My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Ja na moment tylko, bo prosto z grilla do lapka przybiegłam
Uzależnienie chyba
Nam powinni zbiorową terapię sprawić. Może na jeden oddział w klinice leczenia uzależnień wszystkie trafimyYasmin lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Nie nadrobię wszystkiego.... Katja tulam mocno... Dasz radę, silna babeczka jesteś
Choco niezłe ciacho w domku hodujesz
Mariss ja też tak się załatwiłam depilatorem hi hi makabrycznie wyglądałam... Małż się śmiał że mogę śmiało obdukcję robićYasmin lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Nam powinni zbiorową terapię sprawić. Może na jeden oddział w klinice leczenia uzależnień wszystkie trafimy
Mogłybyśmy gadać do woli
choco, Yasmin lubią tę wiadomość
-
A ja sie znowu poklocilam z moim S. Tym razem ni eo dzieci. A jutro mam przymierzac kiece slubna
.
ehh jutro jeszcz emusze do pracy wpasc do laba moje komorki odwiedzic.
jutro dzien zero. @. Juz mnie brzuch powoli napiernicza. Oby nie bylo tak zle jak ostatnim razem.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychoco wrote:Ta i co rano było by zbiorowe mierzenie tempki w poszukiwaniu ovulki
Ja proszę zważać na to, ze mam bogata wyobraźnie i każde takie cuda wizualizuje sobie w mojej głowiehihihi
7:00 przychodzi pigułą, wręcza każdej termometr: a teraz drogie panie, rozkładanmy nóżki.... O tak.... Wkładamy termometr....oooo.... Cymcia- niżej,, niżej..... I mierzymyAnia_84, Malenq, Krokodylica, Katjaa, choco lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Poranny pomiar zrobiony czad na pigule nakarmic kots i biore sie do pracyMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry słonecznie:)
Wpadłam życzyć miłego dnia, energia mnie dzisiaj rozpiera, to trochę w kuchni poszaleję, papryki faszerowane, jakieś babeczki z fasoli z serkiem, krupniczek....
buziole skarby i do wieczorka:)cymcia, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Dzień dobry słonecznie:)
Wpadłam życzyć miłego dnia, energia mnie dzisiaj rozpiera, to trochę w kuchni poszaleję, papryki faszerowane, jakieś babeczki z fasoli z serkiem, krupniczek....
buziole skarby i do wieczorka:)
to o której mogę wpaść? wezmę ze sobą coś dobregonp wodę z cytryną
Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny