My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej,
byłam dzisiaj na monitoringu. Są dwa pęcherzyki tj. 10 dc - 13 i 15mm
w poniedziałek znowu idę na USG sprawdzić czy pękły. Jeżeli nie to dostanę zastrzyk
i wtedy zobaczymy dzisiaj bardzo bolał mnie prawy jajnik i to właśnie na prawym jajniku są dwa pęcherzyki:-) a narazie do poniedz. serduszkowanie i tyleAnBe, Zemraa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:hej,
w poniedziałek znowu idę na USG sprawdzić czy pękły. Jeżeli nie to dostanę zastrzyk
i wtedy zobaczymy dzisiaj bardzo bolał mnie prawy jajnik i to właśnie na prawym jajniku są dwa pęcherzyki:-) a narazie do poniedz. serduszkowanie i tyle
MILA to obydwie czekamy na pęknięcie moj ma 15 - jeden w prawdzie no ale wystarczyMILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej dziewczyny ja nie wiem co sie dzieje juz po owu a ja dziś mam śluz zabarwiony krwią... takie niteczki .. nigdy tak nie miałam w środku cyklu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:tak jest teraz to tylko leżeć i pachnieć
Ehh dziewczynki ..gdyby jeszcze były serduszka w okolicah owulki a tu nic - ostatnie serduszko było 4-5 dni przed owulka .. bo póżniej weszliśmy w antybiotyki i dostalismy zakaz serduszkowania do zakocnczenia leczenia. -
nick nieaktualnyAnBe wrote:Dziewczęta czy po badaniu prolaktyny po metoclopramidzie - tego dnia bolały Was jajniki? mnie tak strasznie naparzają.....
Ania_84 jedyne co mi przychodzi do głowy to plamienie implantacyjne -
Cześć Dziewczyny,
ale musiałam nadrobić czytania - się rozpisałyście Ja się urlopuję, leniuchuję i śpię. Ale jakoś tak bez bzyku bzyku, więc cykl raczej nie będzie owocny. Coś mnie małżowin wkurza ostatnio i mizianko mi nie w głowie. Hmmm...ale może dzisiaj Go zmolestuję... jak będzie grzeczny oczywiścieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Pomolestuj Go a co tam..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja też już się nie moge doczekać końca kwarantanny jak się dopadnę do M to będzie kwiczał
A ja będę sie cieszyć z zielonej kropyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 20:09
ulek lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja też już się nie moge doczekać końca kwarantanny jak się dopadnę do M to będzie kwiczał
A ja będę sie cieszyć z zielonej kropy
Kobitki, a ja mam samotny chwilowo wieczór. Tzn przyszła dziś stara znajoma @ i chyba mam ochotę się z tej okazji napić ... A ponieważ dawno temu stwierdziłam, że samotne (bo @ nie liczę) picie będzie oznaczać alkoholizm, która mnie pozbawi skrupułów i wypije ze mną toaścik?
-
MILA wrote:hej,
i wtedy zobaczymy dzisiaj bardzo bolał mnie prawy jajnik i to właśnie na prawym jajniku są dwa pęcherzyki:-) a narazie do poniedz. serduszkowanie i tyle
Mila pierwszy toaścik za Twoje pęcherzyki wzniosęMILA lubi tę wiadomość
-
celia wrote:
Napij się winka
Przynajmniej w jakiś sposób pomaga dodatkowo
Ty masz chwilową kwarantanne a ja dopeior za jakies 20 dni moge cokolwiek myslec ;/
Więc główka do góry .. dziś napij się winka idz spac a po @ sobie odbijeszcelia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak juz pisałam mam 2 pecherzyki. Kurde powiem szczerze że zaczynam się obawiać czy w takiej sytuacji może dojść do ciąży bliźniaczej?? co jak co ale ja sobie tego nie mogę nawet wyobrazić być może dla niejednej z Was to marzenie ale ja mam już córkę i ...... :
Andzia33 lubi tę wiadomość