My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Osz w mordę życie bez soli to nie życie....
Gotuję je na parze, przyprawiam ziołami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 14:08
Katjaa, zahra lubią tę wiadomość
-
ja prawie wogole nie sole
a spadek wagi dlatego bez ruchu bo mailam spoo pracy.atanie po lekarzach ,i tak nigdy jakos nie mialam czasu - a spadek byl spowodowany unormowaniem tarczycy.. diety nie stosowalam rzadnejYasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:hej macham
wysprzatałam pokój małej zrobiłam przemeblowanie
zjeldlismy obiadek i mamy relaks
małacoś boli brzusio mam nadzieje ze jej przejdzie i pójdziemy na działeczkedziałeczki zazdroszczę - ojjj tak
Mnie też coś dziś podbrzusze bolizahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:udanej zabawy! zaszalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 14:38
Yasmin lubi tę wiadomość
-
hej mistrzynie faszerowanej papryki!!!!!!
Podzielcie się proszę Waszym sprawdzonym przepisem, plssssss. Znalazłam sporo w sieci, ale chciałabym taki wypróbowany przepis. szczerzę ząbki
Edit: ryżem?? kuskusem??? aaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 14:37
zahra lubi tę wiadomość
-
Ja smażę na patelni cebulkę pokrojoną w kostkę, pieczarki, do tego dodaję mięsko mielone i podsmażam, doprawiam (papryka ostra, papryka słodka, pieprz, sól i przyprawy wedle smaku, ja np lubię dodać jakąś kurkumę albo inną "dziwną" przyprawę
), do tego troszkę posiekanej pietruszki. Jak usmażę to mieszam z wcześniej ugotowanym ryżem i faszeruję papryki. Wkładam do piekarnika 180st. na około 20 minut.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 15:00
Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Ja smażę na patelni cebulkę pokrojoną w kostkę, pieczarki, do tego dodaję mięsko mielone i podsmażam, doprawiam (papryka ostra, papryka słodka, pieprz, sól i przyprawy wedle smaku, ja np lubię dodać jakąś kurkumę albo inną "dziwną" przyprawę
), do tego troszkę posiekanej pietruszki. Jak usmażę to mieszam z wcześniej ugotowanym ryżem i faszeruję papryki. Wkładam do piekarnika 180st. na około 20 minut.
Kropka w kropkę
Dobre
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:piękny dzionek
działeczki zazdroszczę - ojjj tak
Mnie też coś dziś podbrzusze boli
nio mamy działeczke z dziadkamimam nadzieje ze małej przejdzie ide jej herbatke zrobic
a ja w szoku bo juz dziś znacznie mniej okresu silalalala juz sie nie moge doczekać bzykanka starankaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Jezu Katja i Ania jakie wy wysokie! Jedna 175, druga 170... Eh.. Tylko ja taka mała. Chyba już nie urosnę, co? Jak myślicie?
Krokodylica, Katjaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Jezu Katja i Ania jakie wy wysokie! Jedna 175, druga 170... Eh.. Tylko ja taka mała. Chyba już nie urosnę, co? Jak myślicie?
wow jak na razie jestem najwyższa hhe Krokosku jaka z Ciebie piekna chudzinka musi być. zazdroszczę Wagi. Nastka kto wie może urośniesz... wszystko możliwe :*Krokodylica lubi tę wiadomość