My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko mojemu powiedziałam że skoro chcemy maleństwa to musimy się przyłożyć - efekt od razu mu wzrósł apetyt na sexiora
Teraz przez okres zawieszenia - chodzi nabuzowany i zaciera rece że jak tylko skończy się mój antybiotyk to sobie odbijeAndzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
W sumie jeszcze tylko 15 dni leczenia
bo michał to antybiotyk kończy za 3 dni - poozniej 7 dni przerwy i tylko ma przez 10 dni brac furagin
Lekarz powiedział że musimy tylko odczekać aż ja skonczę ..a później @ i lecimy z tym koksemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
Ja zaczęłam właśnie nowy cykl - z nową nadzieją
Co do wypytywania się rodzinki i znajomych o powiększenie rodziny- to ja przez dłuższy czas na wszystkie pytania odpowiadałam uśmiechem ( a w duszy płakałam ) ale na której tam rodzinnej imprezie nie wytrzymałam i wypaliłam której ciotce ( tak żeby wszyscy słyszeli) ,że uważam za duży nie takt wypytywać się o takie sprawy bo może ktoś zwyczajnie jest chory lub nie może mieć dzieci tak jak ja . Mina rodziny bezcenna Ciotka poczerwieniała jak burak i wyjąkała jakieś dziwne przepraszam I na tym się skończyło - później już nikt się nas nie wypytywał
Nawet jak poroniłam - nikt się o nic nie pytał - i dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 15:01
maximka84, Andzia33, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Ja mojemu nie mówię ,ze owulka ,bo kiedys mówiłam i stwierdził ,że go to stresuje,więc sama zaciągam go na bzykanko ,wtedy kiedy trzeba,a potem to sam się garnie.
Zemraa, Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość