My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodobno od kiedy trząsnął tą swoją byłą żona to ona się załamała i nałykała się leków wylądowała w szpitalu i córka dała mu ultimatum albo wraca do nich albo ona nie chce go znać.... wybrał... nie patrząc na to że ja też mogłam zajść w ciążę... masakra jak mi źle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:46
-
Katjaa wrote:Podobno od kiedy trząsnął tą swoją byłą żona to ona się załamała i nałykała się leków wylądowała w szpitalu i córka dała mu ultimatum albo wraca do nich albo ona nie chce go znać.... wybrał... nie patrząc na to że ja też mogłam zajść w ciążę... masakra jak mi źle...
Spokojnie Katja. To niczego nie oznacza. On cie napewno kocha ale to jest jego dziecko. To ze on tam idzie nei oznacza ze ciebie nei chce i ze wraca do zony. On tam idzie bo nie chce stracic corki. Ale to jest pod przymusem. -
nick nieaktualnyKotka ale się wyprowadził... zamieszka ze swoją byłą żoną a do mnie powiedział że dam sobie radę, że jak będę w ciąży to będzie płacił alimenty...
Jakby mnie kochał to by mnie nie zostawił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:49
-
Katjaa wrote:Kotka ale się wyprowadził... zamieszka ze swoją byłą żoną a do mnie powiedział że dam sobie radę, że jak będę w ciąży to będzie płacił alimenty...
Jakby mnie kochał to by mnie nie zostawił...
A ty masz juz corke tak? I rozumiem ze nei z nim?
On byl od ciebei duzo starszy, dobrze pameitam czy mi sie myli? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie mi przykro.
Dlugo byliscie razem?
Moze on jeszcze wroci (tylko czy ty go chcesz). Ja mysle ze on ma metlik w glowie. Zostal zaszantarzowany. Znam podobna historie ale facet nie wrocil do dzieci i widze jak bardzo cierpi bo one sie go wyrzekly.
-
nick nieaktualnyNastka nie mieliśmy ślubu bo ja już kiedyś miałam męża i uważam że nie to jest potrzebne do szczęścia... Tak wszystko spakował próbowałam go zatrzymać ale oznajmił że i tak nie dam rady... bo ja jestem młoda i sobie kogoś znajdę a to jest jego córka i jest najważniejsza. a na odchodne powiedział mi że mnie nie kocha... chociaż 2 dni temu mówił że wolałby umrzeć niż spędzić jedną chwilę beze mnie...