My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie też odliczanie i świrus na maksa bo te dwa pęknięte pęcherzyki dały mi nadzieję. Teraz biorę Duhaston i liczę że może jednak maluszek/ki się zadomowią. U mnie spodziewana @ coś koło 10.10 bo owu była 26.09. Na razie dziś boli mnie lewy jajnik i pojawiło się sporo śluzu białego, bezwonnego.
Andzia33, Zemraa lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:U mnie też odliczanie i świrus na maksa bo te dwa pęknięte pęcherzyki dały mi nadzieję. Teraz biorę Duhaston i liczę że może jednak maluszek/ki się zadomowią. U mnie spodziewana @ coś koło 10.10 bo owu była 26.09. Na razie dziś boli mnie lewy jajnik i pojawiło się sporo śluzu białego, bezwonnego.
ja też go muszę brać, tz dopiero zacznę od tego cyklu. na razie i tak nie będziemy się starać ale tabl będę zażywać.
a ty ile juz go zażywasz? -
hej dziewczyny ja nie wiem co sie dzieje juz po owu a ja dziś mam śluz zabarwiony krwią... takie niteczki .. nigdy tak nie miałam w środku cyklu
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Dziewczęta czy po badaniu prolaktyny po metoclopramidzie - tego dnia bolały Was jajniki? mnie tak strasznie naparzają.....
Ania_84 jedyne co mi przychodzi do głowy to plamienie implantacyjne
też bym tak pomyślała gdyby nie to ze ostatnie było 4-5 dni przed owu .. a teraz biorę antybiotyk .. i niby jest 4 dpo ... -
nick nieaktualny
-
Wiem ..wiem niby potrafią przetrwać około 5 dni tylko że ja wypieram tą myśl bo mojemu M wyszły 4 miesiące temu słabe wyniki - no chyba że sie coś zmieniło
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:cóż, pozostaje czekać i wierzyć w cud
hmmm a spójrz na swój wykres, masz znowu skok temperatury dzis... czyż nie?
Właśnie mam -- a zazwyczaj w 4 dpo miałam spadek .. no nic zobaczymy -
nick nieaktualny
-
A co do owulki to też nie jestem pewna kiedy była bo zarówno w 6dc i 13 dc wyszły testy owulacyjne podobne praktycznie pozytywne - w inne dni ledwo widoczna druga kreska albo w ogóle ..no nic pożyjemy zobaczymy
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A co do owulki to też nie jestem pewna kiedy była bo zarówno w 6dc i 13 dc wyszły testy owulacyjne podobne praktycznie pozytywne - w inne dni ledwo widoczna druga kreska albo w ogóle ..no nic pożyjemy zobaczymy
Ja osobiście testom owulacyjnym nie wierzę ani trochę... nie ważne czy tym z allegro, czy tym z apteki czy tym za grosze czy za nie wiadomo jaką kasę... moim zdaniem oszukują -
Mi ostatnio dobrze wskazały - bo miałam monitoring ..wiec nie wiem .. a te testy były jakieś dziwne ...wiec może i feralne