My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A daj...w sumie nie mam nic do stracenia...a noz widelac...Yasmin wrote:Wiruski są dostępne dla każdego i każdej ilości i o każdej porze
aaaaaaa psiiik!!!!! => @^%$&#&^#*$*^*#&*(&%(*&#(*$&#*(&(*&$(*&#*$^#(*&$(*&$
Oczywiście modlę się na Was wszystkie tutaj. Kto nie zainteresowany modlitwą wysyłam dobrą energię i wiruski również. Dla kazdego coś miłego
Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
How sweetAnuśka wrote:Aniu a może fasolek szykuje się do zagnieżdżania

Mojemu K już mówiłam żeby trochę odpuścił, bo on rano jedzie zarabiać pieniążki a później wraca do domu, podaję mu obiadek i kawkę i od razu biegnie na podwórko kończyć domek. Dzisiaj z najstarszym od rana przy betoniarce stoją bo zalewają taras. Ale brakuje mi argumentów bo powiedział mi że jak tylko zaleje taras to kupujemy huśtawkę ogrodową, bo jak będę miała wielkie brzuszysko, to będę się wylegiwać na huśtawce na tarasie... I ręce mi opadają... Mam nadzieję że wystarczy tych bzykoserduchów żeby do czegoś doszło
))) już sobie Ciebie wyobrażam na tej huśtaweczce mmmm
z miseczką w dłoni ach
-
dokładnie i oto macie dowód (mnie). Mnie nawet w klinice bezpłondości nie chcieli. a tu masz! naturalnie poszłoAnuśka wrote:Kochanie te ich szanse to o dupę potłuc... Ja mam stwierdzoną bezpłodność a po trzech latach bez zabezpieczeń jak mi się spóźnił okres to lekarze wykryli torbiel w macicy...Na szczęście nie miałam kasy aby toto od razu usunąć i mój torbiel ma teraz 10 lat więc wiesz.... Cuda się zdarzają

Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No właśnie ehhhh... I jak mu tu powiedzieć żeby przestał? No nie da się...Yasmin wrote:How sweet
))) już sobie Ciebie wyobrażam na tej huśtaweczce mmmm
z miseczką w dłoni ach
Jak tak patrzę jak zapitala z tą zaprawą to chyba muszę mu jakiś dobry obiadek zaserwować.... Hmmmm... Chyba pieczoną pierś z gęsi... Tak... Niech sobie chłopina poje
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hi hi... Już mam nawet upatrzoną taką jedną miseczkę... Za kilka dni taras wyschnie... Za tydzień kupię huśtaweczkę a za dwa poproszę II i plan wykonany... Mogę wtedy rzygać ile dusza (lub żołądek) zapragnieNenaaa wrote:Ta miseczka w dłoni to na rzyganko ciążowe
Fakt, przyda się 
Yasmin, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Bo to plemniki ninja... Niby nikt ich nie widzi a zaatakują jajo i nikt się nie będzie spodziewałAnia_84 wrote:dziewczyny gdybym widziala choc jedengo plemnika na badaniu . to moze bym wierzyla w cud

Yasmin, Katjaa, Ania_84, marissith lubią tę wiadomość
-
jeżeli ta miseczka jest biała w jakieś niebieskie/różowe kwiaty/zwory pastelowe to miałam wizjęAnuśka wrote:Hi hi... Już mam nawet upatrzoną taką jedną miseczkę... Za kilka dni taras wyschnie... Za tydzień kupię huśtaweczkę a za dwa poproszę II i plan wykonany... Mogę wtedy rzygać ile dusza (lub żołądek) zapragnie

Jennifer, zahra lubią tę wiadomość
-
taa plemniki ninjaa
dobre
heheh 
Yasmin nic sie nie stalo
juz nie raz i nie dwa sama zaczyalam wierzyc
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:och!!! przepraszam

Ale ja w cuda wierzę
Ja też wierze w Cuda! Wierze w Boga który sprawia te Cuda!
Więc Aniu Nasza Kochana plemniki ninja niedługo o sobie dadzą znać i ja Ci to mówię Czarownica która jak coś powie to tak będzie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:59
Ania_84, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dobrze to niech sie stanie

moze ten wyzynajacy zb to znak zebyn zaczela wierzyc w cos nowego
w cos co wktrotce powstanie
-
wierz, wierz kochana warto.Ania_84 wrote:Dobrze to niech sie stanie

Do tych co nie są wierzące w Boga: Nasza podświadomośc jest przeogromna! Choć nie zdajemy sobie sprawy, ona cały czas słucha naszych mysli. Polecam świetną książkę "potęga podświadomości" J. Marphyego. Uwaga!! może zmienić Wasze życie
Katjaa, Ania_84, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość
-
Uwierz Kochana uwierz... Nie na próżno mówi się że wiara czyni cuda...Ania_84 wrote:Dobrze to niech sie stanie

Katjaa, Yasmin, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia najważniejsze jest to byś Ty w to wierzyła! Byś wierzyła że nawet plemniki ninja są w stanie Cię zafasolkować! Wiem że to może dziwne ale ja zawsze jak mam gorszy dzień (w lepszy też) biorę biblię i czytam, wierzę w to że nic nie dzieję się bez przyczyny a Bóg mnie nigdy nie opuści! Co prawda była tu już dyskusja i to ostra na temat Boga i wierzeń i nie chce jej znów rozpętać ale Uwierz Bogu ta Wiara właśnie czyni Cuda!!!
Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Yasmin przerażasz mnie... Tak dom jest z pustaków a ja jestem blondynką... Tylko włosy niedawno obcięłam na krótko bo są cienki i jak dorosły do ramion to wydawało mi się że jest ich bardzo mało więc od niedawna mam damskiego irokezaYasmin wrote:jeszcze mi powiedz, że jestes blondynką z włosami do ramion, a dom budujecie z pustaków!
Ania_84, Yasmin, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH