My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:Kroko - jesteś dzielna babka
nienawidzę zawsze tej niepewności i powstrzymywania się od brania leków (na wszelki wypadek) co zazwyczaj skutkuje jakąś głupią infekcją. trzymam kciuki
ja dziś mam jakieś bóle w podbrzuszu jak przed @ i bóle pleców w okolicy lędźwiowej. Da się wytrzymać wierząc, że to w słusznej sprawie (heh miałam się nie nakręcać żeby nie ryczeć znów przez 3 dni jak @ przyjdzie... tylko jak?)
Kroko - wspieram!!!Yasmin lubi tę wiadomość
-
Widze Jas, ze twoja temp to tak smialo sie pnie do gory, nic sie nie wstrzymuje
apropo..jak wy ten wykres wklejacie pos postem? Za cholere nie moglam tego tu znalezc, ja to tlumok jakis jestem..i takie te linijki macie fajne...gdzieto jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:35
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No a ty jakie chcialas nie ciazowe? Moze cie zle zrozumialam...str 18 bo mi sie akurat tak wlaczylo, a ktora strone chcesz od 1- 3000?
niestety ja nei mam abonamentu i u mnie widac nei tylkoi ciazowe jak wklejam twoj link. Myslalam ze sie da tak troche oszukac -
Ja się dziewczyny nie nakręcam, bo tyle razy co mi się w życiu okres "spóźnił" i tyle co ja testów ciążowych zrobiłam, to moje.
A to nie ciąża tylko PCO.
Anuśka denerwowałam się owszem, w poprzednim cyklu i w tym cyklu gdzieś tak do połowy. A potem mi przeszło.Włączył mi się bieg jałowy.
A co do Waszych długich cykli, to ja mam takie krótkie.Ale tak za dobrze nie znam reakcji swojego organizmu skoro większość życia jadę na anty. Dopiero się uczę siebie.
-
Wpatruje sie w swoj wykres jak sroka w kosc. A jeszcze tydzien i dwa dni do @, oby ta swinia nie przyszla.
Czuje ze bedzie jak zwykle. Jutro tez 37 a pojotrze spadek i potem to juz rownia pochyla az do @. Jesli mi sie utrzyma przez 3 dn i taka wysoka to bede sie nakrecac...Yasmin lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Wpatruje sie w swoj wykres jak sroka w kosc. A jeszcze tydzien i dwa dni do @, oby ta swinia nie przyszla.
Czuje ze bedzie jak zwykle. Jutro tez 37 a pojotrze spadek i potem to juz rownia pochyla az do @. Jesli mi sie utrzyma przez 3 dn i taka wysoka to bede sie nakrecac...Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokosek- ja tez dopiero zaczynam sie uczyć swojego organizmu. Tabsy przewałam w czerwcu zeszłego roku. Do listopada miałam nieregularne cykle łącznie z tym 75 dniowym. Od tamtej pory zaczęły mi sie stabilizować, początkowo 33 teraz 31
wiec trafienie w ovu było koszmarem....
Najpierw w ogóle używałam kalenadarzykow w telefonie- i ok, trochę mnie naprostowaly, ale dopiero tutaj jakoś czuje, ze poznam swoje drugie ja i zaznajomię sie ze swoimi jajkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:48
-
Asha wrote:Doradzimi ktoras jak moj wykres wtawic pod postem i te linijki znalezc? Please, bo ja nie kumata jetem w tych kompach
W ustawieniach => społeczność => Twój podpis na forum (wkleić link z tabelki " miniatura" z opcji udostepnij wykresJennifer lubi tę wiadomość