My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYasmin, lassi to ja piję prawie codziennie. Ale z mango nie lubię. Wolę zwykłe, słodzone. Robię własny jogurt naturalny w domu, więc mamy zapas i możemy dużo z tego jogurtu robić
No dzień dobry tak w ogóle. Jeść mi się chce. Zjadłabym sobie dobrej salami albo szynki podwędzanej surowej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehe ej wy napalone, dla wyposzczonej takie myśli podrzucacie
niedobre...
no mam jogurtownicę ze słoiczkami, kupuję mleko, grzybek "jogurtowy" (z bakteriami jogurtowymi) lub zwykły dobry jogurt bez zagęstników...
mleko podgrzewam, lekko studzę, dodaję jogurt, mieszam, wlewam do słoiczków, wstawiam do maszynki, włączam na całą noc i następnego dnia mam jogurty, jak chcę mogę zrobić owocowe itp.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hehehe ej wy napalone, dla wyposzczonej takie myśli podrzucacie
niedobre...
no mam jogurtownicę ze słoiczkami, kupuję mleko, grzybek "jogurtowy" (z bakteriami jogurtowymi) lub zwykły dobry jogurt bez zagęstników...
mleko podgrzewam, lekko studzę, dodaję jogurt, mieszam, wlewam do słoiczków, wstawiam do maszynki, włączam na całą noc i następnego dnia mam jogurty, jak chcę mogę zrobić owocowe itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 08:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Dzień dobry zboczuszki moje
widzę że od rana mamy dobry humorek
Tylko u Krokodylka coś zgrzytnęło.. Co tam Krokodylku niedobry mąż odwalił?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:U mnie dzisiaj murowanie tarasu, więc raczej pracowity dzionek się szykuje. A ja ogarnę domek zrobię mężusiowi jakiś dobry obiadek (tylko nie mam pomysłu co na ten obiadek zrobić)
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość