My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja, u mnie tez wykres w tym mies dziwny. wczoraj OF wyznaczyl mi ovu na 23 dc
w co nie wierze. jesli w ogole mialam ovu w tym mies. to wczesniej (wiec skasowalam jeden pozytywny wynik teestu ovu i program wyznaczyl ovulke na wczesnijeszy termin
psycvhicnzie jakos spokojniej teraz
). i tez mam dziwne objawy w tym mies. wczoraj okropnie bolaly mnie jajniki....ale ja to zwalam na inf. ukl moczowego oraz dorg rodnych
-
nick nieaktualny
-
ejj kobietki ja rocpoleniuchowala moj malyzk dalej spi
chyba wczorajszy basen odsypia
heheh 
a ja zrobilam 2 kanapeczki z bialym serkiem i pomidokiem
do tego inka 
co do 1% ja zawsze oddaje na corcie znajomej dzieki tym pieniazkom mala jezdzi na rehabilitacje
co do kosiola n coz kazdy mja a swoje wyobrazenie
Ja jesli chce sie pomodlic po porstu ide na zadko kiedyide na msze.. wg mnie bog jest wszedzie i nie wazne czy bede z nim gadala na polu czy w instytucji jaka jest kosciol
co do ksiezy to jak dla mnie powinen to byc zawod.. finansowany z Watykanu .. wole zakonnikow ;P i wlasnie dlatego slub bralismy w klasztorze a nie kosciele
Ale szanuje kazde podejscie do spraw wiary kosciola.. bo kazdy ma swoja wole
A tak wogole to dziwny ten moj ckl mialam troche sluzu na poczatku cyklu a teraz sucho ;/nic nie boli oprocz jednego bolu 11dc i dzis takie klucie chwilowe w szyjce macicy ... mam tylko nadziejeze @ nie przyjdzie jak bedziemy nad morzem ;/ -
Beszka wykresik masz sliczny
Nasturcja - twoj jest dlatego taki dziwny bo masz zaklucony pomiar
a dwa pamietaj nie zawsze ciazowe wykresy koncza sie zieonym bardzo czesto te nieciazowe sa milym zaskoczneim 
Kotka oby to co sobie wyczarowalas sie spelnilo
-
nick nieaktualnyA jeśli termometr elektroniczny pika czasem juz po 8 sekundach od włożenia, czasem po 15 sekundach a czasem po 20, to znaczy, że jest zepsuty? Mój właśnie tak pika. Czasem ledwo wloze i już pika, że temperatura gotowa a czasem po 20 sekundach dopiero.
-
Ja zmienilam podejscie troche do KK po przyjezdzie do Niemiec. Tu gdzie mieszkam jest tylko 5% katolikow, reszta to ewangelicy albo ateisci. Kosciol gdzie chodzimy jest maly, ludzie sie w nim prawie wszyscy znaja, po mszy stoimy jeszcze pol godziny albo dluzej i gadamy ze znajomymi. W mszy uczestnicza tez dziewczynki i kobiety. Tutaj na tace tez ludzie daja. Moj S dawal kiedy nie pracowal a teraz kiedy pracuje i placi podatek na kosciol to juz nie daje.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
W UK jestem kochana...sorry dziewuszki..chwile mnie nie bylo bo na mojego wskoczylamMalenq wrote:Asha bo chyba nie doczytałam, a Ty gdzie po świecie się włóczysz??? że Ci gorąco heheheh....
...jednak chodzenie po domu nago swoje robi
Malenq lubi tę wiadomość
-
Nasturja nie.. nie raz tak jest
u mnei tez nieraz po 5 sek a nieraz po 15 dopoki temp nie jest stabilna i skacze o 0,01 to termometr dalej mierzy
-
ja dzis na obiad mlode ziemniaczki salatka i kapustka młodaAnuśka wrote:Ja zaglądam przelotem i podczytuję Was troszkę, bo gęś faszeruję i za moment wsadzę do piekarnika.... Taki sobie obiadek zrobię dzisiaj że hej.... Widział ktoś Krokodyla?

krokodylek napewno jak bedzie mial czas to da nam znac
Malenq lubi tę wiadomość
-
U mnie tez tak jest, ze dluzej czasem bo nie moze temp zlapac, wydaje mi sie ze to normalne przy tych termometrach, ja bym nie miala cierpliwosci czekac 5 min na rteciowy, ale podziwiamAnia_84 wrote:Nasturja nie.. nie raz tak jest
u mnei tez nieraz po 5 sek a nieraz po 15 dopoki temp nie jest stabilna i skacze o 0,01 to termometr dalej mierzy 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nei wiem ile u mnie trwa mierzenie bo wkladam do dzioba i zasypiam
. Najpierw wkladam zeby sie chwile zagrzala a potem mierze ale czesto zasypiam bez mierzenia. Kiedys zaspana wsadzilam sobei do dzioba tubke z lubrykantem....
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja nie mierze bo nie jest az tak miarodajna.. wole co rano sobei cos wlozyc
heheh 
a tak serio to postanowilam ze jeszcze en cykl do owulki pomierze a pozniej rzucam w pizdu termometr
wroce do neigo jak juz bedziemy mieliplemniki z biopsji
i bedziemy sie szykwac do in vitro
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH