My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylku łacze sie z TOba
moj ostatni tez taki czuly w morde jeza ze az sie pokluje ;P
ale widac ma gorsze dni ..wiec daje mu na luz..
osttanio wlaczylo mu sie zazdrosc..
oni jada z chlopakmi w gory na weekend a ja zostaje w domku .. noi mu mowie ze a jade na wies bedzie impreza i abawa ( mialam na mysli imieniny wujka- ale toprzemilczalam)
a ten do mnie no tylko mi tam grzeczna badz zebyc z jakims bobrem nie wrocilaale dobrze niech mysli sobei
hihih
pozniej mu powiem ze ta impra to imieniny wujka
Anuśka, Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:No samotnie w sensie że mój małż to jest dla mnie czuły jak... worek kartofli.
I czuję się z tym samotnie. A nawet gdybym chciała się na niego komuś pożalić to nie mam komu.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Dziewczyny mierzące tempkę w ustach:
Mierzycie prosto na środku pod językiem czy gdzieś z boku, koło zębów mądrości?
Trzymacie termometr palcem podczas mierzenia? I czy trzeba kłaść się na plecy czy można bokiem leżeć i mierzyć?
Tempkę w ustach trzeba mierzyć zawsze w tym samym miejscu, najlepiej po jednej ze stron - po lewej lub po prawej, ale jak najbliżej środka. Tam jest najbardziej wiarygodna. Ja mierzę po lewej, bliziutko środka, kładę się zawsze na prawym boku, a pod koniec termometru "podkładam" sobie rękę, żeby się nie wysuwał.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Wariujejecie z tą ilością postów...
Ja tez bym sie napila ale mąż zarządził abstynencję. Moze to i lepiej
Krokodylica - twoje nastroje mogą być od cło. Tak samo jak bóle głowy, rozbicie, senność, zmęczenie. Czasem nawet dziewczyny rezygnują z jego brania bo nie są w stanie normalnie funkcjonować. I nie wiem czy ci to winko z cło jeszcze bardziej w nastroju nie namiesza
Katja - trzymaj sie
A resztę zapomniałam juz co miałam komentować
Mówisz? Za późno.
Na razie to z każdym łykiem humor mi się poprawia.
Jeszcze tylko parę dni z Clo. Jak się będę ciulowo czuć to go zwyczajnie w następnym cyklu nie wezmę. Zobaczymy w poniedziałek co tam USG pokaże. -
Krokodylica wrote:Może macie rację. Jednak to się człowiek faszeruje jakimiś hormonami, to wpływ taki czy inny musi mieć.
A patelnią wal, może coś tam zabłyśnie.Mam nadzieję że jak zajdę to mi zniknie... Bo wyglądam trochę jak Gorbaczow
-
nick nieaktualnyZostawić Was na kilka godzin no.....
Katjuszka- tułam mocno mocno..... No niech to szlag!!!! Btw- cudna jesteśzmieniam orientację
Co do cytatów: kobieta nie jest wkurwiona, kobieta ma niską tolerancję na głupotęczy jakis tak- wejdź na "jestem zołzą" tam jest pierdylion fajnych cytatów
Yasmin- projekt szlag trafił...
A ja mam zajebistego kaca.... Mieliśmy wczoraj spotkanie z biegłym sądowym na budowie i tak sie z inwestora zdenerwowalysmy, ze po tym wszystkim (kilka godzin, skonczyło sie o 20:30) wypilysmy po 2drinki i cymcia urżnela sie jak świnka....nie piszcie do nikogo maili w takimstanie....taka rada na przyszłość
Głowa boli, oj boli, a dzisiaj ciężki dzień na budowie......
Było brykanie, ale słabo to wszystko widzę..... Esh.....
Idę do pracy....Katjaa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry,!
cumcia, może właśnie było super? a nie pamiętasz
Asha - ładnie prezentuje się Twój wykresik.. kropek pewnie się zagnieżdża?
A ja jadę zaraz na progesteron, później testy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 07:10
-
Dzien dobry kochane
Anuska u mnie tez byla kicha ze sluzem a tu nagle poznije pieknyfakt znwou cholera chyba owulke bede miala w 20 dc ;/ no ale coz taki moj urok ;/
-
kasiarzyna wrote:To nam się rozjada wykresy
Moze szklaneczka siemienia lnianego?
Ja wypiłam w dlugi weekend hektolitry kompotu a potem miałam niezłe chlupankoNawadniannie chyba jednak bardzo pomaga...
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry kochane
Anuska u mnie tez byla kicha ze sluzem a tu nagle poznije pieknyfakt znwou cholera chyba owulke bede miala w 20 dc ;/ no ale coz taki moj urok ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość