My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aszka ja tam sie ine martwie ..ale niestety w tym cyklu nie mialam prawe wogole mimo iz moj mnie mega podrajcowal . a raczej do przyjemnosci nie nalezy wtedy bzkoserduchowanie... nie raz tak po porstu jest
-
Biedroneczka83 wrote:to sie przywitam potem nadrobie
wiecie co przyszło na mnie jakies załamanko dzis smutek hmm związany chyba z nadchodzącym okresem wczoraj nerwowa byłam wrr i pakman jedzeniowy nie dopadł
wieczorem popłakałam ze sie nie udałodziś tez mi smutno ale już niemoge sie doczekac kolenych możliwosci i teraz wykorzystam je na maksa!!!!!nie dam sie
Biedroneczko, nie daj się.. tez wczoraj miałam doła, ale dziś jest lepiej..nie poddawaj się!
Kasiarzna - to trzymam kciuki
Ania - ja myślałam ze nie mam zupełnie sluzu, ale mąz mówi, że wg niego, po intensywnej analizie:P stwierdza, że wewnątrz mam go duużo, więc mam nadzieję.. Ty też miej, a z wodą i siemieniem działaj dalej!kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
spoko luz u mnei nie ra z tak wystepuje wa pozniej wsio wraca do normy
i nie ttzeba dodatkowo naoliwiac
A jak cos jest zawsze zelik concencive plus :)chlupanko murowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 07:59
Asha lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Biedroneczko, nie daj się.. tez wczoraj miałam doła, ale dziś jest lepiej..nie poddawaj się!
Kasiarzna - to trzymam kciuki
Ania - ja myślałam ze nie mam zupełnie sluzu, ale mąz mówi, że wg niego, po intensywnej analizie:P stwierdza, że wewnątrz mam go duużo, więc mam nadzieję.. Ty też miej, a z wodą i siemieniem działaj dalej! -
Asha dobrze mówi, nie ma co się nakręcać i wyszukiwać, analizować i zamartwiać, bo to sprawia, że człowiek traci pozytywne myślenie, a ono jest niezbędne!
Nadzieja i zdrowe podejście ratuje sytuacje, każda z nas tutaj marzy o zielonej kropce, ale czasem te marzenia są przyćmione przez pęd i poszukiwania.. nie warto tak się zamartwiać - więc GŁOWY DO GÓRY i działać -
Ania_84 wrote:Beszka - kurcze dziwne to u Ciebie ;/ zawsze masz tak dlugo plamienia przed ??
Ania, od kwietnia. w kiwetniu mialam infekcje i dostalam jakies leki dopochwowe w PL i w tamtym cyklu mialam 3 dni plamien, ale nic nie az ta nie bolalo jak w tym cyklu. w poprzednim cyklu byly tylko 3 dni. ale to plamienie jest bardzo bardzo male. -
konwalianka wrote:Asha dobrze mówi, nie ma co się nakręcać i wyszukiwać, analizować i zamartwiać, bo to sprawia, że człowiek traci pozytywne myślenie, a ono jest niezbędne!
Nadzieja i zdrowe podejście ratuje sytuacje, każda z nas tutaj marzy o zielonej kropce, ale czasem te marzenia są przyćmione przez pęd i poszukiwania.. nie warto tak się zamartwiać - więc GŁOWY DO GÓRY i działać[/no...wszystko do gory...nie zapominac o najwazniejszym...
-
kasiarzyna wrote:No właśnie jak to macie z tym wylewaniem ?
Ja nawet wczoraj tyłek na poduszce położyłam
ale i tak sie ulało buuuale często też się to dzieje, wiec trudno.. generalnie wolę serduszkować na noc, wtedy dłużej tam sobie krąży
Asha, kiedy powinnaś miec @ <oczywiście oby nie przyszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 08:08
-
Ja tam i tam mam wyrabane po calosci wiec sie nie stresuje bo i po co
a chyba wiekszosc zastanawia sie z czystej ciakowsci dlazego tak a nie inaczej zachowuje sie organizm..
Beszka to zroc ginowi na to uwage na wizycie -
kasiarzyna wrote:No właśnie jak to macie z tym wylewaniem ?
Ja nawet wczoraj tyłek na poduszce położyłam
ale i tak sie ulało buuu
-
Heloł,
bezśluzowce!proszę zerknąć na mój wykres, śluzem nie grzeszyłam, nie było tego dobrego, szukałam intensywnie i nie znalazłam...
On się ukrywa żeby się podrażnić z nami ale jest, bankowo jest tam gdzie trzeba
Asha, Ania_84, Katjaa, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:hehe, u mnie zalezy, jeśli uprawiamy seks dwa razy dziennie, to nie ma tego tak dużo i się nie ulewa
ale często też się to dzieje, wiec trudno.. generalnie wolę serduszkować na noc, wtedy dłużej tam sobie krąży
Asha, kiedy powinnaś miec @ <oczywiście oby nie przyszłaoj jajnik mnie napiera dzisiaj zdrowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 08:13
-
Ja też staram się bzykoserduchować na noc, żeby jak najmniej się wylało
i potem już do rana nie wstaję, ale mimo wszystko zawsze sie uleje mimo że tyłek na poduszce haha a i lepszy sexik z tyłkiem podniesionym
Asha lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy