SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Nastka nie mieliśmy ślubu bo ja już kiedyś miałam męża i uważam że nie to jest potrzebne do szczęścia... Tak wszystko spakował próbowałam go zatrzymać ale oznajmił że i tak nie dam rady... bo ja jestem młoda i sobie kogoś znajdę a to jest jego córka i jest najważniejsza. a na odchodne powiedział mi że mnie nie kocha... chociaż 2 dni temu mówił że wolałby umrzeć niż spędzić jedną chwilę beze mnie...
    Katja on cie kocha tylko powiedzial to specjalnie, zebys mogla nowe zycie zaczac

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja już Go nie chcę... już mu nie uwierzę nigdy w żadne jego słowa... jak można kochać się 2 dni temu i mówić mi że chce mieć ze mną dziecko że uczynię go najszczęśliwszym mężczyzną na świecie tym a dzisiaj oznajmia mi że jak będę w ciąży będzie płacił alimenty...

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwny typ... Ale skoro powiedział Ci, że Cię nie kocha to chyba jednak wszystko jasne... :/
    Szkoda mi Ciebie. Co Ty teraz zrobisz? A jak się okaże, że jesteś w ciąży, byłabyś szczęśliwa?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Podobno od kiedy trząsnął tą swoją byłą żona to ona się załamała i nałykała się leków wylądowała w szpitalu i córka dała mu ultimatum albo wraca do nich albo ona nie chce go znać.... wybrał... nie patrząc na to że ja też mogłam zajść w ciążę... masakra jak mi źle...

Bardzo mi przykro.
    Nie wiem co Ci napisać.
    Może to, że po burzy zawsze wychodzi słońce. ZAWSZE.

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    to jest jego córka i jest najważniejsza.
    - i tu jest pies pogrzebany. Gdyby nie ta córka to nawet nie pomyślał o odejściu. Oni tam nie wytrzymają razem w jednym domu i będą się tylko "żreć" za przeproszeniem. Ja Ci to mówię. A że to typowy facet, TCHÓRZ - wiadomo i nie ma ani odwagi ani pomysłu na to jak sobie z tą sprawą poradzić. Bycie z kimś z litości (że niby niedoszła samobójczyni) NIGDY nie doprowadzi do niczego dobrego. To tylko kwestia czasu jak siebie nawzajem unieszczęśliwią z córeczką na czele (niestety) PS. ile ona ma lat? (manipulantka, która się wyniesie pewnie z domu najszybciej jak to tylko możliwe i szuka niańki dla mamusi)
    Katjaa wrote:
    a na odchodne powiedział mi że mnie nie kocha... chociaż 2 dni temu mówił że wolałby umrzeć niż spędzić jedną chwilę beze mnie...
    dowód na to, że se facet ze stresem nie radzi i nieporadny bidulek (przepraszam jeśli Cię obrażam tym stwierdzeniem. Nie miałam tego na celu) ot psychologia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:19

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ale ja już Go nie chcę... już mu nie uwierzę nigdy w żadne jego słowa... jak można kochać się 2 dni temu i mówić mi że chce mieć ze mną dziecko że uczynię go najszczęśliwszym mężczyzną na świecie tym a dzisiaj oznajmia mi że jak będę w ciąży będzie płacił alimenty...

Dokładnie. Ja takiego faceta bym nie chciała z powrotem.
    Niech spieprza na drzewo.

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja przytulam :-) i tyle mam w tym temacie do powiedzenia, bo wiem ze rozdarta jestes wiec nie bede grzebac , caluje

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jego córka ma 25 lat ale chyba w tym domu zostanie na zawsze bo jest nie poradna osoba... i owszem jest on tchórzem... masakra aż mnie oczy bolą od płaczu ;(

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana :( <3
    Katjaa wrote:
    masakra aż mnie oczy bolą od płaczu ;(
    <3

Ucieknie gdzie pieprz rośnie jak sobie wszyscy tam będą po głowach skakać...

Nie znajduję w tej chwili słów dla pocieszenia...
    Życzę siły, jesteśmy tutaj z Tobą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:25

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do tego czy jak będę w ciąży to będę szczęśliwa... i tak i nie... bo Dziecko to Dar od Boga i bez powodu na tym świeci się nie pojawi a z drugiej strony jak mam być szczęśliwa jak to miałbyć nasz mały cud... ;(

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że tak zmieniam temat ale jak ściągam ignora z tempki 22dc to OF przesuwa mi owulkę na 21dc. :/

I wtedy wychodzi dziś 18fl i wiarygodność testu na 100%.

Asha lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krokodylku, mi sie wydaje ze ovu mialas 26dc ale kto wie kto wie...

ja zdjelam z wykresu jeden pozytyw testu ovulacyjnego (23dc). inaczej program wyznaczal mi ovu na 15.06 (a na 90% uwazam, ze wtedy ovu nie bylo, tylko jesli w ogole to wczesniej )

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • choco Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja jasne jest że sie wyprowadził pod szantazem córki, a nie dla byłej żony, a że faceci to tchórze to chyba oczywiste. Musisz dać sobie troche czasu na uspokojenie i przemyślenie. My Cie tu wszystkie baaardzo mocno ściskamy i przytulamy. Jesteśmy z Tobą myślami i sercem.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po drzemce:)
    Katja zmień zamki i zapomnij, nie wart jest TEGO...głowa do góry, teraz myślisz że świat Ci się zawalił, a ja uważam, że teraz właśnie otworzyło się ogromne okno, gdzieś tam na Ciebie czeka przypisana Tobie połówka....

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa przytulam, nic nie poradzę bo nie wiem tak naprawdę co w takiej sytuacji napisać :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku..a pomijajac juz wykres...kiedy tobie sie wydaje ze mialas owu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja.... Rany Julek:( przykro mi strasznie to słyszeć........ coś jest nie tak, skoro uległ pod szantażem 25 letniej (powtarzam- dwudziestopięcioletniej córki...). Toć ona w tym wieku powinna już zakładać swoją rodzinę i nie pakować się z butami w życie ojca.
    Powiem Ci tak, ona jest zazdrosna, że straci tatusia- łatwe pieniążki itd, matka pewnie tak samo.... więc użyły szantażu.... może i dobrze, że tak się stało? może by Wam zatruły życie....
    Przykre jest, że tak postąpił, mam jednak nadzieję, że jednak pójdzie po rozum do głowy i sobie wszystko przemyśli, jakie ma priorytety na tym świecie... :(

3maj się ciepło!

• beszka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa, przytulam mocno <3

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja- A jescze dwa słowa, kurcze- wyobraź sobie, jakby się Wam dziecko urodziło.... one by poszalały:( zatruły by Wam wszystko, a Ty chodziłabyś zestresowana.... Wasze maleństo nie dostałoby tego, co powinno dostać od ojca.... esh:( smutne!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    coś jest nie tak, skoro uległ pod szantażem 25 letniej (powtarzam- dwudziestopięcioletniej córki...). Toć ona w tym wieku powinna już zakładać swoją rodzinę i nie pakować się z butami w życie ojca.
    Powiem Ci tak, ona jest zazdrosna, że straci tatusia- łatwe pieniążki itd, matka pewnie tak samo.... więc użyły szantażu.... może i dobrze, że tak się stało? może by Wam zatruły życie....

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:45

‹‹ 524 525 526 527 528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ