My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja rosnę ale na boki jakoś... Niby człowiek do 26roku życia rośnie ale moje dupsko chyba o tym nie wie i nadal rośnie
I tak się pocieszam, że na Filipinach jestem jedną z wyższych, bo przeciętny wzrost kobiet tutaj to 145-150Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Nenaaa ja też bym chciała być niższa niestety jak tam w górze rozdawali cycuszki w kolejce to ja stałam po wzrost i rozum niestety nie starczyło dla mnie talentu na cycuszki
I teraz jest jak jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodoba mi się dzień 6, 13, 19 i 26
Ja bym chciała z Chodakowską zacząć, ale jej ćwiczenia to istne killery. Mimo iż jestem szczupła, wszystko wchodzi mi w biodra i w brzuch.
I za cholerę nie mogę schudnąć tylko z brzucha i bioder. Jeśli już chudnę, to i tak z dość małych (.)(.) lub ramion, a tego mi nie trzeba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75c6411b14b6.jpgYasmin, Krokodylica, Katjaa, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin, przesadzasz z tą laską
Ale dziękuję
Anuśka, a jakie ubrania nosisz na codzień? Ja stwierdziłam, że przy figurze gruszce legginsy i topy odpadają. Brzuch mam duży tak jak mniej więcej kobieta w 3 miesiącu ciąży. I nawet jeśli tylko wody się napiję, to mnie wysadza. Biodra masakra. Mam trochę ponad 100 cm w biodrach a ramiona szczupłe i bluzki rozmiaru S na mnie pasują. Czytałam, że kobiety gruszki powinny zakładać jakieś żakiety lub bluzki z mocnymi zdobieniami na klatce piersiowej lub z wszytymi poduszkami w ramionach, żeby zbalansować z biodrami. Kiedyś tak nie miałam, a teraz dupsko jak szafa trzydwiowa a ramiona i klatka piersiowa jak gimnazjalistka.