My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeszka, takie plamienia przed @ to może być oznaka niskiego progesteronu. Może, ale nie musi. Trzeba zbadać, żeby mieć święty spokój. Ja też mam lekkie plamienia dzień przed @, jeśli plamienie przyjdzie wieczorem. Wtedy wiem, że @ przyjdzie w nocy albo nad ranem. A jeśli plamienia dostanę nad ranem to jeszcze tego samego dnia przychodzi @ i jest od razu obfita.
-
nick nieaktualny
-
Katja super laska jestes, nie wmawiaj sobie takich rzeczy!Masz wspanaiała córcie, przyjaciół, ktorzy cię wspierają no i oczywiście NAS!!!Tak już czasem w życiu jest raz pod a raz z górki!Powtarzaj sobie codziennie JESTEM SILNA PIEKNA I DAM RADY!!!!!!
Katjaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Dzień dobry,
nie nadrobię, nie mam szans... takim tekstem będę zaczynała każdy dzień
skończył mi się abonament premium i strasznie smutno wygląda mój wykres, jak w żałobie! dramat... ale na razie nie chce mi się płacić
Nasturcja wrote:Dziewczyny mierzące tempkę w ustach:
Mierzycie prosto na środku pod językiem czy gdzieś z boku, koło zębów mądrości?
Trzymacie termometr palcem podczas mierzenia? I czy trzeba kłaść się na plecy czy można bokiem leżeć i mierzyć?
ja mierzyłam pod wędzidełkiem języka - tak miałam w ulotce, pod językiem, z prawej strony, przy wędzidełku, leżąc na plecach, podpierając termometr jednym palcem
Katja, starając się cokolwiek nadrobić dogrzebałam się do Twojej historii.. strasznie mi przykro ale cóż, w Hiszpanii mają takie genialne powiedzenie, które Nena na pewno zna: mejor sola que mal acompaniada, generalnie: lepiej być samej niż w kiepskim towarzystwie.. to są absolutnie święte słowa , ściskam Cię mocno i posyłam dużo siłyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 08:59
Katjaa, Nenaaa, Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Beszka, takie plamienia przed @ to może być oznaka niskiego progesteronu. Może, ale nie musi. Trzeba zbadać, żeby mieć święty spokój. Ja też mam lekkie plamienia dzień przed @, jeśli plamienie przyjdzie wieczorem. Wtedy wiem, że @ przyjdzie w nocy albo nad ranem. A jeśli plamienia dostanę nad ranem to jeszcze tego samego dnia przychodzi @ i jest od razu obfita.
a fl mam dosc dluga....no mam nadz.,ze to tylko niski progesteron i da sie jakos lekami wyrownac...lub stres czy cos zw. z infekcjami ktore mialam w styczniu, kwietniu i teraz...zobaczymy. u mnie @ sie rozkreca i powiem wam, ze hu mor coraz lepszy
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję że jesteście, chociaż tak naprawdę możecie mnie pogonić bo nie mam ani faceta ani w ciąży nie jestem więc już mnie tu nie powinno być. A mimo wszystko już tak się do Was przyzwyczaiłam że mam nadzieję że pozwolicie mi tu zostać.
Kochane ja to przeboleje wszystko tylko potrzebuje czasu. Boli mnie tylko to że potrafił mówić jak bardzo mnie kocha i nagle zostawić... i teraz ja cierpię a on ma to głęboko w szanownej... uważam że za takie cos powinna spotykać kara bo nie można się bawić czyimiś uczuciami.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Katja, jeśli Cię kocha to jest to bardzo niedojrzała i egoistyczna miłość... ale niestety nie ma takiej instancji, która wymierzałaby karę za takie zachowanie.. chociaż ja wierzę w karmę - wszystko do nas wraca, tak uważam, to dobre i złe..
zostań z nami, na dobre i na złeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:06
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dziękuję że jesteście, chociaż tak naprawdę możecie mnie pogonić bo nie mam ani faceta ani w ciąży nie jestem więc już mnie tu nie powinno być. A mimo wszystko już tak się do Was przyzwyczaiłam że mam nadzieję że pozwolicie mi tu zostać.
Kochane ja to przeboleje wszystko tylko potrzebuje czasu. Boli mnie tylko to że potrafił mówić jak bardzo mnie kocha i nagle zostawić... i teraz ja cierpię a on ma to głęboko w szanownej... uważam że za takie cos powinna spotykać kara bo nie można się bawić czyimiś uczuciami.Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Tamka ja podkradnę od Ciebie: Nie nadrobię, nie mam szans.....
hehehe...źle spałam, wcale się nie wyciszyłam wieczorkiem, jeszcze mnie teściu wqrwił, bo wysłał do mnie zaproszenie na fb, a ja patrzę, że on w znajomych ma "byłą narzeczoną" mojego A i to jeszcze wspólne zdjęcie wrzucone......qrwa jesteśmy po ślubie 8lat, razem 9l., a ten szympans popie#$%#$^$^%^& ech nerwa mam, popłakałam się wczoraj....mój się nie odzywa, bo wie, że byłaby wojna, więc mnie unika - i z tego powodu też zła jestem.....jeszcze teściu wypalił, że może przyjadą na weekend to Jego imieniny uczcimy....takiego wała...już zapowiedziałam swojemu, że nie ma szans!!!!!!!!!!!!!
i znowu, kiedy już chciałam miśkowi zrobić przyjemność i zgodzić się żeby wcześniej powiedział rodzicom, że dziadkami zostaną....to teraz znowu mu zakazałam i powiedziałam, że jak wnuk/wnuczka będzie chciała poznać dziadków to sama się przedstawi!!!!!!!!!
grrrrrrrrrrrrrrrrrr jak nie urok to @#$#@$#$%#$%#$%Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko jak długo zniesiecie moje żale i płacze... Tamka też wierzę w karmę... tylko tak sobie myślę że gdyby ta karma do niego wróciła (nawet nie ze zdwojona siłą ale tak wraca) a on cierpiałby i żałował chociaż w połowie tak jak ja teraz to chyba by sobie kulkę w łeb strzelił z tego wszystkiego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Tylko jak długo zniesiecie moje żale i płacze...
długo długo długo, żal się a kiedyś będziesz sie z tego śmiałam:)
aha i zostajesz z nami!!!nie ma o czym mówić a jak jeszcze raz tak będziesz pierdolić to dostaniesz w dupsko!Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
źle spałam, wcale się nie wyciszyłam wieczorkiem, jeszcze mnie teściu wqrwił, bo wysłał do mnie zaproszenie na fb, a ja patrzę, że on w znajomych ma "byłą narzeczoną" mojego A i to jeszcze wspólne zdjęcie wrzucone......qrwa jesteśmy po ślubie 8lat, razem 9l., a ten szympans popie#$%#$^$^%^&Jennifer lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Tamka ja podkradnę od Ciebie: Nie nadrobię, nie mam szans.....
hehehe...źle spałam, wcale się nie wyciszyłam wieczorkiem, jeszcze mnie teściu wqrwił, bo wysłał do mnie zaproszenie na fb, a ja patrzę, że on w znajomych ma "byłą narzeczoną" mojego A i to jeszcze wspólne zdjęcie wrzucone......qrwa jesteśmy po ślubie 8lat, razem 9l., a ten szympans popie#$%#$^$^%^& ech nerwa mam, popłakałam się wczoraj....mój się nie odzywa, bo wie, że byłaby wojna, więc mnie unika - i z tego powodu też zła jestem.....jeszcze teściu wypalił, że może przyjadą na weekend to Jego imieniny uczcimy....takiego wała...już zapowiedziałam swojemu, że nie ma szans!!!!!!!!!!!!!
i znowu, kiedy już chciałam miśkowi zrobić przyjemność i zgodzić się żeby wcześniej powiedział rodzicom, że dziadkami zostaną....to teraz znowu mu zakazałam i powiedziałam, że jak wnuk/wnuczka będzie chciała poznać dziadków to sama się przedstawi!!!!!!!!!
grrrrrrrrrrrrrrrrrr jak nie urok to @#$#@$#$%#$%#$%Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:23
-
nick nieaktualnyKatja ale ja już teściowi kiedyś powiedziałam w kłótni, że jak "zejdzie z drzewa to porozmawiamy".......ech szkoda gadać, ale co mi to humoru napsuło wczoraj....
dzisiaj już tylko mi żal, że nasze dzieciątko tak naprawdę nie będzie miało dziadków, bo moja mama schorowana, a Jego rodzicenie pozwolę im się zbliżyć i tyle.......przykro mi jak widzę jak mój A. się zadręcza, sam już przeszedł wiele kłótni z nimi.....ech...
Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość