My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
mimik74 wrote:ale wykres będęmogła mieć nadal?
tyle ze bedziesz mogla wpisywac wszytskie dane i wyznaczy ci owulke.. ni eebdzie odliczal ile dpo
czy masz jakies objawy
-
nick nieaktualnyA ja się już pomalowałam bo na 16 na roczek córeczki przyjaciół idę i wiecie co??? Stwierdziłam że niezła laska ze mnie... kurde 13 kg mniej by mi się przydało ale buźkę mam kurde śliczna
masakra nie wierze że to napisałam
Anuśka, Ania_84, cymcia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A ja się już pomalowałam bo na 16 na roczek córeczki przyjaciół idę i wiecie co??? Stwierdziłam że niezła laska ze mnie... kurde 13 kg mniej by mi się przydało ale buźkę mam kurde śliczna
masakra nie wierze że to napisałam
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam 170 cm wzr
korzystajac z tego kalkulatora
http://vivalavita.pl/kalkulator/multikalkulator.html
jk wpisuje tylko wzr i wage wychodzi mi
Idealna waga (przy uwzględnieniu budowy kośćca)
Idealna waga: 68.8
Najmniej możesz ważyć: 65.6
Najwięcej możesz ważyć: 72.2
a z uzglednieniem obw szyi talii i bioder
wyszło mi
Idealna waga (przy uwzględnieniu budowy kośćca)
Idealna waga: 56.5
Najmniej możesz ważyć: 53.5
Najwięcej możesz ważyć: 59.5 -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:o masakra mi się pojawiło że mam idealna wagę... no chyba coś z nimi nie tak...
-
dlaczego cm ??
nie no ja to tak na lajcie traktuje.
dla mnie sukcesem bylo zrzucenie z 98 na 78
teraz kwestia wyrzezbienia..bo mi tu zwisa tam powiewaKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ania jak zaczniesz ćwiczyć to waga oszaleje bo tłuszcz waży mniej niż mięśnie więc waga raczej średnio się zmieni ale za to sylwetka na pewno
Zmierz się dokładnie, szyja, klatka piersiowa, talia, biodra (pupa!), udo, łydka, zrób tabelkę z wymiarami i do dziełaPowodzenia!
Ania_84, Anuśka, Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:O to to
Zmierz się dokładnie, szyja, klatka piersiowa, talia, biodra (pupa!), udo, łydka, zrób tabelkę z wymiarami i do dziełaPowodzenia!
bo serio po tym jak schudlamniestety wiekszosc wisi ;/
a jak myje podloge to mam wrazenie jakbym cyckami ja mylaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:47
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wow 59 ?? to ty chudzina jak cholera
Czy ja wiem czy chudzina? po prostu taka miałam wage nie stosując diet ani nic... ponad 2 lata temu jak wpadłam w depresje z powodów osobistych ważyłam 48 kg... ale to była już tragedia, moja mama swiętej pamięci siadła przy mnie usmażyła mi mięso i powiedziała że nie odejdę od stołu póki nie zjem i tak zaczęłam wracać do normalnej wagi, a jak mama zmarła zaczęłam jeść niemiłosiernie i przytyłam do 70 kg i źle się czuje z tym...
-
Ania_84 wrote:przyda sie
bo serio po tym jak schudlamniestety wiekszosc wisi ;/
a jak myje podloge to mam wrazenie jakbym cyckami ja mylaTylko z ćwiczeniami też nie przesadzaj, nie codziennie, no i skuteczniejsze i pięknie rzeźbiące są jednak ćwiczenia siłowe. Kardio z umiarem i po siłowych