My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po pierwsze mocno kciukam za bete!
Po drugie też się już pare razy zastanawiałam jak to jest z tą temp i muszę Ci powiedzieć, że u mnie to że np. śpię w skarpetach pod kołdrą i dodatkowo kocykiem nie wpływa na temp (w takim samym zestawie miałam 37,2 przed @ a 36,6 na początku @). Czasem rano budzę się i myślę "o matko ale mi gorąco, pewnie temp będzie wysoka" a jak mierzę okazuje się że termometr pokazuje niską. Śmieszny ten nasz organizmAnBe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję ulek
Dzis to ja juz zaczynam świrować... Czytam, oglądam wykresy, doszukuje sie... Dlatego wyłączam ovu i włączę dopiero jutro żeby napisać Wam jaki jest wynik bety no chyba że wcześniej zjawi się czerwona małpa to wpadnę zacząć nowy wykres i nowe odliczanie
Buziaczki kochane! Udanego, miłego, szalonego, pełnego dzikiego seksu weekenduMalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny musze sié wam przyznac ze byøam wczoraj na becie, bo wiedzialam ze bede musiala brac antybiotyk i troche sie obawialam.
Wczesniej jak chodzilam mialam wynik <0,100 a wczorajsze badanie wykazalo wynik 0,93 czyli prawie 1 (tak przynajmniej pokazuje wykres z badania bety) wynik jest podany bez znaku mniejsze od czyli " < "
nie wiem co mam o tym myslec. Antybiotyk i tak dostalam ale ten wynik
mnie dziwi?
Biore jednak poprawke bo:
- bralam pegnyl a on ponoc falszuje wyniki
- owulka moim zdaniem byla u mnie 16 dc a nie 15 dc wiec wczoraj bylby dopiero 8 dpo
wiec moze byc za wczesnie na bete
- no i teraz planuje kolejna bete w sobote ale skoro zaczelam brac antybiotyk to wynik znowu moze byc przeklamanyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila - Wszystkiego najlepszego - i najcudowniejszego prezentu urodzinowego
MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wszystkim pamietającym - dziękuję bardzo mi miło
No ale dzisiaj popołudniu robiłam test i negatyw.
Wiem że powinnam z porannego moczu ale myślę że gdyby coś było to by wykazało jakiś cień cienia także dupa !!!!
Zadnych plamień nie mam (wiem że to nie reguła) ale dużo śluzu kremowego i mokro w majciochach i to wszystko. Nie powiem że się nie łudzę jeszcze ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 19:54
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Miluśka wszystkiego najlepszego kochana
życzę Ci aby to o czym marzysz się spełniło, a to co kochasz Twoim było buziaki sto lat sto latWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 20:01
MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość