X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny!!! ile wy piszecie!!! nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego. probpwalam i poddalam sie ;)

Yasmin - ogromnie gratuluje i sppkojnej ciazy zycze :)

Kotka, przytulam mocno!!! nie wiem co wiecej napisac i co radzic, bo nigdy w takiej sytuacji (odnosnie checi meza) nie bylam....a co do staran, to wszyscy mowia aby sie nie stresowaci odpuscic...tylko jak?

Nasturcja, powodzenia przy czesaniu ;)

ja to ostatnio mam problem :( z fryzurka tam na dole....od pewnego czasu robia mi sie stany zapalne mieszka wlosowego (czy jak to sie nazywa). ba! raz to mi sie nawet czyrak zrobil :( teraz mam w jednym miejscu i traktuje juz pare tyg. mascia, ktora w sumie jedynie pare dni mozna stosowac, ale cialge jest. jak masc odstawiam, to boli :( u lekarzy bylam 2 i dwie rozne masci stosowalam i nic!

dzisiaj podpisalam jeden z kotraktow, zamknelam (na po wakacjach) jedna wazne spr. w pracy. zdalam raporty szefostwu i w sumie jeszcze jedna wazna spr. w przyszlym tyg. i laba. przez kolejne tygodnie zostaja mi jakies duperele do roboty ;) dzis mialam pojsc na impreze do szefa, ale dziec jeszcze nie jest w formie, a i mnei cos mdli i dziwnei w zoladku - mam nadz.,ze jedynein na tym sie skonczy. wiec popijam czerwone winko by zabic ewentualne wiruski - a co ;)

Yasmin lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze mnie to zycie i swiat przeraza. W kolo mnie sami wariaci ;D. sporo osob bierze antydepresanty a przeciez najczesciej ludzie sie do tego nie przyznaja nawet.
    Jedna moja kolezanka ma na przklad tak ze budzi sie w nocy bo wydaje jej sie ze ma cos w gardle i sie dusi. I tak co noc.
    Inna plakala mi ostatnio do telefonu z oddzialu neuroogicznego, ze nei wie co sie z nia dzieje, ze ja boli glowa, ma leki i tez jedzie teraz na prochach.
    Swiat oszalal :(

Ja mialam tzw. nocne poty. Mokra bylam jak cylutka razem z pidzama i przescieradlem a nawet materacem. Zrobili mi cala mase badan, usg, roentgen, PET, 4 strony A4 wynikow krwi. Orzeszlo samo po obronie...Czyli stres byl to. Teraz za to ponoc zaciskam szczeki w nocy (nie bruksizm) ale to teoria tylko bo bola mnie zeby a nie ma innej przyczyny i szyna pomaga.
    Ehhh ciezkie to zycie :/

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja siedzę i ryczę... Byłam u przyjaciółki a w najlepsze wraca jej mąż z Opola, wchodzi do domu a tam mój były M z nim... Wyszłam jak oparzona ale całą drogę ryczałam... nie widziałam go tydzień i było ok a dzisiaj cały ból wrócił... ;(((((((((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katuszka.....współczuję mocno.... tulę i aż mi się łezka zakręciła..... a jak on zareagował?

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    http://tablicamotywacji.pl/30-dni-z-mel-b-tiffany-podejmij-wyzwanie/

Start 30.06.2014
    Meta 03 08 2014

kochana ja jak patrze to już się męczę

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia, na razie wrociłam do kremu Veet. Czyli ja, rozkraczona bożena cała umazana w kremie i lusterko. To takie romantyczne chwile... ;)

Yasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A on idiota stał i się na mnie patrzał jakby nigdy nic w życiu się nie stało... gapił się po prostu się gapił ;(((((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 21:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka :D dzielę się z Tobą trudami :D
    cymcia+łazienka+dywanik na podłodze+lustereczko+elektryczna golareczka= katastrofa 1 godzinna i ból pleców :D

Nasturcja, Yasmin lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anka, bez przesady z tym 60 kg, wysoka jesteś, przy 65-67 będziesz już super wyglądać. Poza tym i tak dobrze się prezentujesz :) Kilka kilo dla zdrowia i lepszego samopoczucia i będzie git. Ja tyję, pierdzielę :) Będę słoniem, słonie też ładne ;)
    hehe tyle mi kalulator wyliczyl wpisujac wzr , wage, obwd szyi, talii, i bioder :D
    to sa wyniki na podstawie kosci czy jakos tak a jak wpisuje sama wage i wzr to wychodzi mi 72,5 max a min 60

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    a ja siedzę i ryczę... Byłam u przyjaciółki a w najlepsze wraca jej mąż z Opola, wchodzi do domu a tam mój były M z nim... Wyszłam jak oparzona ale całą drogę ryczałam... nie widziałam go tydzień i było ok a dzisiaj cały ból wrócił... ;(((((((((((
    Ojj kochana :( tule mocno :(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A on idiota stał i się na mnie patrzał jakby nigdy nic w życiu się nie stało... gapił się po prostu się gapił ;(((((

oj kochana..... nawet nie wiem, co Ci powiedzieć.... czy go opluwać, czy Ciebie pocieszać, czy mówić, że wszystko będzie dobrze.... takie wszystko niestosowne w tej chwili się wydaje :(
    no ale pierwsze spotkanie za Wami.... kolejne przypadkowe może być lepsza....

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Katja wspolczuje bardzo :(.

Ja sie zdecydowalam na laser i powiem wam ze cos tam dziala :P. niestety nie da rady wszystkiego bo mam troche tez jasnych wlosow i lasernei chwyta. Za to paszki sobei chwale bardzo!

Yasmin lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa :( niefajna sytuacja :( wspólczuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka- a robisz jakoś sama laserkiem, czy w salonie? tzn nawet nie wiem, czy można samemu :P bo ja się na niczym nie znam :D

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, trzymaj się! <3

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę go ale jak go zobaczyłam zdałam sobie sprawę jak ja bardzo go kocham :( Musze nauczyć się żyć bez niego, musze przestać go kochać. Patrzył na mnie zamiast wyjść cokolwiek to stał i się patrzył.... Musiałam koło niego przejść, poczułam jego zapach, widziałam jego dłonie które mnie kiedyś dotykały, usta które mnie całowały... masakra coś strasznego ;(

Yasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka- no to jest oczywiste, że go kochałaś.... i co gorsza, wiesz, że on dalej Ciebie kocha.... to nie idzie tak szybko się odkochać :( ale musisz to wytrwać kochana, musisz!!!!
    jeśli nie wiążesz ŻADNYCH nadziei już z nim, to musisz to przewalczyć.... my Ci pomożemy :D

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, przytulam mocno :( co za pech..

Marissith, Nena, Kotka, ja na temat nerwicy lekowej tez cos wiem niestety....

Cymcia, nie masz zadnych problemow po uzyciu maszynki elektrycznej? a Ty Nasturcja? tez nie? ja kremu nigdy nei stosowalma moze powinnam sprawdzic....bo wosk, cukier, maszynka ele. i zwykla - no koszmar. ciagle zapalenie mieszka.

Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka- ja właśnie dlatego się zdecydowałam na elektryczną, bo miałam zawsze wypryski, teraz sporadyznie pojedyncze jakieś wyskoczą ropniaczki
    problem w tym tylko, że niestety szybko włoski odrastają :( a ja tak nie lubię mieć długiej fryzury....

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia, tylko u mnei osatio to juz nie ropniaczki a naprawde dosc spore sa te krosty no i jeden czyrak sie trafil :( boje sie golic, a dlugich tez nie lubie :P zastanawialms ie nad laserem,ale nie wiem czy nei mam za jasnych wlosow to raz, a dwa - no przeciezw kazdej chwili moge w ciaze zajsc ;) a to pare zabiegow jest potrzebnych

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 691 692 693 694 695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ