My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
to sie przywitam potem nadrobie
wiecie co przyszło na mnie jakies załamanko dzis smutek hmm związany chyba z nadchodzącym okresem wczoraj nerwowa byłam wrr i pakman jedzeniowy nie dopadł
wieczorem popłakałam ze sie nie udałodziś tez mi smutno ale już niemoge sie doczekac kolenych możliwosci i teraz wykorzystam je na maksa!!!!!nie dam sie
-
Anuśka wrote:No pocieszyłaś mnie troszkę... Może coś z tego będzie
za goraco im
heheh
-
Dzień dobry!
My bzykoserduchowalismy wczoraj ale musiałam się mocno nastarac zeby tego mojego męża przymusić. Ja nie wiem czy on tego dziecka to chce bo co miesiąc w okolicach owu jest to samo - rano jest tak,tak, wieczorem podzialamy a jak przychodzi co do czego to go a to główka, a to brzuszek a to dupka boli.
Tak się jeszcze zastanawiałam nad rozmową któa bya
******************************GANG18+***************************** -
Tak się jeszcze zastanawiałam nad tym co wcześniej rozmawialyscie o seksie w okolicach 30. W sumie cos w tym jest że się chyba w kobietach budzi - u mnie się chyba wlasnie zaczyna choć nie powiem, tak między 16 a 20 też nie mogłam narzekać
Ania_84 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Biedroneczka, sciskam mocno
u mnie tez w sumie od niedzieli doli nadal plamie plus bardzo bardzo boli mnie krzyz i brzuch. juz moglaby sie rozkrecic @ co zakoncze te cykl.
w lipcu bede w PL. akurat w drugiej polowie. zrobie ejszcze raz progesteron i jka sie nie uda, to w sierpniu pojde do lekarza na kolejne usg, z wykresami z OF. zaczelam sie martwic, ze moze to endometrioza. najpierw bylam pewna, ze nie, bo przeciez mialam usg itp. w kwietniu i wszystko bylo oka....ale po tym jak wyczytalam, ze usg rzadko potwierdza, to zalamalam sie.....w NO nie zrobia mi laparo a w PL nie mam ubezpieczenia -
Smarta a moze po porstu go nie informuj ze jest ten czas
jak sie zapyta to powiedz nie wiem bo w tym cyklu odpuscilam
moze sie zwyczajnie stresuje idzie do odmu i mysli czy da rade itp itd.. niestety ja pamietam jak mojemu powiedzialam to bidny sie tak zesresowal ze ni huhu pytonik nie chcial sie ruszyc..po prostu jak faet sie stresuje naczynia cie obkurczaja .. krew nie doplywa tak dobrze jak normlanie i efekt antykoncepcji zapewniony -
Ania_84 wrote:Spoko luz moze taki miesiac mamy ze nie koniecznie nasze chca se naoliwic
za goraco im
heheh
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Słyszałam, że czasem tego śluzu nie widać za bardzo na zewnątrz ale w środku i tak jest, więc bardzo panikować nie będę. Ja jej dam, nie naoliwić się...
moze na zew nie ma go za duzo ale tutaj widac ze jest go duzo
-
Yasmin wrote:Dzień dobry słoneczka :***
Cymcia kurde... szkoda tyle pracy
Dziewczyny ja nie mam żadnych objawów, No normalnie nic. Zaś nic z tego. Ale mam doła. Jeszcze dziś do 17:00 w robocie a potem do teściowej bo ma urodziny. A roboty ma tyle że.... heehAnastazjaaa lubi tę wiadomość