My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycelia wrote:
ja mam dzisiaj mleczko, tyle co kalorie zbiłam na siłce, więc nie bede się już dziś tuczyćcelia, MILA lubią tę wiadomość
-
A jednak winko wygrało - sama bym sie napiła ..ale ten antybiotyk... wrrrrr..ale później z chęcią się też napije
celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Mila no kamień z serca, że jednak same tu z @ nie pijemy
MalutkaEve, ależ wino czerwona to ma niemal ujemne kalorie, a człowiekowi w potrzebie się nie odmawia
jak Ty to sobie wyobrażasz, że ja to mleko mam winem przepić? ale bym się załatwiła
szkoda, że tego posta nie zobaczyłam wczesniej, otworzyłabym butelkę specjalnie dla Ciebie Kochana :*Jus1985, MILA, ulek lubią tę wiadomość
-
Malutka nie bój żaby !!!! bierz kielona, czerwonego winka i zdrówko
kurde jutro do roboty więc musze się pilnować, ale normalnie mnie taaaak nosi żeby iśc się gdzieś pobawić potańcować he he heWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 21:19
-
MalutkaEve wrote:jak Ty to sobie wyobrażasz, że ja to mleko mam winem przepić? ale bym się załatwiła
szkoda, że tego posta nie zobaczyłam wczesniej, otworzyłabym butelkę specjalnie dla Ciebie Kochana :*
Malutka nie takie rzeczy się zapijało ha ha ha ha -
nick nieaktualnyMILA wrote:Malutka nie bój żaby !!!! bierz kielona, czerwonego winka i zdrówko
kurde jutro do roboty więc musze się pilnować, ale normalnie mnie taaaak nosi żeby iśc się gdzieś pobawić potańcować he he he
ooo następna! a co Ty myslisz, że ja jutro mam wolne?
oj kobietki, ja to Was normalnie uwielbiam i jestem pierwsza za, żeby sobie którys spokojny wieczór poswięcić tylko dla Was, wszystkie z winem usiądziemy przed ekranem na OF, założymy wątek: "Wieczornica winem zakrapiana" i będziemy głupoty do siebie wypisywać co Wy na to?Ania_84, MILA, ulek, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny