My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
mimik74 wrote:A tak przy okazji mąż zrobił obiad placki ziemniaczane ziemniaki przekręciłprzez maszynkę do mięsa
dodał tez sodę ale ....były i takpyszne chociaż wolę bardziej chrupiące
Ja zawsze w blenderze robię ciasto na placki. Ziemniaki wcześniej na małe kawałki kroję a potem wszystko razem fruuu do blenderazahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka a jaki typ jeansów nosisz? Biodrówki czy wysokie w stanie? Mi w biodrówkach brzuch się wylewa. Rurek też nie mogę nosić, bo wiadomo, że jeszcze bardziej uwydatnie biodra, a poza tym rurki pasują tylko chudym i długim nogom jak Anja Rubik
Dzwonów już nikt nie nosi, więc też ich nie zakładam. Żadne jeansy mi nie pasują. -
Nasturcja wrote:Anuśka a jaki typ jeansów nosisz? Biodrówki czy wysokie w stanie? Mi w biodrówkach brzuch się wylewa. Rurek też nie mogę nosić, bo wiadomo, że jeszcze bardziej uwydatnie biodra, a poza tym rurki pasują tylko chudym i długim nogom jak Anja Rubik
Dzwonów już nikt nie nosi, więc też ich nie zakładam. Żadne jeansy mi nie pasują.Nasturcja, zahra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO właśnie, jeansy z prostym krojem, tzn.z równymi, ale nie ciasnymi nogawkami... No takie ewentualnie by mi mogły pasować.
Yasminko, ja legginsy noszę z czystej wygody. Jest mi w nich gorąco tutaj, ale jak już nie mam żadnych spodenek czy sukienki to na szybko wkładam legginsy, ale wiem, że w nich moje biodra wyglądają masakrycznie, a jak zarzucę tunikę za tyłek to wyglądam jak ciężarna. Już mi kiedyś ktoś tak powiedział -
Nie, naprawdę ładnie! Ja bardzo bym chciała taka kobiecą figurę. Ja kupuje ubrania na 11 lat w 5-10-15 lub smyk
A rurki są dla mnie zbyt wąskie w łydkach bo mam bardzo umięśnione od tańca
Nigdy nie wyglądam jak kobieta. Zawsze jak dziewczynka
Nasturcja, zahra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Anuśka a jaki typ jeansów nosisz? Biodrówki czy wysokie w stanie? Mi w biodrówkach brzuch się wylewa. Rurek też nie mogę nosić, bo wiadomo, że jeszcze bardziej uwydatnie biodra, a poza tym rurki pasują tylko chudym i długim nogom jak Anja Rubik
Dzwonów już nikt nie nosi, więc też ich nie zakładam. Żadne jeansy mi nie pasują.Ale jak siedzę w domu to tylko geterki i tuniczki albo dłuższe topy. Mam jedne fajne spodnie z Kapphal z bardzo wysokim stanem i prostymi nogawkami i one świetnie wyszczuplają. Teraz jednak ich nie noszę żeby brzuszka nie ściskać hi hi niech tam przestronnie będzie to może fasolek zamieszka
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimik, instrukcja:
Wchodzisz na jakiś darmowy hosting zdjęć, np. www.zapodaj.net
- na głównej stronie po lewej stronie masz opcje. Kliknij w "Na forum"
- potem kliknij w "Choose File" i wgraj fotkę z komputera
- potem kliknij w "Zapodaj"
- wyświetli Ci się link do wklejenia na forum. Skopiuj cały ten link i wklej tu na forum a fotka się wyświetli
mimik74 lubi tę wiadomość