My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny!!! ile wy piszecie!!! nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego. probpwalam i poddalam sie
Yasmin - ogromnie gratuluje i sppkojnej ciazy zycze
Kotka, przytulam mocno!!! nie wiem co wiecej napisac i co radzic, bo nigdy w takiej sytuacji (odnosnie checi meza) nie bylam....a co do staran, to wszyscy mowia aby sie nie stresowaci odpuscic...tylko jak?
Nasturcja, powodzenia przy czesaniu
ja to ostatnio mam problemz fryzurka tam na dole....od pewnego czasu robia mi sie stany zapalne mieszka wlosowego (czy jak to sie nazywa). ba! raz to mi sie nawet czyrak zrobil
teraz mam w jednym miejscu i traktuje juz pare tyg. mascia, ktora w sumie jedynie pare dni mozna stosowac, ale cialge jest. jak masc odstawiam, to boli
u lekarzy bylam 2 i dwie rozne masci stosowalam i nic!
dzisiaj podpisalam jeden z kotraktow, zamknelam (na po wakacjach) jedna wazne spr. w pracy. zdalam raporty szefostwu i w sumie jeszcze jedna wazna spr. w przyszlym tyg. i laba. przez kolejne tygodnie zostaja mi jakies duperele do robotydzis mialam pojsc na impreze do szefa, ale dziec jeszcze nie jest w formie, a i mnei cos mdli i dziwnei w zoladku - mam nadz.,ze jedynein na tym sie skonczy. wiec popijam czerwone winko by zabic ewentualne wiruski - a co
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, ze mnie to zycie i swiat przeraza. W kolo mnie sami wariaci
. sporo osob bierze antydepresanty a przeciez najczesciej ludzie sie do tego nie przyznaja nawet.
Jedna moja kolezanka ma na przklad tak ze budzi sie w nocy bo wydaje jej sie ze ma cos w gardle i sie dusi. I tak co noc.
Inna plakala mi ostatnio do telefonu z oddzialu neuroogicznego, ze nei wie co sie z nia dzieje, ze ja boli glowa, ma leki i tez jedzie teraz na prochach.
Swiat oszalal
Ja mialam tzw. nocne poty. Mokra bylam jak cylutka razem z pidzama i przescieradlem a nawet materacem. Zrobili mi cala mase badan, usg, roentgen, PET, 4 strony A4 wynikow krwi. Orzeszlo samo po obronie...Czyli stres byl to. Teraz za to ponoc zaciskam szczeki w nocy (nie bruksizm) ale to teoria tylko bo bola mnie zeby a nie ma innej przyczyny i szyna pomaga.
Ehhh ciezkie to zycie -
nick nieaktualnya ja siedzę i ryczę... Byłam u przyjaciółki a w najlepsze wraca jej mąż z Opola, wchodzi do domu a tam mój były M z nim... Wyszłam jak oparzona ale całą drogę ryczałam... nie widziałam go tydzień i było ok a dzisiaj cały ból wrócił... ;(((((((((((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Anka, bez przesady z tym 60 kg, wysoka jesteś, przy 65-67 będziesz już super wyglądać. Poza tym i tak dobrze się prezentujesz
Kilka kilo dla zdrowia i lepszego samopoczucia i będzie git. Ja tyję, pierdzielę
Będę słoniem, słonie też ładne
to sa wyniki na podstawie kosci czy jakos tak a jak wpisuje sama wage i wzr to wychodzi mi 72,5 max a min 60 -
Katjaa wrote:a ja siedzę i ryczę... Byłam u przyjaciółki a w najlepsze wraca jej mąż z Opola, wchodzi do domu a tam mój były M z nim... Wyszłam jak oparzona ale całą drogę ryczałam... nie widziałam go tydzień i było ok a dzisiaj cały ból wrócił... ;(((((((((((
tule mocno
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:A on idiota stał i się na mnie patrzał jakby nigdy nic w życiu się nie stało... gapił się po prostu się gapił ;(((((
oj kochana..... nawet nie wiem, co Ci powiedzieć.... czy go opluwać, czy Ciebie pocieszać, czy mówić, że wszystko będzie dobrze.... takie wszystko niestosowne w tej chwili się wydaje
no ale pierwsze spotkanie za Wami.... kolejne przypadkowe może być lepsza....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNienawidzę go ale jak go zobaczyłam zdałam sobie sprawę jak ja bardzo go kocham
Musze nauczyć się żyć bez niego, musze przestać go kochać. Patrzył na mnie zamiast wyjść cokolwiek to stał i się patrzył.... Musiałam koło niego przejść, poczułam jego zapach, widziałam jego dłonie które mnie kiedyś dotykały, usta które mnie całowały... masakra coś strasznego ;(
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjuszka- no to jest oczywiste, że go kochałaś.... i co gorsza, wiesz, że on dalej Ciebie kocha.... to nie idzie tak szybko się odkochać
ale musisz to wytrwać kochana, musisz!!!!
jeśli nie wiążesz ŻADNYCH nadziei już z nim, to musisz to przewalczyć.... my Ci pomożemy -
Katja, przytulam mocno
co za pech..
Marissith, Nena, Kotka, ja na temat nerwicy lekowej tez cos wiem niestety....
Cymcia, nie masz zadnych problemow po uzyciu maszynki elektrycznej? a Ty Nasturcja? tez nie? ja kremu nigdy nei stosowalma moze powinnam sprawdzic....bo wosk, cukier, maszynka ele. i zwykla - no koszmar. ciagle zapalenie mieszka.Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia, tylko u mnei osatio to juz nie ropniaczki a naprawde dosc spore sa te krosty no i jeden czyrak sie trafil
boje sie golic, a dlugich tez nie lubie
zastanawialms ie nad laserem,ale nie wiem czy nei mam za jasnych wlosow to raz, a dwa - no przeciezw kazdej chwili moge w ciaze zajsc
a to pare zabiegow jest potrzebnych