X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey laseczki...musze wam powiedziec, ze zycie wyglada inaczej jak jest dziecko w domu, oczywiscie ja to wiedzialam ale to mowie to glosno jakby, mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi...:-) wypelnia ta pustka ktora sie czlowiek otacza na codzien....niestety ja to mam tylko przez 2 mieszki w roku jak narazie :-( moze sie to kiedys zmieni, ale warto oto walczyc oj warto...to narazie tyle kochane , caluje

Yasmin lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    kochana :) ja też czekałam na @ Ani przez myśl mi nie przeszło :) Tak trzymaj, nie rozmyślaj, czekaj na @, bawcie się dobrze :)
    Dziekuje Yasmin :-)

Yasmin lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    trzeba będzie wyczesać bożenę i zacząć oddawać się małżowi. Ale bożeny czesać to ja nie lubię. Z dobrą godzinę mi to zajmuje.
    hahahahaha padłam :) "czesać bożenę" dobre :)

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anus raczej sie nic nie zagniezdza z naszymi wynikami szanse sa bliskie 0 :)
    co do meza.. daj mu sie w takim razie wykazac :) i tak raczej jest juz po owulce ;)
    wiec teraz tlko z czystej przyjemnosci bez myslenia :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej Yasmin... Jak zdróweczko?
    dziękuję całkiem dobrze :) czuję się jak Pnie Tego Świata ;)
    Btw... małż wrócił do domu z pracy z potwornym bólem brzucha. Prawie cały czas w kibelku siedzi i w ogóle przeniósł sobie pościel do 2 pokoju bo jak twierdzi nie chce mi wirusa sprzedać. Od rana znów w kibelku siedzi.
    A ja czuję się całkiem dobrze. coś mnie tam boli co jakiś czas lewym jajowodzie/jajniku... ale to chyba norma

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Anus raczej sie nic nie zagniezdza z naszymi wynikami szanse sa bliskie 0 :)
    co do meza.. daj mu sie w takim razie wykazac :) i tak raczej jest juz po owulce ;)
    wiec teraz tlko z czystej przyjemnosci bez myslenia :)
    Kochanie te ich szanse to o dupę potłuc... Ja mam stwierdzoną bezpłodność a po trzech latach bez zabezpieczeń jak mi się spóźnił okres to lekarze wykryli torbiel w macicy...Na szczęście nie miałam kasy aby toto od razu usunąć i mój torbiel ma teraz 10 lat więc wiesz.... Cuda się zdarzają ;D

Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dziękuję całkiem dobrze :) czuję się jak Pnie Tego Świata ;)
    Btw... małż wrócił do domu z pracy z potwornym bólem brzucha. Prawie cały czas w kibelku siedzi i w ogóle przeniósł sobie pościel do 2 pokoju bo jak twierdzi nie chce mi wirusa sprzedać. Od rana znów w kibelku siedzi.
    A ja czuję się całkiem dobrze. coś mnie tam boli co jakiś czas lewym jajowodzie/jajniku... ale to chyba norma
    A może zjadł coś paskudnego w pracy... Cieszę się że dobrze się czujesz... Rozsiewałaś wiruski już??? Bo chętnie bym się załapała na porcyjkę ;D

Yasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana mam pytanie... Wiem że to nie fora na ten temat ale znacie może jakiejś sprawdzony strony czy pracodawców co poszukują do pracy za granica na lato? Szukałam na internecie ale wiecie że tam różnie bywa i obawy są że pracodawcy mogą być nie uczciwi. A córka wyjeżdża do ojca na 2 miesiące więc pomyślałam że warto pojechać i zarobić więcej bo komunia w tym roku mnie czeka i wydatki :)

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A on idiota stał i się na mnie patrzał jakby nigdy nic w życiu się nie stało... gapił się po prostu się gapił ;(((((
    :((((( kochana :((( przytulam :(

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie znam takich zaufanych stron ani ludzi więc nie pomogę

Katjaa lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A może zjadł coś paskudnego w pracy... Cieszę się że dobrze się czujesz... Rozsiewałaś wiruski już??? Bo chętnie bym się załapała na porcyjkę ;D
    ponoć zjadł tylko bułki z żółtym serem i pomidorem. Zasugerowałam mu, że to ze stresu. Upiera się że nie :/
    Wiruski są dostępne dla każdego i każdej ilości i o każdej porze :) aaaaaaa psiiik!!!!! => @^%$&#&^#*$*^*#&*(&%(*&#(*$&#*(&(*&$(*&#*$^#(*&$(*&$

Oczywiście modlę się na Was wszystkie tutaj. Kto nie zainteresowany modlitwą wysyłam dobrą energię i wiruski również. Dla kazdego coś miłego

Anuśka, Krokodylica, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasminko wypłakałam się Kochana moja cała noc i już jest dobrze :)

Powiedziałam sobie że będę szczęśliwa i będę!!! Jak czytam jakich macie mężów to zazdroszczę Wam i stwierdzam dlaczego ja nie mogę takiego mieć? Cholera mi też się coś należy od życia! Postanowiłam schudnąć 13 kg i wziąć się za siebie a nie rozpaczać za staruchem który nawet przepraszam nie raczył powiedzieć taka to jego miłość była... Już nie chce mieć z nim nic wspólnego! Zaczynam żyć!!! :D

Yasmin, Anuśka lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Ja sie zdecydowalam na laser i powiem wam ze cos tam dziala :P. niestety nie da rady wszystkiego bo mam troche tez jasnych wlosow i lasernei chwyta. Za to paszki sobei chwale bardzo!
    Ten laser mnie kusi bardzo, pod pachy właśnie. Ja jak dotąd depiluję pachy depilatorem elekrtycznym. Włoski świtenie osłabione, już nie boli. Bolało tylko tak naprawdę za pierwszym razem. Teraz już prawie nie boli.

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Maryśka!!!!!!!!! czy to był jakiś żarcik z tym depilatorem? :P
    ja okilicę bikini (tylko) tez depilatorem jadę.

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:

Powiedziałam sobie że będę szczęśliwa i będę!!! Jak czytam jakich macie mężów to zazdroszczę Wam i stwierdzam dlaczego ja nie mogę takiego mieć? Cholera mi też się coś należy od życia! Postanowiłam schudnąć 13 kg i wziąć się za siebie a nie rozpaczać za staruchem który nawet przepraszam nie raczył powiedzieć taka to jego miłość była... Już nie chce mieć z nim nic wspólnego! Zaczynam żyć!!! :D
    Kochana :) piękne słowa :) jesteś silną, piękną i wartościową kobietą! :)

Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Kochane, ja już u rodziców. mój promyczek już spał, jak przyjechałam,(nie wiem czy Wam mówiłam, ale był na tygodniowych wakacjach u dziadków, dla nas to był okropny czas.); jutro robimy urodzinki z torcikiem, jaki wykonałam, o dziwo dojechał (240km)..
    pewnie teraz będę z doskoku do Was zaglądać.. w poniedziałek jedziemy na wczasy i nie wiem czy będę miała neta, ale do tej pory powinna się u mnie sprawa wyjaśnić :) póki co siedzę z rodzicami i drineczkiem w dłoni i się luzuję (w końcu test wyszedł negatywnie, to z czystym sumieniem mogę).

Już tęsknię za Waszymi rozmowami, więc jak wrócę - proszę o skrót..

buziaki

Udanych wakacji!! :) czekamy na zdjęcia

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Wiruski są dostępne dla każdego i każdej ilości i o każdej porze :) aaaaaaa psiiik!!!!! => @^%$&#&^#*$*^*#&*(&%(*&#(*$&#*(&(*&$(*&#*$^#(*&$(*&$

Oczywiście modlę się na Was wszystkie tutaj. Kto nie zainteresowany modlitwą wysyłam dobrą energię i wiruski również. Dla kazdego coś miłego
    Ja poproszę wszystko hi hi i modlitwę i energię i wiruski.... No i z takim zapleczem 13 lipca muszę zobaczyć II ;D

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    papryki faszerowane, jakieś babeczki z fasoli z serkiem, krupniczek....

buziole skarby i do wieczorka:)
    Te papryki faszerowane to niezły hicior tutaj. Musze spróbować

Krokodylica, Malenq, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:

I bardzo dobrze... Kochana w górę biust i do przodu ;D

Katjaa lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja poproszę wszystko hi hi i modlitwę i energię i wiruski.... No i z takim zapleczem 13 lipca muszę zobaczyć II ;D
    podziałamy :)

Anuśka, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 695 696 697 698 699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ