My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie dziś boli w podbrzuszu tak jakby ktoś wbijał mi jakiś pręt i to na samym środku a mam dopiero 9dzień cyklu nie miałam nigdy tak
Mój na gadkę o bara bara stwierdził że ja o niczym innym nie myślę i powiedział że pewnie jak wróci po 22giej to ma jeszcze remont może zrobić brrrrrrrrrrrr patelnią bym przywaliła gdyby nie było mi jej szkoda ale zacisnęłam żeby tylko potem przeprosił zobaczymy co zrobi jak wróci jak znam życie powie że jest zmęczony zje i pójdzie spać
cymcia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ooo nie mam, czesem mowie Gucio
ale przeważnie Mały
....jak nie jest grzeczny to....Tadeusz...hahahaha....jak chce wkurwic M To go nazywam Sanches Rodrigez ...on tego nienawidzi...i tak to zapoznalam was z moim wladca plemniorow
Anastazjaaa, choco, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
A tak mi przyszło na myśl.. mój P mieszkał w akademiku z kolesiem na którego wszyscy mówili fujara", więc i on tak mówił, był przekonany, że to przezwisko..po roku mieszkania, zerknął do indeksu i co?? okazało się, że chłopina tak ma na nazwisko...
tak mi się skojarzyło z nazwami "władców plemników"Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Wariujejecie z tą ilością postów...
Ja tez bym sie napila ale mąż zarządził abstynencję. Moze to i lepiej
Krokodylica - twoje nastroje mogą być od cło. Tak samo jak bóle głowy, rozbicie, senność, zmęczenie. Czasem nawet dziewczyny rezygnują z jego brania bo nie są w stanie normalnie funkcjonować. I nie wiem czy ci to winko z cło jeszcze bardziej w nastroju nie namiesza
Katja - trzymaj sie
A resztę zapomniałam juz co miałam komentowaćKatjaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Asha wrote:Ja...tylko usiadzcie bo bedziecie mialy polewke teraz....uwaga....uwaga...jak jest grzeczny to ma na imie Teddy pieszczotliwie
....jak nie jest grzeczny to....Tadeusz...hahahaha....jak chce wkurwic M To go nazywam Sanches Rodrigez ...on tego nienawidzi...i tak to zapoznalam was z moim wladca plemniorow
Asha lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Aaa no i wiem co miałam skomentować
ja to głownie mowię zabaweczka
swoją drogą ja też uciekam się pobawić i wykorzystać czas białka kurzego
trzymajcie kciuki i do jutra
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************