My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokosek- przytulam i życzę łagodnych bóli @.... blaaaaaah..... nie lubię tego no....
Ja jestem tuż tuż przed otwarciem moich wrót kobiecych dla plemniorów.... ciekawe czy tym razem się uda.... z jednej strony bym bardzo chciała, ale z drugiej, cały czas się boję, że gdyby jednak....to co dalej? -
nick nieaktualnyjaka cisza.... nananananaaaaaaa..... chyba zacznę sobie śpiewać
https://www.youtube.com/watch?v=qlGQoxzdwP4ostatnio Milky nakręca mnie bardzo pozytywnie
no i to co najbardziej katują teraz wszystkie stacje: https://www.youtube.com/watch?v=iX-QaNzd-0YWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 16:55
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Moja @ ma przyjść 28 czerwca... Nic nie czuję, ŻADNYCH oczekiwanych objawów
wiem, że marudzę za wcześnie. Ot, takie mam odczucia. Choć może to i lepiej... rozczarowanie będzie mniejsze
Nie ma jak mieć symptomy i nagle bach
Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRany, ja pamiętam jak doszukiwalam się symptomów jak zaczynaliśmy się starać.... po czytaniu forum to normalnie wszystko mnie bolało, miałam mdłości.... kreski na brzuchu... wszystko widziałam i czułam
moja koleżanka powiedziała fajną rzecz: jak test wychodzi negatywnie, to ma przynajmniej okazję do upicia się na wesoło, bo jeszcze idzie korzystać z życia... i tak udało im się po roku czasu starania. Nie brała nigdy tabsów, robiła testy ovu i dupa.... ale jakoś się udałoteraz jest już krejzi mamuśką
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja zawsze w drugiej połowie cyklu jestem w ciąży. Czuję jak się zagnieżdża i wszystko czuję, objawy też wszystkie mam
A później przychodzi @ i moja ciąża urojona się kończy hi hi
Anuśka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Jak się cieszę że nie jestem sama z tymi objawami. Miło poczytać że Wy też jesteście zdrowo walnięte w tej kwestii hi hi
cymcia, beszka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:I co gorsza wciskam te kity mojemu M i on zaczyna w to wszystko wierzyc a jak widze ze on zaczyna wierzyc to ja zaczynam wierzyc, bo skoro on wierzy a on jest przeciez normalny no to musi byc prawda...itd itd ...koszmar jakis kurwa
O to to