My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze ci ludzie to rzeczywiście są okropni. U mnie w pracy jet dziewczyna, lat 40, która po prostu dzieci miec nie może. Co prawda nikomu o tym nie rozpowiada ale to jej sprawa. I była taka sytuacja, że kobietka lat 60 się wyrwała: oooo Anka! a Ty kiedy wreszcie to dziecko będziesz miała? młodsza sie nie robisz!... Nooo i jak ta Anka na nia spojrzała i wygarnęła co o jej zdaniu myśli to aż sie zimno w ppkoju zrobiło I odkąd ja jestem męzatką też wiecznie mnie ktoś wypytuje, ale nie wie że tak na prawdę to ja chce tylko jakos jeszcze nie wychodzi. Robi mi się wtedy przykro, ale nic nie mówie.
Zemraa, Andzia33, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:kurcze ci ludzie to rzeczywiście są okropni. U mnie w pracy jet dziewczyna, lat 40, która po prostu dzieci miec nie może. Co prawda nikomu o tym nie rozpowiada ale to jej sprawa. I była taka sytuacja, że kobietka lat 60 się wyrwała: oooo Anka! a Ty kiedy wreszcie to dziecko będziesz miała? młodsza sie nie robisz!... Nooo i jak ta Anka na nia spojrzała i wygarnęła co o jej zdaniu myśli to aż sie zimno w ppkoju zrobiło I odkąd ja jestem męzatką też wiecznie mnie ktoś wypytuje, ale nie wie że tak na prawdę to ja chce tylko jakos jeszcze nie wychodzi. Robi mi się wtedy przykro, ale nic nie mówie.
Mozesz zacytowac, co powiedziala? Prosze, moze sie czegos naucze, jak odpowiadac wrednym babom! -
Ja tam zawsze odpowiadam - będzie wtedy kiedy przyjdzie pora - i nic nikomu do tego ...a rodzina już dawno została poinformowana żeby się nie pytali bo to nie pomaga i jest nam przykro jak ktoś nam się wtrąca do naszych spraw.
abiedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
to był z pół roku temu ale z tego co pamietam to lecialo dużo tzw. ku...w
poza tym było coś żeby sie swoim życiem zainteresowała i swoimi dziecmi i żeby nie odzywała sie na tematy, których do końca nie zna.
P.S. ta kobitka do naszego nie ożenionego kierownika - singla ciągle lata i wypytuje kiedy się ożeni, wiec wtrącanie jej nie minełoZemraa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja tam zawsze odpowiadam - będzie wtedy kiedy przyjdzie pora - i nic nikomu do tego ...a rodzina już dawno została poinformowana żeby się nie pytali bo to nie pomaga i jest nam przykro jak ktoś nam się wtrąca do naszych spraw.
a
Czyli zwykla kawa na lawe, tez dobre. Ja dzis wymyslilam: "Bo dziecko nie chce przyjsc!"
Zemraa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:to był z pół roku temu ale z tego co pamietam to lecialo dużo tzw. ku...w
poza tym było coś żeby sie swoim życiem zainteresowała i swoimi dziecmi i żeby nie odzywała sie na tematy, których do końca nie zna.
P.S. ta kobitka do naszego nie ożenionego kierownika - singla ciągle lata i wypytuje kiedy się ożeni, wiec wtrącanie jej nie mineło
Ok, dzieki. K... rzucac raczej nie bede, pracuje nad tym ostatnio, hehe!MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Czyli zwykla kawa na lawe, tez dobre. Ja dzis wymyslilam: "Bo dziecko nie chce przyjsc!"
Ja wyszłam z założenia że to żaden wstyd przyznać się że są problemy i o tym wie rodzina.
A znajomi i obcy ludzie tak jak mówiłam będzie kiedy przyjdzie pora
Dzięki temu - rzadko kiedy mamy teksty typu a kiedy ...
Jedynym zaskoczeniem była bratowa mojego M ... sama leczyła się 1,5 roku a jak zaszła w ciąże to co rusz mnie się pyta a kiedy wy ..bo mi się śniło że jesteś w ciąży ... głupi tekst ;/
Kiedyś nie wytrzymałam i jej powiedziałam.. jak ty się leczyłaś to nikt się o nic nie pytał.. więc teraz nie denerwuj innych.
Przy tym była teściowa - i myślałam że stanie w obronie ciężarnej ..a stanęła po mojej .. powiedziała że każdy ma swój czas i żeby się nie wtrącała.
Zemraa, Andzia33, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja mojemu wjechałam na ambicje
powiedziałam tak : co wolisz naturalne starania o malucha ( bo przecież sam mówisz że chcesz) czy wolisz zaciszny pokoik i kubeczek ?? a może inny ma oddać żołnierzyki
jego mina bezcenna i od tej pory zaczął czytać brać witaminy i przykłada się z miesiąca na miesiąc coraz bardziej
A jak się plumka co do badań - to mu powiedziała że to nie on musi pokazywać swoje klejnociki dwa razy w miesiącu obcemu
A na rocznice - sam sie przyznał i tu cytuje " dobrze zrobiłaś dając mi ostrego kopa ... bo dopiero teraz wiem jak bardzo chce malucha "Andzia33, MILA, Amaranta, celia, Malgoo, ulek, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:BRAWOOOOOOOOOOOOO DLA LUBEGO Ani_84 !!!!
powiedz mu że wszystkie jesteśmy z niego dumne !!! ha ha hah ah
Hehehe..powiem -
nick nieaktualnyAnBe wrote:A u nas wczoraj było na odwrót to mój Małż mnie zaciągnął, ja jakoś chęci nie miałam przez to że wiary w powodzenie brak...
noooooooo ale poźniej już chęć miałam hihihiii
A mój czasem tak podstępnie pyta: A chcesz mieć dodatkowe serduszko na wykresie??? I jak tu nie ulec:DMILA, Ania_84, MalutkaEve, Zemraa, Malgoo lubią tę wiadomość
-
za to u nas wczoraj miało być a nie było, tak mnie mój wk...... że ło ho ho ho
myślałam że go rozniosę. Potem przepraszał i "zapraszał"
a ja na to że "nie" - w lekkim tego słowa znaczeniu,bo tak naprawdę pojechałam mu po bandzie.
Dzisiaj kupił moje ulubione winko. Teraz poszedł uspac naszą córkę (7 lat córka ma a ciągle chce zasypiać z nami ( tzn głównie słyszę :ja chcę z tatą !!!! )
Czekam tylko jak przyjdzie no bo ja mam w planie że jestem cały czas obrażona więc...... zobaczymy !!
KUŹWA ŁASKI NIE ROBI !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 21:11
Ania_84, MalutkaEve, Amaranta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:za to u nas wczoraj miało być a nie było, tak mnie mój wk...... że ło ho ho ho
myślałam że go rozniosę. Potem przepraszał i "zapraszał"
a ja na to że "nie" - w lekkim tego słowa znaczeniu,bo tak naprawdę pojechałam mu po bandzie.
Dzisiaj kupił moje ulubione winko. Teraz poszedł uspac naszą córkę (7 lat córka ma a ciągle chce zasypiać z nami ( tzn głównie słyszę :ja chcę z tatą !!!! )
Czekam tylko jak przyjdzie no bo ja mam w planie że jestem cały czas obrażona więc...... zobaczymy !!
KUŹWA ŁASKI NIE ROBI !!!
Dobrze dobrze niech przeprasza jak nabroił
Tylko takie miłe te przeprosiny niech będą -
nick nieaktualny