Anuska, hormony
Witam nowa kolezanke i trzymam kciuki. ja tez 82
Co do opieki zdrowotnej, to ja na PL nie narzekam (opocz wygladu szpitali i wygody

). ja mam odwrotne dosiwadczenia z pobieranime krwi niz Nasturcja. mi i dzieciakom w PL ladnie pobieraja, a tutaj dzieciom np.nie pptrafia i odsylaja ich do szpitala, wiec lecimy do PL

nie myja rak przed badanime, nie dezynfekuja miejsca wklocia igly i nie otwieraja nowej igly przy pacjencie itp. no ale sa tez i plusy, np. kolega chory na stwardnienie ma wszystkie leki za free a MR raz w miesiacu..w PL to wyglada inaczej niestety

wszedzie sa plusy i minusy...
ja mialam dzis beznadziejny dzien

najpierw nie moglam sie zdecydowac, kotra podloge mamy miec w salonie (i dalej nie wiem a nieldugo beda montowac

) moze macie jakies sugestie? chce drewno/panele, dab, bielona. i to wszystko....nic mi ciekaewego nie pokazali z tego co w sklepie mieli. nie wiem...moze ja taka wybredna....potem w pracy kryzys. i fajnie, ja lubie jak sie dzieje,a le nie w pt. kiedy musze jechac po dzieciaki, bo przedszkole zamykaja!!! wiec ledwo co zdarzylam ich odebrac

potem okazalo sie ze obaj chlopcy sa chorzy, wiec kursowalam do apteki (mam nadz.,ze nocka bedzie spokojna), a na koniec zadzwonilam do mamy i okazalo sie, ze miala dzis wypadek rano. dopiero wieczorem wyslali ja ze szpitala do domu. tacie nic ise nie stalo. nogi ma troche poobijane, zdarta skore i opuchniete. samochod chyba do kasacji. jakas gowniara wyjechala na czerwonym
co do ciazy urojonej - to ja tez mam

nie chodzi o mldosci, bo je mam caly czas....ale bol glowy czy bol brzucha itp. wiec jak trzeba cos ogarnac kolo domu, to ja oczywiscie nie moge bo w ciazy jestem

a tak na serio, to czuje ze @ niedlugo przyjdzie....