My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja, u mnie tez wykres w tym mies dziwny. wczoraj OF wyznaczyl mi ovu na 23 dc
w co nie wierze. jesli w ogole mialam ovu w tym mies. to wczesniej (wiec skasowalam jeden pozytywny wynik teestu ovu i program wyznaczyl ovulke na wczesnijeszy termin
psycvhicnzie jakos spokojniej teraz
). i tez mam dziwne objawy w tym mies. wczoraj okropnie bolaly mnie jajniki....ale ja to zwalam na inf. ukl moczowego oraz dorg rodnych
-
nick nieaktualny
-
ejj kobietki ja rocpoleniuchowala moj malyzk dalej spi
chyba wczorajszy basen odsypia
heheh
a ja zrobilam 2 kanapeczki z bialym serkiem i pomidokiemdo tego inka
co do 1% ja zawsze oddaje na corcie znajomej dzieki tym pieniazkom mala jezdzi na rehabilitacje
co do kosiola n coz kazdy mja a swoje wyobrazenie
Ja jesli chce sie pomodlic po porstu ide na zadko kiedyide na msze.. wg mnie bog jest wszedzie i nie wazne czy bede z nim gadala na polu czy w instytucji jaka jest kosciol
co do ksiezy to jak dla mnie powinen to byc zawod.. finansowany z Watykanu .. wole zakonnikow ;P i wlasnie dlatego slub bralismy w klasztorze a nie kosciele
Ale szanuje kazde podejscie do spraw wiary kosciola.. bo kazdy ma swoja wole
A tak wogole to dziwny ten moj ckl mialam troche sluzu na poczatku cyklu a teraz sucho ;/nic nie boli oprocz jednego bolu 11dc i dzis takie klucie chwilowe w szyjce macicy ... mam tylko nadziejeze @ nie przyjdzie jak bedziemy nad morzem ;/ -
Beszka wykresik masz sliczny
Nasturcja - twoj jest dlatego taki dziwny bo masz zaklucony pomiara dwa pamietaj nie zawsze ciazowe wykresy koncza sie zieonym bardzo czesto te nieciazowe sa milym zaskoczneim
Kotka oby to co sobie wyczarowalas sie spelnilo -
nick nieaktualnyA jeśli termometr elektroniczny pika czasem juz po 8 sekundach od włożenia, czasem po 15 sekundach a czasem po 20, to znaczy, że jest zepsuty? Mój właśnie tak pika. Czasem ledwo wloze i już pika, że temperatura gotowa a czasem po 20 sekundach dopiero.
-
Ja zmienilam podejscie troche do KK po przyjezdzie do Niemiec. Tu gdzie mieszkam jest tylko 5% katolikow, reszta to ewangelicy albo ateisci. Kosciol gdzie chodzimy jest maly, ludzie sie w nim prawie wszyscy znaja, po mszy stoimy jeszcze pol godziny albo dluzej i gadamy ze znajomymi. W mszy uczestnicza tez dziewczynki i kobiety. Tutaj na tace tez ludzie daja. Moj S dawal kiedy nie pracowal a teraz kiedy pracuje i placi podatek na kosciol to juz nie daje.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asha bo chyba nie doczytałam, a Ty gdzie po świecie się włóczysz??? że Ci gorąco heheheh....
...jednak chodzenie po domu nago swoje robi
Malenq lubi tę wiadomość
-
Nasturja nie.. nie raz tak jest
u mnei tez nieraz po 5 sek a nieraz po 15 dopoki temp nie jest stabilna i skacze o 0,01 to termometr dalej mierzy
-
Anuśka wrote:Ja zaglądam przelotem i podczytuję Was troszkę, bo gęś faszeruję i za moment wsadzę do piekarnika.... Taki sobie obiadek zrobię dzisiaj że hej.... Widział ktoś Krokodyla?
krokodylek napewno jak bedzie mial czas to da nam znacMalenq lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nasturja nie.. nie raz tak jest
u mnei tez nieraz po 5 sek a nieraz po 15 dopoki temp nie jest stabilna i skacze o 0,01 to termometr dalej mierzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nei wiem ile u mnie trwa mierzenie bo wkladam do dzioba i zasypiam
. Najpierw wkladam zeby sie chwile zagrzala a potem mierze ale czesto zasypiam bez mierzenia. Kiedys zaspana wsadzilam sobei do dzioba tubke z lubrykantem....
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja nie mierze bo nie jest az tak miarodajna.. wole co rano sobei cos wlozyc
heheh
a tak serio to postanowilam ze jeszcze en cykl do owulki pomierze a pozniej rzucam w pizdu termometrwroce do neigo jak juz bedziemy mieliplemniki z biopsji
i bedziemy sie szykwac do in vitro