęła i zemdlała...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny