X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny!!! ile wy piszecie!!! nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego. probpwalam i poddalam sie ;)

Yasmin - ogromnie gratuluje i sppkojnej ciazy zycze :)

Kotka, przytulam mocno!!! nie wiem co wiecej napisac i co radzic, bo nigdy w takiej sytuacji (odnosnie checi meza) nie bylam....a co do staran, to wszyscy mowia aby sie nie stresowaci odpuscic...tylko jak?

Nasturcja, powodzenia przy czesaniu ;)

ja to ostatnio mam problem :( z fryzurka tam na dole....od pewnego czasu robia mi sie stany zapalne mieszka wlosowego (czy jak to sie nazywa). ba! raz to mi sie nawet czyrak zrobil :( teraz mam w jednym miejscu i traktuje juz pare tyg. mascia, ktora w sumie jedynie pare dni mozna stosowac, ale cialge jest. jak masc odstawiam, to boli :( u lekarzy bylam 2 i dwie rozne masci stosowalam i nic!

dzisiaj podpisalam jeden z kotraktow, zamknelam (na po wakacjach) jedna wazne spr. w pracy. zdalam raporty szefostwu i w sumie jeszcze jedna wazna spr. w przyszlym tyg. i laba. przez kolejne tygodnie zostaja mi jakies duperele do roboty ;) dzis mialam pojsc na impreze do szefa, ale dziec jeszcze nie jest w formie, a i mnei cos mdli i dziwnei w zoladku - mam nadz.,ze jedynein na tym sie skonczy. wiec popijam czerwone winko by zabic ewentualne wiruski - a co ;)

Yasmin lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze mnie to zycie i swiat przeraza. W kolo mnie sami wariaci ;D. sporo osob bierze antydepresanty a przeciez najczesciej ludzie sie do tego nie przyznaja nawet.
    Jedna moja kolezanka ma na przklad tak ze budzi sie w nocy bo wydaje jej sie ze ma cos w gardle i sie dusi. I tak co noc.
    Inna plakala mi ostatnio do telefonu z oddzialu neuroogicznego, ze nei wie co sie z nia dzieje, ze ja boli glowa, ma leki i tez jedzie teraz na prochach.
    Swiat oszalal :(

Ja mialam tzw. nocne poty. Mokra bylam jak cylutka razem z pidzama i przescieradlem a nawet materacem. Zrobili mi cala mase badan, usg, roentgen, PET, 4 strony A4 wynikow krwi. Orzeszlo samo po obronie...Czyli stres byl to. Teraz za to ponoc zaciskam szczeki w nocy (nie bruksizm) ale to teoria tylko bo bola mnie zeby a nie ma innej przyczyny i szyna pomaga.
    Ehhh ciezkie to zycie :/

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja siedzę i ryczę... Byłam u przyjaciółki a w najlepsze wraca jej mąż z Opola, wchodzi do domu a tam mój były M z nim... Wyszłam jak oparzona ale całą drogę ryczałam... nie widziałam go tydzień i było ok a dzisiaj cały ból wrócił... ;(((((((((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katuszka.....współczuję mocno.... tulę i aż mi się łezka zakręciła..... a jak on zareagował?

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    http://tablicamotywacji.pl/30-dni-z-mel-b-tiffany-podejmij-wyzwanie/

Start 30.06.2014
    Meta 03 08 2014

kochana ja jak patrze to już się męczę

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia, na razie wrociłam do kremu Veet. Czyli ja, rozkraczona bożena cała umazana w kremie i lusterko. To takie romantyczne chwile... ;)

Yasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A on idiota stał i się na mnie patrzał jakby nigdy nic w życiu się nie stało... gapił się po prostu się gapił ;(((((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 21:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka :D dzielę się z Tobą trudami :D
    cymcia+łazienka+dywanik na podłodze+lustereczko+elektryczna golareczka= katastrofa 1 godzinna i ból pleców :D

nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anka, bez przesady z tym 60 kg, wysoka jesteś, przy 65-67 będziesz już super wyglądać. Poza tym i tak dobrze się prezentujesz :) Kilka kilo dla zdrowia i lepszego samopoczucia i będzie git. Ja tyję, pierdzielę :) Będę słoniem, słonie też ładne ;)
    hehe tyle mi kalulator wyliczyl wpisujac wzr , wage, obwd szyi, talii, i bioder :D
    to sa wyniki na podstawie kosci czy jakos tak a jak wpisuje sama wage i wzr to wychodzi mi 72,5 max a min 60

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    a ja siedzę i ryczę... Byłam u przyjaciółki a w najlepsze wraca jej mąż z Opola, wchodzi do domu a tam mój były M z nim... Wyszłam jak oparzona ale całą drogę ryczałam... nie widziałam go tydzień i było ok a dzisiaj cały ból wrócił... ;(((((((((((
    Ojj kochana :( tule mocno :(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A on idiota stał i się na mnie patrzał jakby nigdy nic w życiu się nie stało... gapił się po prostu się gapił ;(((((

oj kochana..... nawet nie wiem, co Ci powiedzieć.... czy go opluwać, czy Ciebie pocieszać, czy mówić, że wszystko będzie dobrze.... takie wszystko niestosowne w tej chwili się wydaje :(
    no ale pierwsze spotkanie za Wami.... kolejne przypadkowe może być lepsza....

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Katja wspolczuje bardzo :(.

Ja sie zdecydowalam na laser i powiem wam ze cos tam dziala :P. niestety nie da rady wszystkiego bo mam troche tez jasnych wlosow i lasernei chwyta. Za to paszki sobei chwale bardzo!

Yasmin lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa :( niefajna sytuacja :( wspólczuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka- a robisz jakoś sama laserkiem, czy w salonie? tzn nawet nie wiem, czy można samemu :P bo ja się na niczym nie znam :D

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, trzymaj się! <3

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę go ale jak go zobaczyłam zdałam sobie sprawę jak ja bardzo go kocham :( Musze nauczyć się żyć bez niego, musze przestać go kochać. Patrzył na mnie zamiast wyjść cokolwiek to stał i się patrzył.... Musiałam koło niego przejść, poczułam jego zapach, widziałam jego dłonie które mnie kiedyś dotykały, usta które mnie całowały... masakra coś strasznego ;(

Yasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka- no to jest oczywiste, że go kochałaś.... i co gorsza, wiesz, że on dalej Ciebie kocha.... to nie idzie tak szybko się odkochać :( ale musisz to wytrwać kochana, musisz!!!!
    jeśli nie wiążesz ŻADNYCH nadziei już z nim, to musisz to przewalczyć.... my Ci pomożemy :D

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, przytulam mocno :( co za pech..

Marissith, Nena, Kotka, ja na temat nerwicy lekowej tez cos wiem niestety....

Cymcia, nie masz zadnych problemow po uzyciu maszynki elektrycznej? a Ty Nasturcja? tez nie? ja kremu nigdy nei stosowalma moze powinnam sprawdzic....bo wosk, cukier, maszynka ele. i zwykla - no koszmar. ciagle zapalenie mieszka.

Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka- ja właśnie dlatego się zdecydowałam na elektryczną, bo miałam zawsze wypryski, teraz sporadyznie pojedyncze jakieś wyskoczą ropniaczki
    problem w tym tylko, że niestety szybko włoski odrastają :( a ja tak nie lubię mieć długiej fryzury....

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia, tylko u mnei osatio to juz nie ropniaczki a naprawde dosc spore sa te krosty no i jeden czyrak sie trafil :( boje sie golic, a dlugich tez nie lubie :P zastanawialms ie nad laserem,ale nie wiem czy nei mam za jasnych wlosow to raz, a dwa - no przeciezw kazdej chwili moge w ciaze zajsc ;) a to pare zabiegow jest potrzebnych

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 691 692 693 694 695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ