My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wam powiem w tajemnicy ze mojemu M dawalam do śniadania cynk, magnez, Zen szen pytał sie co to to mówiłam ze witaminki chociaż mój M miał doskonale wyniki to i tak mu podawalam przez chwilę dodatkowo:)
Andzia33, Zemraa, MILA, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny odebrałam wyniki, co sądzicie? Martwi mnie prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem, bo z tego co próbowałam szukać w necie wszędzie piszą inne wartości - ilu-krotnie powinna ona wzrosnąć po podaniu metoclopramidu.
Bez obciążenia PRL 322.0
Po obciążeniu PRL 3426.0
pozostałych wyniki mieszczą się w normach..
aaa jeszcze Estradiol 450.1 i w zasadzie nie wpisuje się w żadną normę
Z góry dzięki!:* -
Witajcie stare i nowe staraczki
Ulek nie martw się ja pierwsza córe urodziłam gdy miałam 31,a teraz juz dwa lata czekam na tą drugą kruszynkę.I Ty się doczekasz.
Caśka i Mila długo się staracie?
An Be masz za wysoke prolaktyne po obciążeniu i napewno dostaniesz bromergon,ja biore go już od stycznia 1/2 tabl na noc i teraz mam powtórzyc badania ,może w pon sie uda.na estradiolu sie nie znam ,ale ja wiem ,że mam niski ,a ponoc lepiej jak wyższy.biedronka1982, Fedra, ulek lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33, dokladnie tak jak piszesz. Przepisał mi bromergon 0,5 tabletki do kolacji, mówił ze mogę sie zle po nim czuć. Dzis wieczorem wezmę pierwszą. W poniedzialek na monitoring. Pęcherzyk jeszcze nie pękł, wczoraj miał 17mm. Mówił zeby sie przytulac w niedzielę i poniedzialek .... Hm czy ten bromergon zadziala?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia no ja się staram jakieś 5 cykli
Co do monitoringów to ja mam w poniedziałek i się tak zastanawiam ile może mieć pęcherzyk w poniedzialek skoro w czwartek miał 13mm i 15mm??
czy w ogóle nie pęknie do poniedziałku? no bo jak nie dostanę zastrzyk .
Dzisiaj jeszcze sie wybieram do fryzjera na ścięcie a sprzatanie czeka
jak już tu zasiądę to nie mogę wstać ha hah aWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 14:20
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:Andzia33, dokladnie tak jak piszesz. Przepisał mi bromergon 0,5 tabletki do kolacji, mówił ze mogę sie zle po nim czuć. Dzis wieczorem wezmę pierwszą. W poniedzialek na monitoring. Pęcherzyk jeszcze nie pękł, wczoraj miał 17mm. Mówił zeby sie przytulac w niedzielę i poniedzialek .... Hm czy ten bromergon zadziala?
Przez pierwszy tydzień przyjmowania bromergonu czułam się fatalnie pomimo tego, że zaczynałam od dawki 0,5 tabletki. Po tygodniu wszystko się unormowało i teraz przy przyjmowaniu 1 tabletki dziennie (wieczorem koniecznie podczas kolacji) nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Cieszę się, że wytrzymałam ten pierwszy tydzień, choć bliska byłam odstawienia. U mnie prolaktyna bardzo szybko się unormowała, myślałam nawet, że był to błąd laboratoryjny. Kolejne badania pokazały, że jednak nie. W następnym tygodniu (po miesiącu przyjmowania bromergonu) jeszcze raz sprawdzę czy wszystko w porządku, wolę dmuchać na zimne.AnBe lubi tę wiadomość
-
ulek wrote:zazdroszczę Wam dziewczyny... ja mam już skończone 28 i ciągle czekam na pierwszy cud...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 19:55
Amaranta, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
AnBe mi bromergon nic nie pomogl a wrecz zaszkodzil bo mi po miesiacu prolaktyna strasznie poszla w gore pozniej bralam castangus i tez dupa pozniej byl dostinex troche sie ruszylo ale szalu nie bylo no i wkoncu po roku zmagan trafilam na super pania endo i ona zapisala mi bromocorn 1 tabletke na noc zeby przespac efekty uboczne no i po poltora miesiaca wynik byl w normie z 45 zlecial na 13 wiec powiem wam ze ja juz nadzieji nie mialam ze cokolwiek pomoze zwlaszcza ze bralam bromergon i sceptycznie podeszlam do bromocornu bo to dla mnie to samo a tu mile zaskoczenie wierze mocno ze do konca roku zaciaze czego wam kochane zycze
AnBe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witamy w nowym tygodniu oby był miły, łatwy i przyjemny, żeby była owulacja, żeby się przyjemnie serduszkowało, żeby nic w tym nie przeszkadzało, żeby trzymał się nam dobry humor, żeby nam nowy bejbuś się wreszcie urodził bez żadnych komplikacji, żeby Ola wreszcie napisała tego 5000 posta, nooo i żeby nas nie dopadła żadna depresja
Ania_84, Andzia33, Fedra, ulek lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki
Ja od rana herbatka i zaczynam pracę muszę się sprężyć choć nie wiem czy dam radę...bo od dwóch dni nie moge spać ..a raczej spie po 2-3 godz pozniej sie budze poleze poł godziny i znowu 2-3 h snu... nawet mój Małż stwierdził że blado wyglądam.
Moja kocica siedzi oknie i oglada swiat
Teraz tzeba nakarmić zwierzyniec i do pracy...
Pozdrawiam
Miłego Poniedziałku -
nick nieaktualny
-
Klementyna wrote:Witam
Narazie poczytam o czym piszecie
Mozna sie dołączyć ?
Pewnie że można im więcej tym lepiej