My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Nastka nie mieliśmy ślubu bo ja już kiedyś miałam męża i uważam że nie to jest potrzebne do szczęścia... Tak wszystko spakował próbowałam go zatrzymać ale oznajmił że i tak nie dam rady... bo ja jestem młoda i sobie kogoś znajdę a to jest jego córka i jest najważniejsza. a na odchodne powiedział mi że mnie nie kocha... chociaż 2 dni temu mówił że wolałby umrzeć niż spędzić jedną chwilę beze mnie...
-
nick nieaktualnyAle ja już Go nie chcę... już mu nie uwierzę nigdy w żadne jego słowa... jak można kochać się 2 dni temu i mówić mi że chce mieć ze mną dziecko że uczynię go najszczęśliwszym mężczyzną na świecie tym a dzisiaj oznajmia mi że jak będę w ciąży będzie płacił alimenty...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Podobno od kiedy trząsnął tą swoją byłą żona to ona się załamała i nałykała się leków wylądowała w szpitalu i córka dała mu ultimatum albo wraca do nich albo ona nie chce go znać.... wybrał... nie patrząc na to że ja też mogłam zajść w ciążę... masakra jak mi źle...
Bardzo mi przykro.
Nie wiem co Ci napisać.
Może to, że po burzy zawsze wychodzi słońce. ZAWSZE. -
Katjaa wrote:to jest jego córka i jest najważniejsza.
Katjaa wrote:a na odchodne powiedział mi że mnie nie kocha... chociaż 2 dni temu mówił że wolałby umrzeć niż spędzić jedną chwilę beze mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:19
-
Katjaa wrote:Ale ja już Go nie chcę... już mu nie uwierzę nigdy w żadne jego słowa... jak można kochać się 2 dni temu i mówić mi że chce mieć ze mną dziecko że uczynię go najszczęśliwszym mężczyzną na świecie tym a dzisiaj oznajmia mi że jak będę w ciąży będzie płacił alimenty...
Dokładnie. Ja takiego faceta bym nie chciała z powrotem.
Niech spieprza na drzewo. -
nick nieaktualny
-
KochanaKatjaa wrote:masakra aż mnie oczy bolą od płaczu ;(
Ucieknie gdzie pieprz rośnie jak sobie wszyscy tam będą po głowach skakać...
Nie znajduję w tej chwili słów dla pocieszenia...
Życzę siły, jesteśmy tutaj z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:25
-
nick nieaktualny
-
krokodylku, mi sie wydaje ze ovu mialas 26dc ale kto wie kto wie...
ja zdjelam z wykresu jeden pozytyw testu ovulacyjnego (23dc). inaczej program wyznaczal mi ovu na 15.06 (a na 90% uwazam, ze wtedy ovu nie bylo, tylko jesli w ogole to wczesniej ) -
Katja jasne jest że sie wyprowadził pod szantazem córki, a nie dla byłej żony, a że faceci to tchórze to chyba oczywiste. Musisz dać sobie troche czasu na uspokojenie i przemyślenie. My Cie tu wszystkie baaardzo mocno ściskamy i przytulamy. Jesteśmy z Tobą myślami i sercem.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyi po drzemce:)
Katja zmień zamki i zapomnij, nie wart jest TEGO...głowa do góry, teraz myślisz że świat Ci się zawalił, a ja uważam, że teraz właśnie otworzyło się ogromne okno, gdzieś tam na Ciebie czeka przypisana Tobie połówka....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatja.... Rany Julek:( przykro mi strasznie to słyszeć........ coś jest nie tak, skoro uległ pod szantażem 25 letniej (powtarzam- dwudziestopięcioletniej córki...). Toć ona w tym wieku powinna już zakładać swoją rodzinę i nie pakować się z butami w życie ojca.
Powiem Ci tak, ona jest zazdrosna, że straci tatusia- łatwe pieniążki itd, matka pewnie tak samo.... więc użyły szantażu.... może i dobrze, że tak się stało? może by Wam zatruły życie....
Przykre jest, że tak postąpił, mam jednak nadzieję, że jednak pójdzie po rozum do głowy i sobie wszystko przemyśli, jakie ma priorytety na tym świecie...
3maj się ciepło!
-
nick nieaktualnyKatja- A jescze dwa słowa, kurcze- wyobraź sobie, jakby się Wam dziecko urodziło.... one by poszalały:( zatruły by Wam wszystko, a Ty chodziłabyś zestresowana.... Wasze maleństo nie dostałoby tego, co powinno dostać od ojca.... esh:( smutne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:28
-
nick nieaktualnycymcia wrote:coś jest nie tak, skoro uległ pod szantażem 25 letniej (powtarzam- dwudziestopięcioletniej córki...). Toć ona w tym wieku powinna już zakładać swoją rodzinę i nie pakować się z butami w życie ojca.
Powiem Ci tak, ona jest zazdrosna, że straci tatusia- łatwe pieniążki itd, matka pewnie tak samo.... więc użyły szantażu.... może i dobrze, że tak się stało? może by Wam zatruły życie....
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:45