My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja nie mierze bo nie jest az tak miarodajna.. wole co rano sobei cos wlozyc
heheh
a tak serio to postanowilam ze jeszcze en cykl do owulki pomierze a pozniej rzucam w pizdu termometrwroce do neigo jak juz bedziemy mieliplemniki z biopsji
i bedziemy sie szykwac do in vitro
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie ma to jak sobie cos wsadzic.. Z samego rana juz
Nasti moze dlatego ze raz włozylas glebiej a raz plycejMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane!
Ovu przesunęło mi owulkę z 14 na 16... masakra jakiejś to wszystko głupowate jak dla mnie!Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane!
Ovu przesunęło mi owulkę z 14 na 16... masakra jakiejś to wszystko głupowate jak dla mnie!
A pozatym macie serducha i tu i tu D wiec luzzzteraz czekamy
u mnei jest gorzej bo serio nic nie czuje. zawsze czulam jajniki... mialam mega duzo sluzu a teraz dupa chyba w piatek pojde sobie do gina niech miwsadzi ta palke i sprawdzi bo jak ma byc bez wu to wezme lutke zeby skrocic cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 09:51
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Moze tam nikogo nie ma albo oni poumierali
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale wiecie co jest najlpesze alarm maja .. ochrone tez a od 2 w nocy nikt nie przyjechal z ochrony ..wiec rownie dobrze mogli by ich okasc 10 razy i nikt by sie nie zjarnal ;/
Malenq lubi tę wiadomość
-
Jest wylaczyli alarm..albo sam padl
ochrona przyjechala po 8h <hahaha> nie no po porstu kabaret a racej jeden facet zeby odlaczyc alarmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 09:57
Asha, Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ale wiecie co jest najlpesze alarm maja .. ochrone tez a od 2 w nocy nikt nie przyjechal z ochrony ..wiec rownie dobrze mogli by ich okasc 10 razy i nikt by sie nie zjarnal ;/
heheh a to dobre...bulą kasę za ochronę a tu ochrona weekenduje heheheAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Justus góra.. chlopaki waza sie brykami z napisem ochorona i t by bylo na tyle...aleja jakiegos pijoczyne i sa super.. porazka totalna w tym kraju ;/
Malenq lubi tę wiadomość