SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    tak każda ciąża jest inna i ja już wiem, że jestem tą, która ciężko znosi stan błogosławiony...raczej lekko nie będzie...

Trzymaj się!a po jakim czasie starań zaszłaś?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z wieloma niepowodzeniami, "durnymi" lekarzami, złymi diagnozami 6 lat świadomie, bez zabezpieczeń....od grudnia 2013 z nowym lekarzem, z nową diagnozą, 2x stymulowana clo, po którym miałam hiperstymulację, w miesiącu bez żadnego suplementu, bo miałam w czerwcu być w szpitalu, na badaniach i musiałam być "czysta" przynajmniej 3 miesiące
    > a tu niespodzianka - udało się...myślę, że clo mi w organizmie jeszcze krążyło, że moje jajca postanowiły rosnąć, a nawet pęknąć hehehe....

Nona, cymcia lubią tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze no to ja na moje 3 miesiące nie będę narzekała:)tylko pogratulować wytrwałości!!!

Malenq lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku tulę mocno Kochana!

z moim M nie chce już gadać... mówiłam mu że jego córka kiedyś ułoży sobie życie a on zostanie z wariatka sam... usłyszałam tylko że to jego córka i nie wyobraża sobie życia w złych relacjach z Nią... od zawsze wiedziałam że dzieci dla niego są najważniejsze i uważałam że bardzo słuszne ma myślenie... a co do jego córki to ona chyba jednak sobie życia nie ułoży mimo że mu powiedziałąm że pójdzie w świat, ma 25 lat a jest nieporadna, 24 h siedzi w domu i tv, nie ma koleżanek tylko z matką siedzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili no to nie narzekaj heheheh...ale życzę, żebyś nie musiała tak długo czekać...i będę za to 3mała kciuki bardzo mocno....

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    a czy któraś z was miała założoną kiedykolwiek spiralęja moją usunełam 4 miesiące temu i zastanawiam się czy w jakiś sposób mogła wpłynąć na moją płodność hm......
    Ja miałam i u mnie ma ogromny wpływ bo spiralę musiałam usunąć po 3 latach gdyż macica zaczęła mi się obkurczać i przy wyrywaniu wkładki okazało się że macica była tak mała (2,95cm), że wkładka wbijała się w jej ścianki. Teraz mam już 4,2cm a u dorosłej kobiety, która rodziła powinna mieć ok 5-6cm. Nowy gin mówi, że od tego cyklu są realne szanse, że może się w niej coś zagnieździć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka to nieciekawie się porobiło...współczuję..

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Krokodylku tulę mocno Kochana!

z moim M nie chce już gadać... mówiłam mu że jego córka kiedyś ułoży sobie życie a on zostanie z wariatka sam... usłyszałam tylko że to jego córka i nie wyobraża sobie życia w złych relacjach z Nią... od zawsze wiedziałam że dzieci dla niego są najważniejsze i uważałam że bardzo słuszne ma myślenie... a co do jego córki to ona chyba jednak sobie życia nie ułoży mimo że mu powiedziałąm że pójdzie w świat, ma 25 lat a jest nieporadna, 24 h siedzi w domu i tv, nie ma koleżanek tylko z matką siedzi.

No Katja powiem Ci że facet też ma przesrane... :/ Nie zazdroszczę Wam obojgu...

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i się zachmurzyło, za moment pewnie spadnie deszcz, a zapowiadają u mnie i grad...oczka się zamykają hehehe

Anuśka lubi tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane ;)
    tyle stron naskrobalyscie ze czytac mi sie nie chce... wogule nic mi sie nie chce...
    ja mialam wkladke i nie miała wpływu na nic... zalezy chyba jeszcze jaka miałas mirenke czy miedziana...

witam nowe dziewczyny ;)

katja wspołczuje ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 11:25

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anuśka to nieciekawie się porobiło...współczuję..
    Kochana teraz to już musi być super bo maciczka rośnie więc myślę że niebawem będę hodować sobie brzuszek i narzekać jak mnie mdli i jak mi śpiąco :D Już zacieram rączki ;D

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka czekam, czekam...bo mi już zbrzydło narzekanie i czas na mdłości oddać w dobre ręce hehe

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anuśka czekam, czekam...bo mi już zbrzydło narzekanie i czas na mdłości oddać w dobre ręce hehe
    Oddasz mdłości w dobre ręce hi hi hi... Ja chętnie przyjmę :D

Malenq lubi tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja miałam i u mnie ma ogromny wpływ bo spiralę musiałam usunąć po 3 latach gdyż macica zaczęła mi się obkurczać i przy wyrywaniu wkładki okazało się że macica była tak mała (2,95cm), że wkładka wbijała się w jej ścianki. Teraz mam już 4,2cm a u dorosłej kobiety, która rodziła powinna mieć ok 5-6cm. Nowy gin mówi, że od tego cyklu są realne szanse, że może się w niej coś zagnieździć :)

To znaczy, że spirala była źle założona, błąd lekarski? ja miala 2 miedziane łącznie 10 lat wszystko ok, usg macicy bd mowi gin, cyt tez, poczekam jeszcze kilka miesięcy i zrobię hormony jak fasolki nie będzie

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki, wiem że jest nadzieja, ale czuję że @ idzie. Wcześniej brzuch bolał mnie jakoś inaczej a teraz mam bóle typowo małpowe. :/

U nas też się zachmurzyło, zapowiada się jakaś ulewa, a ja po pracy chcę na zlot motocyklowy jechać, kurde no.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    To znaczy, że spirala była źle założona, błąd lekarski? ja miala 2 miedziane łącznie 10 lat wszystko ok, usg macicy bd mowi gin, cyt tez, poczekam jeszcze kilka miesięcy i zrobię hormony jak fasolki nie będzie
    Bardzo możliwe, bo ten lekarz wgle jakiś dziwny był. Wszystko dla niego był ok i dopiero jak mu powiedziałam że ma to ze mnie wyjąć bo mnie boli to po wyjęciu jak zobaczył mięso na spiralce to powiedział że faktycznie chyba było coś nie tak i zrobił usg. Zmieniłam go zatem na lepszy model :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 11:42

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku gadasz jak Nenaaa. Ona też mówiła że nic z tego, że @ za rogiem i tempka spada itp :) Dopóki @ nie przyjdzie to ja nadal trzymam kciuki (już mi zsiniały-tak je trzymam) ;D

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też @ idzie. Bólów małpowych nie mam żadnych w tym cyklu. PMS też brak. Tylko mam skurcze w macicy. Takie kłucie i rozciąganie.
    Niestety, moja temperatura jasno wskazuje, żebym się nie cieszyła jak głupia do sera tylko szykowała się do @. Także czekam. Mam nadzieję, że przyjdzie jak najszybciej, bo chcę już zacząć nowy cykl ze spokojem :)

Właśnie zobaczyłam, że nie mam żadnych podpasek. Ale się urządziłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka a ja natomiast w kwietniu zakupiłam kilka paczek....;-/

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tempkę Nastka masz niziutką, ale wykres niesamowity... Góry i doliny :D

‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ