My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Może ja też pójdę spać wreszcie.... Jutro rano trza wstać i zobaczyć co nowego w telenoweli
Jak to w telenoweli. Już myślisz, że to koniec, ostatni odcinek, a tu zwrot akcji i dalej trzeba oglądać żeby się dowiedzieć co się stanie.marissith lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Jak to w telenoweli. Już myślisz, że to koniec, ostatni odcinek, a tu zwrot akcji i dalej trzeba oglądać żeby się dowiedzieć co się stanie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
mimik74 wrote:Kochane bo wierzy się w żywego Boga a nie kośiół poza tym kościół to nie budynek
Katjaa a w Biblii nic nie ma o wierze w matkę Jezusa jedyne coo niej jest napisane co powinniśmy robić to w tedy gdy Jezus zamieniał wodęw wino ona powiedziała " co wam powie czyńcie"w całej biblii nie mamowy by oddawać komuś innemu cześć i do kogokolwiek innego się modlić tylko do Boga " jeden jest pośrednik między Bogiem a ludźmi Jezus Chrystus"
Ja jestem wierząca i praktykująca. Co niedzielę chodzę do kościoła. W temat się zagłębiać nie będę, ale nie chciałabym czytać takich postów na tym forum, bo to nie jest forum religijne i miejsce na prawienie kazań mimik...Nasturcja, Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:Dziewczyny ktora z was ma abonament? Moglaby mi ktoras wkleic linka (jesli jest taka mozliwosc) do Galerii Wykresow z zaznaczeniem ze ciazowe?
-
Asha wrote:Witam dziewuszki...widze wy tez ranne ptaszki...Krokodylica widz e to tak lubi w napieciu trzymac. Gdzie ona poszla tych dwoch kresek szukac, ze jej tyle nie ma ?
Dziewczynki rano byłam w kościele a potem od razu w domu u rodziców zwierzaki nakarmić i nie miałam jak wcześniej napisać. -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Ja jestem wierząca i praktykująca. Co niedzielę chodzę do kościoła. W temat się zagłębiać nie będę, ale nie chciałabym czytać takich postów na tym forum, bo to nie jest forum religijne i miejsce na prawienie kazań mimik...
Ale o psach zawsze chętnie pogadamAsha, Krokodylica lubią tę wiadomość