X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • madar Nowa

Wysłany: 17 października 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w podobnej sytuacji co Ty MILA, mam 33 lala, jedną ukochaną córeczkę
    7-latkę, no i niestety ale od kilku już ładnych miesięcy staramy się o drugie i nic....Przyznam szczerze że trochę mnie to zaczyna juz martwić, no i ten czas uciekający, no ale nadzieję jeszcze mam. Pozdrawiam Was dziewczynki :)

MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3e4k9kxow.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Madar :-) no to walczymy razem :-) pozdrawiam

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale i tak jeśli już ktoś ma jedno dziecko to jest na troszkę lepszej pozycji niż jeśli ktoś nie ma w ogóle ;) więc ja tak sobie myślę że w sumie to chce choć to jedno... heh i najlepiej niech się stworzy w tym miesiącu ;) co jest mało prawdopodobne, ale pomarzyć zawsze można ;)

MILA, XYZ, cesska, ulek, Andzia33, Ciapulinka, MalutkaEve, vanessa lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech dziewczyny :((
    dostałam dziś plamenia......
    wyć mi się chce...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• ulek Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe, póki @ się nie zaczęła nie załamuj się. Niektóre dziewczyny na początku ciąży, w czasie kiedy powinna być @, dostają plamienie albo nawet niewielkie krwawienie. Niestety musisz czekać i obserwować jak sytuacja się rozwija - jeśli temp będziesz miała cały czas na zbliżonym, wysokim poziomie to nawet krwawienie nie przekreśla ciąży. Trzymam mocno kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulek, tylko że ja co miesiąc mam plamienia przed @..
    zobaczymy co bedzie jutro...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 11:25

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ więc zaczynam 20 cykl i teraz musi się udac!

ulek, Ciapulinka, MILA, izabelka04, madar, MalutkaEve, Lenuś lubią tę wiadomość

Andzia33
  • ulek Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też plamie przed więc znam ten ból :/ ale póki temp w górze, póki @ nie ma, to jest nadzieja. Albo jak już nie masz nadziei, to chociaż jeszcze trochę poczekaj z totalną załamką, bo może, może...

AnBe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulek wrote:
    też plamie przed więc znam ten ból :/ ale póki temp w górze, póki @ nie ma, to jest nadzieja. Albo jak już nie masz nadziei, to chociaż jeszcze trochę poczekaj z totalną załamką, bo może, może...

totalnie załamywać się to ja nie mam zamiaru... :)
    tylko same wiecie... taki rozczaroowanie po raz kolejny...
    ale dziękuję ulek :)

• ulek Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze półtorej godziny i jeden dzień do weekendu :D Jakoś ten tydzień dłuży mi się strasznie :/

• Izaczek Ekspertka

Wysłany: 17 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim dziewczynom życzę dużo zielonych kropeczek - dzidziusia !!!
    Ja mam już piętnastoletnią córkę i planowałam już wcześniej drugie dziecko , ale tak jakoś wychodziło że nigdy nie było czasu. Bo a to kasa a to brak własnego mieszkania :( Jak już było i kasa i własne m.,to zmarł mój mąż :( .
    Ale jakoś życie mi się poukładało . W tym m-c kończę 34 lata więc już najwyższa pora na dzidziusia :), mam nadzieję że mi się uda .

MILA, celia, madar, Andzia33 lubią tę wiadomość

Izaczek
  • MILA Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe dopuki nie ma wrednej @ bądź dobraej myśli :-)

AnBe lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaczek witaj. :-D życzę powodzonka !!! i zieloności na koniec - :-) <3

Izaczek, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 17 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki MILA :) również Ci życzę powodzonka i zieloności !!! :)

Izaczek
  • celia Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaczek wrote:
    Wszystkim dziewczynom życzę dużo zielonych kropeczek - dzidziusia !!!
    Ja mam już piętnastoletnią córkę i planowałam już wcześniej drugie dziecko , ale tak jakoś wychodziło że nigdy nie było czasu. Bo a to kasa a to brak własnego mieszkania :( Jak już było i kasa i własne m.,to zmarł mój mąż :( .
    Ale jakoś życie mi się poukładało . W tym m-c kończę 34 lata więc już najwyższa pora na dzidziusia :), mam nadzieję że mi się uda .

Ależ to super brzmi, jakbyś od początku zaczynała życie, zupełnie nowy rozdział :D A tyle już przeżyłaś ... Trzymam kciuki za ciebie :D

MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 17 października 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia Tobie również życzę powodzonka :)

Izaczek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też zapewne niedługo czeka rozczarowanie :/
    ale póki co mam nadzieję że będzie zielono, a jak wiadomo nadzieja potrafi czynić cuda :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mierzyłam temp rano i wyszła mi 36.89!! ale wydawało mi się że to za dużo zmierzyłam drugi raz i wyszła 36,64... troche zgłupiałam.. nie wiem w zasadzie która jest właściwa. Dziś spałam przykryta po uszy, było mi bardzo gorąco jak się obudziłam - czy to ma wpływ, może dlatego ta pierwsza była taka wysoka? co sądzicie? to moj pierwszy cykl z mierzeniem temp - nie mam doświadczenia..
    :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana moim zdaniem powinno się zostawić tę pierwszą zaraz po przebudzeniu :)

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    An też tak uważam,a pozatym plamienie często świadczy o zagnieżdżaniu,więc dzisiaj wzrosła i za 2-3 dni będzie test pozytywny,hyba że skoczysz na betę.

Andzia33
‹‹ 66 67 68 69 70 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ