My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie jak Małż wkurza to po porstu przestaje do niego mówić ... co jest u mnie nienormalne bo mi się jadaczka ne zamyka
jak pół godziny się nieodzywam to M przychodzi - i zawsze jest tekst : no dobra co jest ??
Na co ja zazwyczaj odp krótko zwięźle ..NIC ..
No to pyta znowu ... wtedy mu ładuje z grubej rury co mi siedzi na żołądku .. zazwyczaj mówi no ok ... zawaliłem - albo on wychodzi
Po czym zawsze ale to zawsze po jakimś czasie zaczyna się przymilać
I kończy się zawsze tak samo.. tekstem..Kocham cie łobuzie i
Na mojego działa zawsze słowo NIC .. wtedy zawsze wie że coś jest nie haloZemraa, Amaranta, MalutkaEve, MILA, Malgoo lubią tę wiadomość
-
ha hahah hahahaha
jak ja was kocham laski moje kochane !!!
no ale dzisiaj nic nie będzie, stwierdziłam że poczekamy do jutra bo mam monitoring
i wolałabym zeby żołnierzyków było więcej jutro jak będzie trzeba bo może pęcherzyk bedzie OK wiem wiem wiem, typowo techniczne podejście ale cóż, nie ukrywam że taka jest prawda ..... zresztą wiecie o co mi chodzi same wiecie jak to jest ..
Malutka pewnie że nie dałabym od razu - no co ty !! ja taka łatwa nie jestem !!!
Ania_84 uśmiałam się do łez z tym twoim NIC - też to znam ha hah haha h
najlepsze jest to że tu gadam z nim z pełną powagą a tu czytam wasze posty i leje się z nich jak głupia .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 22:17
MalutkaEve, Malgoo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mnie jak Małż wkurza to po porstu przestaje do niego mówić ... co jest u mnie nienormalne bo mi się jadaczka ne zamyka
jak pół godziny się nieodzywam to M przychodzi - i zawsze jest tekst : no dobra co jest ??
No to pyta znowu ... wtedy mu ładuje z grubej rury co mi siedzi na żołądku .. zazwyczaj mówi no ok ... zawaliłem - albo on wychodzi
Na mojego działa zawsze słowo NIC .. wtedy zawsze wie że coś jest nie halo
hahaha
NIC to słowo klucz jak widzę i to nie tylko u Was
hahahaMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha wesoło sie zrobiło widzę humory dopisują
Ja jestem wlasnie po kolejnym monitoringu, w prawym pęcherzyk urósł do 15 mm, w lewym cisza, więc skupiać sie gin będzie na prawym. W piątek znowu monitoring. Do piątku zakaz bzykanka, zeby plemiona urosły w siłę
Jutro idę na pobranie krwi..
MILA twarda bądź! ja to taka jestem ze nie lubię sie kłócić
Dobrej nocy, miłej nocy :-*MILA lubi tę wiadomość
-
Malgoo wrote:haslo na dzisiejszy wieczor: NIC! hehhehehe
chyba wiecej nas jest z tej "polki" hihihi pozdrawiam Was wszystkie kobietki drogie:)
A mój na to : no widze ze nic ALBO jak zwykle
normalnie śmiech na saliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 22:42
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie pieknie i ja podobno duzo spadajacych gwiazd mozna od wczoraj zobaczyc- widziala ktoras? duzo zyczen sie bedzie spelniac to trzeba uwazac o co sie prosi hhehhe ja niestety pomimo okien w dachu nie widzialam ani jednej... ale dzis bede siedziec i wyczekiwac - moge za Was szepnac tez slowko.... oczywiscie wszystkie dotyczyc beda zdrowych dzidziusiow. milego dnia dla Was kobietki.
MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Malgoo wrote:Witam sie pieknie i ja podobno duzo spadajacych gwiazd mozna od wczoraj zobaczyc- widziala ktoras? duzo zyczen sie bedzie spelniac to trzeba uwazac o co sie prosi hhehhe ja niestety pomimo okien w dachu nie widzialam ani jednej... ale dzis bede siedziec i wyczekiwac - moge za Was szepnac tez slowko.... oczywiscie wszystkie dotyczyc beda zdrowych dzidziusiow. milego dnia dla Was kobietki.
szepnij i za mnieMalgoo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgoo wrote:Witam sie pieknie i ja podobno duzo spadajacych gwiazd mozna od wczoraj zobaczyc- widziala ktoras? duzo zyczen sie bedzie spelniac to trzeba uwazac o co sie prosi hhehhe ja niestety pomimo okien w dachu nie widzialam ani jednej... ale dzis bede siedziec i wyczekiwac - moge za Was szepnac tez slowko.... oczywiscie wszystkie dotyczyc beda zdrowych dzidziusiow. milego dnia dla Was kobietki.
a może nam z tą gwiazdką, Fasoleczka spadnie?Malgoo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Mnie jak Małż wkurza to po porstu przestaje do niego mówić ... co jest u mnie nienormalne bo mi się jadaczka ne zamyka
Na mojego działa zawsze słowo NIC .. wtedy zawsze wie że coś jest nie haloMILA lubi tę wiadomość