My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem w podobnej sytuacji co Ty MILA, mam 33 lala, jedną ukochaną córeczkę
7-latkę, no i niestety ale od kilku już ładnych miesięcy staramy się o drugie i nic....Przyznam szczerze że trochę mnie to zaczyna juz martwić, no i ten czas uciekający, no ale nadzieję jeszcze mam. Pozdrawiam Was dziewczynkiMILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale i tak jeśli już ktoś ma jedno dziecko to jest na troszkę lepszej pozycji niż jeśli ktoś nie ma w ogóle więc ja tak sobie myślę że w sumie to chce choć to jedno... heh i najlepiej niech się stworzy w tym miesiącu co jest mało prawdopodobne, ale pomarzyć zawsze można
MILA, XYZ, cesska, ulek, Andzia33, Ciapulinka, MalutkaEve, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe, póki @ się nie zaczęła nie załamuj się. Niektóre dziewczyny na początku ciąży, w czasie kiedy powinna być @, dostają plamienie albo nawet niewielkie krwawienie. Niestety musisz czekać i obserwować jak sytuacja się rozwija - jeśli temp będziesz miała cały czas na zbliżonym, wysokim poziomie to nawet krwawienie nie przekreśla ciąży. Trzymam mocno kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyulek wrote:też plamie przed więc znam ten ból ale póki temp w górze, póki @ nie ma, to jest nadzieja. Albo jak już nie masz nadziei, to chociaż jeszcze trochę poczekaj z totalną załamką, bo może, może...
totalnie załamywać się to ja nie mam zamiaru...
tylko same wiecie... taki rozczaroowanie po raz kolejny...
ale dziękuję ulek
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Wszystkim dziewczynom życzę dużo zielonych kropeczek - dzidziusia !!!
Ja mam już piętnastoletnią córkę i planowałam już wcześniej drugie dziecko , ale tak jakoś wychodziło że nigdy nie było czasu. Bo a to kasa a to brak własnego mieszkania Jak już było i kasa i własne m.,to zmarł mój mąż .
Ale jakoś życie mi się poukładało . W tym m-c kończę 34 lata więc już najwyższa pora na dzidziusia , mam nadzieję że mi się uda .MILA, celia, madar, Andzia33 lubią tę wiadomość
Izaczek -
Izaczek wrote:Wszystkim dziewczynom życzę dużo zielonych kropeczek - dzidziusia !!!
Ja mam już piętnastoletnią córkę i planowałam już wcześniej drugie dziecko , ale tak jakoś wychodziło że nigdy nie było czasu. Bo a to kasa a to brak własnego mieszkania Jak już było i kasa i własne m.,to zmarł mój mąż .
Ale jakoś życie mi się poukładało . W tym m-c kończę 34 lata więc już najwyższa pora na dzidziusia , mam nadzieję że mi się uda .
Ależ to super brzmi, jakbyś od początku zaczynała życie, zupełnie nowy rozdział A tyle już przeżyłaś ... Trzymam kciuki za ciebieMILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis mierzyłam temp rano i wyszła mi 36.89!! ale wydawało mi się że to za dużo zmierzyłam drugi raz i wyszła 36,64... troche zgłupiałam.. nie wiem w zasadzie która jest właściwa. Dziś spałam przykryta po uszy, było mi bardzo gorąco jak się obudziłam - czy to ma wpływ, może dlatego ta pierwsza była taka wysoka? co sądzicie? to moj pierwszy cykl z mierzeniem temp - nie mam doświadczenia..
:*
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny