X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio bylam w kosciele w moje urodziny .. tak mnie naszlo. ja do kosciola nie chodze na msze ..ale wierze ze jest ktos ktos gdzies tam nam pomaga :)
    i e wszytsko dzieje sie z jakis przyczy i po cos :)

Katjaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :) czas pokaze a jak nie teraz to pozniej :) ja wiem jedno wiem ze bedziemy rodzicami i tego sie trzymam :) a to kiedy to nastapi to kwestia czasu :)

Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Yasmin przerażasz mnie... Tak dom jest z pustaków a ja jestem blondynką... Tylko włosy niedawno obcięłam na krótko bo są cienki i jak dorosły do ramion to wydawało mi się że jest ich bardzo mało więc od niedawna mam damskiego irokeza :)
    :D
    nie jedno już tak zobaczyłam :D
    la la la la laaa... :)

Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ania najważniejsze jest to byś Ty w to wierzyła! Byś wierzyła że nawet plemniki ninja są w stanie Cię zafasolkować! Wiem że to może dziwne ale ja zawsze jak mam gorszy dzień (w lepszy też) biorę biblię i czytam, wierzę w to że nic nie dzieję się bez przyczyny a Bóg mnie nigdy nie opuści! Co prawda była tu już dyskusja i to ostra na temat Boga i wierzeń i nie chce jej znów rozpętać ale Uwierz Bogu ta Wiara właśnie czyni Cuda!!! :D

Ja Wam wkleję link na temat Boga, lub Wszechświata, lub Siły Wyższej... Jest genialny i zawsze jak mam doła to go oglądam... Zmienia światopogląd i wszystkim go polecam :) Tylko dajcie mi minutkę bo muszę go odnaleźć

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam. Jak będziecie miały chwilkę to gorąco polecam :
    http://www.youtube.com/watch?v=lqgAUVz0Mp8

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    wierz, wierz kochana warto.
    Do tych co nie są wierzące w Boga: Nasza podświadomośc jest przeogromna! Choć nie zdajemy sobie sprawy, ona cały czas słucha naszych mysli. Polecam świetną książkę "potęga podświadomości" J. Marphyego. Uwaga!! może zmienić Wasze życie :D

Czytałam. Nie zmieniła mojego życia. :)
    I podeszłam do niej bardzo krytycznie. :)

Yasmin lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tym czasem idę ogarnąć chałupkę... Yasmin.... nadal jestem przerażona... Niesamowita z Ciebie istota... ;D
    Buziole dziołszki i do później...

Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane niedługo kończy mi się abonament inie wiem czy będę mogła tu coś jeszcze napisać więc jeśli chcecie to mam parę przepisów na nalewki na :na sen,na alergię pokarmowe,z głogu na ciśnienie wysokie i serce,na nerwobóle ,na bóle migrenowe,na bóle menstruacyjne,na lumbago, na grypę z bursztynu, na drogi oddechowe,na grypę, przeciwpasożytnicza, na pobudzenie trawienia, z kaliny na surcze, na cukrzycę genetyczną, czosnkowa na żołądek na kaszel i złe samopoczucie z szafranu, na wrzody na nerwicę ,z passiflory na bezsenność nerwowość na stres i uspokajająca i stymulująca układ nerwowy lawendowa na winie oraz ze szczypioru kędzierzawego na anemię i leczenie trądziku

a na razie kawowa:

5czubatych lyzek mocnej kawy najlepiej swiezo zmielonej. 1/² laski wanilii,375 ml niegazowanej wody,250 ml czystej wodki i 20dag cukru. Wanilie posiekac i wymieszac z kawa. Zaparzyc wrzatkiem. Do goracej kawy dodac cukier i mieszac az cukier sie rozpusci. Ostudzic i polaczyc z wodka. Przelac do sloja i odstawic na 4dni. Mozna dodac szczypte kardamonu lub cynamonu

Anuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Yasmin przerażasz mnie... Tak dom jest z pustaków a ja jestem blondynką... Tylko włosy niedawno obcięłam na krótko bo są cienki i jak dorosły do ramion to wydawało mi się że jest ich bardzo mało więc od niedawna mam damskiego irokeza :)

Yasmin jesteś zajebista. :D

Jak będziesz miała jakąś wizję z laską na moto to opowiadaj. :D

Yasmin lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin ale coś więcej o tej wizji o Anuśce napisz. :D Bom ciekawa. :D

Yasmin lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik74 wrote:
    kochane niedługo kończy mi się abonament inie wiem czy będę mogła tu coś jeszcze napisać więc jeśli chcecie to mam parę przepisów na nalewki na :na sen,na alergię pokarmowe,z głogu na ciśnienie wysokie i serce,na nerwobóle ,na bóle migrenowe,na bóle menstruacyjne,na lumbago, na grypę z bursztynu, na drogi oddechowe,na grypę, przeciwpasożytnicza, na pobudzenie trawienia, z kaliny na surcze, na cukrzycę genetyczną, czosnkowa na żołądek na kaszel i złe samopoczucie z szafranu, na wrzody na nerwicę ,z passiflory na bezsenność nerwowość na stres i uspokajająca i stymulująca układ nerwowy lawendowa na winie oraz ze szczypioru kędzierzawego na anemię i leczenie trądziku

a na razie kawowa:

5czubatych lyzek mocnej kawy najlepiej swiezo zmielonej. 1/² laski wanilii,375 ml niegazowanej wody,250 ml czystej wodki i 20dag cukru. Wanilie posiekac i wymieszac z kawa. Zaparzyc wrzatkiem. Do goracej kawy dodac cukier i mieszac az cukier sie rozpusci. Ostudzic i polaczyc z wodka. Przelac do sloja i odstawic na 4dni. Mozna dodac szczypte kardamonu lub cynamonu

Spokojnie abonament premium jak sie skonczy nie ebdzie ci poazywal potencjalnych dni plodnych i nie bedziesz miala detektora plodnosci i pkyt ciazy :P t mozesz wszytsko pisac tak ja pisalas :)
    n

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mam. Jak będziecie miały chwilkę to gorąco polecam :
    http://www.youtube.com/watch?v=lqgAUVz0Mp8
    Kochana mam książkę :D

Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Spokojnie abonament premium jak sie skonczy nie ebdzie ci poazywal potencjalnych dni plodnych i nie bedziesz miala detektora plodnosci i pkyt ciazy :P t mozesz wszytsko pisac tak ja pisalas :)
    n

ale wykres będęmogła mieć nadal?

Ania_84 lubi tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasminko jak będziesz widziała cos o mnie to mów hehe nawet cos złego :P

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Czytałam. Nie zmieniła mojego życia. :)
    I podeszłam do niej bardzo krytycznie. :)
    no tak tez się zdarza :)

Wizje mam naprawdę silne czasem. Ale nigdy wtedy gdy bardzo tego chcę tylko zawsze nagle i niespodziewanie :)I rzadko o sobie (chyba zbyt wiele emocji)
    Aaaa i co ciekawe najczęściej w łazience hahahahaha
    Jak tylko cos o którejś kolwiek jeszcze to na pewno dam znac :)

Katjaa, Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Yasmin ale coś więcej o tej wizji o Anuśce napisz. :D Bom ciekawa. :D
    No właśnie bo z tego przerażenia nie zapytałam co Ty widziałaś??

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cały sens już w zasadzie przekazłam :) Siedziała w szczerym słońcu, tyłem do nieotynkowanego jeszcze domu (z pustaków) z miseczka w ręce. Na huśtawce ogrodowej, z nogami na wpół wyprostowanymi. Na ile pozwalała na to wysokość siedziska huśtawki. Widziałam ją z boku, z jej lewej strony. W tle (jej prawa strona), nieco dalej były albo lasek drzew, albo krzewy dosyć wysokie. Ale to było już jakby zamglone, mniej istotne. Acha i chyba spory trawnik ją otaczał. Ale te szczegóły już jakby były mniej istotne w tej wizji. Miała białą sukienkę ciążową, brzusio pokaźny. Chyba wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 12:32

Krokodylica, Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zmykać, zajrzę wieczorem (taaa pewno co jakies 2 godziny) Na razie buźki!!!!

Anuśka, Katjaa, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No WOW faktycznie jak tak usiądę na huśtawce to po prawej mam cały rząd krzewów (tuje) takich wysokich :)
    Yasmin... Szacun.....

Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świry :)

Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 697 698 699 700 701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ