My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko i Corko! Kobiety Wy moje kochane! Nie siejcie mi tu paniki z alkoholem! Walic w palnik mozna bezkarnie dopoki sie dwoch kresek nie wysika i beta nie potwierdzi. Faza cyklu nie ma znaczenia. Ma byc Fasola, to bedzie. A nie , to nastepnym razem. Wasze zdrowie!
Zemraa, Andzia33, Amaranta, Amaranta, ulek, Makak, Fedra lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Matko i Corko! Kobiety Wy moje kochane! Nie siejcie mi tu paniki z alkoholem! Walic w palnik mozna bezkarnie dopoki sie dwoch kresek nie wysika i beta nie potwierdzi. Faza cyklu nie ma znaczenia. Ma byc Fasola, to bedzie. A nie , to nastepnym razem. Wasze zdrowie!
dobrze napisane
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Matko i Corko! Kobiety Wy moje kochane! Nie siejcie mi tu paniki z alkoholem! Walic w palnik mozna bezkarnie dopoki sie dwoch kresek nie wysika i beta nie potwierdzi. Faza cyklu nie ma znaczenia. Ma byc Fasola, to bedzie. A nie , to nastepnym razem. Wasze zdrowie!
Kochana my właśnie alkoholizowanie na dziś zamykamy w wątku wieczornicowym kilka pokaźnych toastów wzniosłyśmybiedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie, z natury głupich raczej czy takie tabletki jak aspiryna czy polopiryna zaburzaja w jakis sposób owulacje? Przeziębiłam sie i chetnie bym coś wzięła ale uruchomiła sie moja myślęnica i sie zastanawiam...
Hm znalazłam odpowiedź w sieci, myślę ze przydatny artykuł...
http://28dni.pl/artykuly/wplyw-niektorych-lekow-na-przebieg-cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 08:59
-
nick nieaktualnyNo to widziałam mojego małego kropka na usg jeszcze za wcześnie żeby było słychać serduszko j moc cokolwiek więcej powiedzieć, ale lekarz powiedział ze ciążę potwierdza. Dal do zrobienia mnóstwo badań i przepisał witaminy, magnez i większą dawkę kwasu foliowego. Następna wizyta z 19 dni i wtedy założy mi kartę ciąży miłego piątku
AnBe, Ania_84, Andzia33, MILA, celia, Zemraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:No to widziałam mojego małego kropka na usg jeszcze za wcześnie żeby było słychać serduszko j moc cokolwiek więcej powiedzieć, ale lekarz powiedział ze ciążę potwierdza. Dal do zrobienia mnóstwo badań i przepisał witaminy, magnez i większą dawkę kwasu foliowego. Następna wizyta z 19 dni i wtedy założy mi kartę ciąży miłego piątku
Ważne że już widziałaś fasoleczke teraz dbaj o siebie i maluchaczekajajaca, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Czekająca to super wiadomości od samego rana.Spokojnej ciąży!
Mila nie panikuj,ja też mam córkę 4 letnią ,ale gdyby udało sie jeszcze 2 to byłby szok,ale z czasem dałybyśmy radę.Ja do tego teraz podchodze bardziej na luzie ,bo juz miałam 2 pęcherzyki rok temu i wtedy tylko jeden pękł ale i tak nie wyszło.Teraz też nie wiem ,czy ten drugi zdążył pęknąc[we wtorek miał 21mm ,a prawy owulował w pon].Ważne ,żeby ZAJŚC W ZDROWĄ CIĄŻĘ!!!!AnBe, MILA, Fedra lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Matko i Corko! Kobiety Wy moje kochane! Nie siejcie mi tu paniki z alkoholem! Walic w palnik mozna bezkarnie dopoki sie dwoch kresek nie wysika i beta nie potwierdzi. Faza cyklu nie ma znaczenia. Ma byc Fasola, to bedzie. A nie , to nastepnym razem. Wasze zdrowie!
Mądre słowa, tym bardziej że mam dziś imprezę firmową . Wypiję Wasze zdrowie oczywiście;)Andzia33, biedronka1982, Fedra lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie
Czekająca to super wiadomości od samego rana.Spokojnej ciąży!
Mila nie panikuj,ja też mam córkę 4 letnią ,ale gdyby udało sie jeszcze 2 to byłby szok,ale z czasem dałybyśmy radę.Ja do tego teraz podchodze bardziej na luzie ,bo juz miałam 2 pęcherzyki rok temu i wtedy tylko jeden pękł ale i tak nie wyszło.Teraz też nie wiem ,czy ten drugi zdążył pęknąc[we wtorek miał 21mm ,a prawy owulował w pon].Ważne ,żeby ZAJŚC W ZDROWĄ CIĄŻĘ!!!!
Andzia wiem wiem !!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:No to widziałam mojego małego kropka na usg jeszcze za wcześnie żeby było słychać serduszko j moc cokolwiek więcej powiedzieć, ale lekarz powiedział ze ciążę potwierdza. Dal do zrobienia mnóstwo badań i przepisał witaminy, magnez i większą dawkę kwasu foliowego. Następna wizyta z 19 dni i wtedy założy mi kartę ciąży miłego piątku
GRATULACJE !!!!!! -
nick nieaktualny
-
Czekająca dbaj o siebie i uważajcie na siebie.
Ja też już po wizycie. Gin powiedział że wszystko ok, nie ma zrostów i takich tam, ogólnie wszystko ok. Powiedziała też żeby dawać mojemu cynk co drugi dzień, kwas codziennie i tak przez miesiąc. No i starania co 3!!!!!dni aż tyleAndzia33 lubi tę wiadomość