My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey laseczki...musze wam powiedziec, ze zycie wyglada inaczej jak jest dziecko w domu, oczywiscie ja to wiedzialam ale to mowie to glosno jakby, mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi...
wypelnia ta pustka ktora sie czlowiek otacza na codzien....niestety ja to mam tylko przez 2 mieszki w roku jak narazie
moze sie to kiedys zmieni, ale warto oto walczyc oj warto...to narazie tyle kochane , caluje
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Anus raczej sie nic nie zagniezdza z naszymi wynikami szanse sa bliskie 0
co do meza.. daj mu sie w takim razie wykazaci tak raczej jest juz po owulce
wiec teraz tlko z czystej przyjemnosci bez myslenia -
Anuśka wrote:Hej Yasmin... Jak zdróweczko?
czuję się jak Pnie Tego Świata
Btw... małż wrócił do domu z pracy z potwornym bólem brzucha. Prawie cały czas w kibelku siedzi i w ogóle przeniósł sobie pościel do 2 pokoju bo jak twierdzi nie chce mi wirusa sprzedać. Od rana znów w kibelku siedzi.
A ja czuję się całkiem dobrze. coś mnie tam boli co jakiś czas lewym jajowodzie/jajniku... ale to chyba normaJennifer lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anus raczej sie nic nie zagniezdza z naszymi wynikami szanse sa bliskie 0
co do meza.. daj mu sie w takim razie wykazaci tak raczej jest juz po owulce
wiec teraz tlko z czystej przyjemnosci bez mysleniaAnia_84, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:dziękuję całkiem dobrze
czuję się jak Pnie Tego Świata
Btw... małż wrócił do domu z pracy z potwornym bólem brzucha. Prawie cały czas w kibelku siedzi i w ogóle przeniósł sobie pościel do 2 pokoju bo jak twierdzi nie chce mi wirusa sprzedać. Od rana znów w kibelku siedzi.
A ja czuję się całkiem dobrze. coś mnie tam boli co jakiś czas lewym jajowodzie/jajniku... ale to chyba normaYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana mam pytanie... Wiem że to nie fora na ten temat ale znacie może jakiejś sprawdzony strony czy pracodawców co poszukują do pracy za granica na lato? Szukałam na internecie ale wiecie że tam różnie bywa i obawy są że pracodawcy mogą być nie uczciwi. A córka wyjeżdża do ojca na 2 miesiące więc pomyślałam że warto pojechać i zarobić więcej bo komunia w tym roku mnie czeka i wydatki
-
Anuśka wrote:A może zjadł coś paskudnego w pracy... Cieszę się że dobrze się czujesz... Rozsiewałaś wiruski już??? Bo chętnie bym się załapała na porcyjkę
Wiruski są dostępne dla każdego i każdej ilości i o każdej porzeaaaaaaa psiiik!!!!! => @^%$&#&^#*$*^*#&*(&%(*&#(*$&#*(&(*&$(*&#*$^#(*&$(*&$
Oczywiście modlę się na Was wszystkie tutaj. Kto nie zainteresowany modlitwą wysyłam dobrą energię i wiruski również. Dla kazdego coś miłegoAnuśka, Krokodylica, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasminko wypłakałam się Kochana moja cała noc i już jest dobrze
Powiedziałam sobie że będę szczęśliwa i będę!!! Jak czytam jakich macie mężów to zazdroszczę Wam i stwierdzam dlaczego ja nie mogę takiego mieć? Cholera mi też się coś należy od życia! Postanowiłam schudnąć 13 kg i wziąć się za siebie a nie rozpaczać za staruchem który nawet przepraszam nie raczył powiedzieć taka to jego miłość była... Już nie chce mieć z nim nic wspólnego! Zaczynam żyć!!!Yasmin, Anuśka lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Ja sie zdecydowalam na laser i powiem wam ze cos tam dziala
. niestety nie da rady wszystkiego bo mam troche tez jasnych wlosow i lasernei chwyta. Za to paszki sobei chwale bardzo!
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Yasminko wypłakałam się Kochana moja cała noc i już jest dobrze
Powiedziałam sobie że będę szczęśliwa i będę!!! Jak czytam jakich macie mężów to zazdroszczę Wam i stwierdzam dlaczego ja nie mogę takiego mieć? Cholera mi też się coś należy od życia! Postanowiłam schudnąć 13 kg i wziąć się za siebie a nie rozpaczać za staruchem który nawet przepraszam nie raczył powiedzieć taka to jego miłość była... Już nie chce mieć z nim nic wspólnego! Zaczynam żyć!!!piękne słowa
jesteś silną, piękną i wartościową kobietą!
Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Kochane, ja już u rodziców. mój promyczek już spał, jak przyjechałam,(nie wiem czy Wam mówiłam, ale był na tygodniowych wakacjach u dziadków, dla nas to był okropny czas.); jutro robimy urodzinki z torcikiem, jaki wykonałam, o dziwo dojechał (240km)..
pewnie teraz będę z doskoku do Was zaglądać.. w poniedziałek jedziemy na wczasy i nie wiem czy będę miała neta, ale do tej pory powinna się u mnie sprawa wyjaśnićpóki co siedzę z rodzicami i drineczkiem w dłoni i się luzuję (w końcu test wyszedł negatywnie, to z czystym sumieniem mogę).
Już tęsknię za Waszymi rozmowami, więc jak wrócę - proszę o skrót..
buziaki
Udanych wakacji!!czekamy na zdjęcia
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Wiruski są dostępne dla każdego i każdej ilości i o każdej porze
aaaaaaa psiiik!!!!! => @^%$&#&^#*$*^*#&*(&%(*&#(*$&#*(&(*&$(*&#*$^#(*&$(*&$
Oczywiście modlę się na Was wszystkie tutaj. Kto nie zainteresowany modlitwą wysyłam dobrą energię i wiruski również. Dla kazdego coś miłegoYasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Yasminko wypłakałam się Kochana moja cała noc i już jest dobrze
Powiedziałam sobie że będę szczęśliwa i będę!!! Jak czytam jakich macie mężów to zazdroszczę Wam i stwierdzam dlaczego ja nie mogę takiego mieć? Cholera mi też się coś należy od życia! Postanowiłam schudnąć 13 kg i wziąć się za siebie a nie rozpaczać za staruchem który nawet przepraszam nie raczył powiedzieć taka to jego miłość była... Już nie chce mieć z nim nic wspólnego! Zaczynam żyć!!!Katjaa lubi tę wiadomość