Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Nastka nie mieliśmy ślubu bo ja już kiedyś miałam męża i uważam że nie to jest potrzebne do szczęścia... Tak wszystko spakował próbowałam go zatrzymać ale oznajmił że i tak nie dam rady... bo ja jestem młoda i sobie kogoś znajdę a to jest jego córka i jest najważniejsza. a na odchodne powiedział mi że mnie nie kocha... chociaż 2 dni temu mówił że wolałby umrzeć niż spędzić jedną chwilę beze mnie...
    Katja on cie kocha tylko powiedzial to specjalnie, zebys mogla nowe zycie zaczac

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja już Go nie chcę... już mu nie uwierzę nigdy w żadne jego słowa... jak można kochać się 2 dni temu i mówić mi że chce mieć ze mną dziecko że uczynię go najszczęśliwszym mężczyzną na świecie tym a dzisiaj oznajmia mi że jak będę w ciąży będzie płacił alimenty...

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwny typ... Ale skoro powiedział Ci, że Cię nie kocha to chyba jednak wszystko jasne... :/
    Szkoda mi Ciebie. Co Ty teraz zrobisz? A jak się okaże, że jesteś w ciąży, byłabyś szczęśliwa?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Podobno od kiedy trząsnął tą swoją byłą żona to ona się załamała i nałykała się leków wylądowała w szpitalu i córka dała mu ultimatum albo wraca do nich albo ona nie chce go znać.... wybrał... nie patrząc na to że ja też mogłam zajść w ciążę... masakra jak mi źle...

Bardzo mi przykro.
    Nie wiem co Ci napisać.
    Może to, że po burzy zawsze wychodzi słońce. ZAWSZE.

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    to jest jego córka i jest najważniejsza.
    - i tu jest pies pogrzebany. Gdyby nie ta córka to nawet nie pomyślał o odejściu. Oni tam nie wytrzymają razem w jednym domu i będą się tylko "żreć" za przeproszeniem. Ja Ci to mówię. A że to typowy facet, TCHÓRZ - wiadomo i nie ma ani odwagi ani pomysłu na to jak sobie z tą sprawą poradzić. Bycie z kimś z litości (że niby niedoszła samobójczyni) NIGDY nie doprowadzi do niczego dobrego. To tylko kwestia czasu jak siebie nawzajem unieszczęśliwią z córeczką na czele (niestety) PS. ile ona ma lat? (manipulantka, która się wyniesie pewnie z domu najszybciej jak to tylko możliwe i szuka niańki dla mamusi)
    Katjaa wrote:
    a na odchodne powiedział mi że mnie nie kocha... chociaż 2 dni temu mówił że wolałby umrzeć niż spędzić jedną chwilę beze mnie...
    dowód na to, że se facet ze stresem nie radzi i nieporadny bidulek (przepraszam jeśli Cię obrażam tym stwierdzeniem. Nie miałam tego na celu) ot psychologia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:19

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ale ja już Go nie chcę... już mu nie uwierzę nigdy w żadne jego słowa... jak można kochać się 2 dni temu i mówić mi że chce mieć ze mną dziecko że uczynię go najszczęśliwszym mężczyzną na świecie tym a dzisiaj oznajmia mi że jak będę w ciąży będzie płacił alimenty...

Dokładnie. Ja takiego faceta bym nie chciała z powrotem.
    Niech spieprza na drzewo.

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja przytulam :-) i tyle mam w tym temacie do powiedzenia, bo wiem ze rozdarta jestes wiec nie bede grzebac , caluje

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jego córka ma 25 lat ale chyba w tym domu zostanie na zawsze bo jest nie poradna osoba... i owszem jest on tchórzem... masakra aż mnie oczy bolą od płaczu ;(

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana :( <3
    Katjaa wrote:
    masakra aż mnie oczy bolą od płaczu ;(
    <3

Ucieknie gdzie pieprz rośnie jak sobie wszyscy tam będą po głowach skakać...

Nie znajduję w tej chwili słów dla pocieszenia...
    Życzę siły, jesteśmy tutaj z Tobą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:25

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do tego czy jak będę w ciąży to będę szczęśliwa... i tak i nie... bo Dziecko to Dar od Boga i bez powodu na tym świeci się nie pojawi a z drugiej strony jak mam być szczęśliwa jak to miałbyć nasz mały cud... ;(

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że tak zmieniam temat ale jak ściągam ignora z tempki 22dc to OF przesuwa mi owulkę na 21dc. :/

I wtedy wychodzi dziś 18fl i wiarygodność testu na 100%.

Asha lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krokodylku, mi sie wydaje ze ovu mialas 26dc ale kto wie kto wie...

ja zdjelam z wykresu jeden pozytyw testu ovulacyjnego (23dc). inaczej program wyznaczal mi ovu na 15.06 (a na 90% uwazam, ze wtedy ovu nie bylo, tylko jesli w ogole to wczesniej )

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • choco Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja jasne jest że sie wyprowadził pod szantazem córki, a nie dla byłej żony, a że faceci to tchórze to chyba oczywiste. Musisz dać sobie troche czasu na uspokojenie i przemyślenie. My Cie tu wszystkie baaardzo mocno ściskamy i przytulamy. Jesteśmy z Tobą myślami i sercem.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po drzemce:)
    Katja zmień zamki i zapomnij, nie wart jest TEGO...głowa do góry, teraz myślisz że świat Ci się zawalił, a ja uważam, że teraz właśnie otworzyło się ogromne okno, gdzieś tam na Ciebie czeka przypisana Tobie połówka....

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa przytulam, nic nie poradzę bo nie wiem tak naprawdę co w takiej sytuacji napisać :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku..a pomijajac juz wykres...kiedy tobie sie wydaje ze mialas owu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja.... Rany Julek:( przykro mi strasznie to słyszeć........ coś jest nie tak, skoro uległ pod szantażem 25 letniej (powtarzam- dwudziestopięcioletniej córki...). Toć ona w tym wieku powinna już zakładać swoją rodzinę i nie pakować się z butami w życie ojca.
    Powiem Ci tak, ona jest zazdrosna, że straci tatusia- łatwe pieniążki itd, matka pewnie tak samo.... więc użyły szantażu.... może i dobrze, że tak się stało? może by Wam zatruły życie....
    Przykre jest, że tak postąpił, mam jednak nadzieję, że jednak pójdzie po rozum do głowy i sobie wszystko przemyśli, jakie ma priorytety na tym świecie... :(

3maj się ciepło!

• beszka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa, przytulam mocno <3

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja- A jescze dwa słowa, kurcze- wyobraź sobie, jakby się Wam dziecko urodziło.... one by poszalały:( zatruły by Wam wszystko, a Ty chodziłabyś zestresowana.... Wasze maleństo nie dostałoby tego, co powinno dostać od ojca.... esh:( smutne!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    coś jest nie tak, skoro uległ pod szantażem 25 letniej (powtarzam- dwudziestopięcioletniej córki...). Toć ona w tym wieku powinna już zakładać swoją rodzinę i nie pakować się z butami w życie ojca.
    Powiem Ci tak, ona jest zazdrosna, że straci tatusia- łatwe pieniążki itd, matka pewnie tak samo.... więc użyły szantażu.... może i dobrze, że tak się stało? może by Wam zatruły życie....

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:45

‹‹ 524 525 526 527 528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ