My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ostatnio bylam w kosciele w moje urodziny .. tak mnie naszlo. ja do kosciola nie chodze na msze ..ale wierze ze jest ktos ktos gdzies tam nam pomaga
i e wszytsko dzieje sie z jakis przyczy i po cosKatjaa lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczynki
czas pokaze a jak nie teraz to pozniej
ja wiem jedno wiem ze bedziemy rodzicami i tego sie trzymam
a to kiedy to nastapi to kwestia czasu
Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Yasmin przerażasz mnie... Tak dom jest z pustaków a ja jestem blondynką... Tylko włosy niedawno obcięłam na krótko bo są cienki i jak dorosły do ramion to wydawało mi się że jest ich bardzo mało więc od niedawna mam damskiego irokeza
nie jedno już tak zobaczyłam
la la la la laaa...Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Ania najważniejsze jest to byś Ty w to wierzyła! Byś wierzyła że nawet plemniki ninja są w stanie Cię zafasolkować! Wiem że to może dziwne ale ja zawsze jak mam gorszy dzień (w lepszy też) biorę biblię i czytam, wierzę w to że nic nie dzieję się bez przyczyny a Bóg mnie nigdy nie opuści! Co prawda była tu już dyskusja i to ostra na temat Boga i wierzeń i nie chce jej znów rozpętać ale Uwierz Bogu ta Wiara właśnie czyni Cuda!!!
Ja Wam wkleję link na temat Boga, lub Wszechświata, lub Siły Wyższej... Jest genialny i zawsze jak mam doła to go oglądam... Zmienia światopogląd i wszystkim go polecamTylko dajcie mi minutkę bo muszę go odnaleźć
Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:wierz, wierz kochana warto.
Do tych co nie są wierzące w Boga: Nasza podświadomośc jest przeogromna! Choć nie zdajemy sobie sprawy, ona cały czas słucha naszych mysli. Polecam świetną książkę "potęga podświadomości" J. Marphyego. Uwaga!! może zmienić Wasze życie
Czytałam. Nie zmieniła mojego życia.
I podeszłam do niej bardzo krytycznie.Yasmin lubi tę wiadomość
-
kochane niedługo kończy mi się abonament inie wiem czy będę mogła tu coś jeszcze napisać więc jeśli chcecie to mam parę przepisów na nalewki na :na sen,na alergię pokarmowe,z głogu na ciśnienie wysokie i serce,na nerwobóle ,na bóle migrenowe,na bóle menstruacyjne,na lumbago, na grypę z bursztynu, na drogi oddechowe,na grypę, przeciwpasożytnicza, na pobudzenie trawienia, z kaliny na surcze, na cukrzycę genetyczną, czosnkowa na żołądek na kaszel i złe samopoczucie z szafranu, na wrzody na nerwicę ,z passiflory na bezsenność nerwowość na stres i uspokajająca i stymulująca układ nerwowy lawendowa na winie oraz ze szczypioru kędzierzawego na anemię i leczenie trądziku
a na razie kawowa:
5czubatych lyzek mocnej kawy najlepiej swiezo zmielonej. 1/² laski wanilii,375 ml niegazowanej wody,250 ml czystej wodki i 20dag cukru. Wanilie posiekac i wymieszac z kawa. Zaparzyc wrzatkiem. Do goracej kawy dodac cukier i mieszac az cukier sie rozpusci. Ostudzic i polaczyc z wodka. Przelac do sloja i odstawic na 4dni. Mozna dodac szczypte kardamonu lub cynamonuAnuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Yasmin przerażasz mnie... Tak dom jest z pustaków a ja jestem blondynką... Tylko włosy niedawno obcięłam na krótko bo są cienki i jak dorosły do ramion to wydawało mi się że jest ich bardzo mało więc od niedawna mam damskiego irokeza
Yasmin jesteś zajebista.
Jak będziesz miała jakąś wizję z laską na moto to opowiadaj.Yasmin lubi tę wiadomość
-
mimik74 wrote:kochane niedługo kończy mi się abonament inie wiem czy będę mogła tu coś jeszcze napisać więc jeśli chcecie to mam parę przepisów na nalewki na :na sen,na alergię pokarmowe,z głogu na ciśnienie wysokie i serce,na nerwobóle ,na bóle migrenowe,na bóle menstruacyjne,na lumbago, na grypę z bursztynu, na drogi oddechowe,na grypę, przeciwpasożytnicza, na pobudzenie trawienia, z kaliny na surcze, na cukrzycę genetyczną, czosnkowa na żołądek na kaszel i złe samopoczucie z szafranu, na wrzody na nerwicę ,z passiflory na bezsenność nerwowość na stres i uspokajająca i stymulująca układ nerwowy lawendowa na winie oraz ze szczypioru kędzierzawego na anemię i leczenie trądziku
a na razie kawowa:
5czubatych lyzek mocnej kawy najlepiej swiezo zmielonej. 1/² laski wanilii,375 ml niegazowanej wody,250 ml czystej wodki i 20dag cukru. Wanilie posiekac i wymieszac z kawa. Zaparzyc wrzatkiem. Do goracej kawy dodac cukier i mieszac az cukier sie rozpusci. Ostudzic i polaczyc z wodka. Przelac do sloja i odstawic na 4dni. Mozna dodac szczypte kardamonu lub cynamonu
Spokojnie abonament premium jak sie skonczy nie ebdzie ci poazywal potencjalnych dni plodnych i nie bedziesz miala detektora plodnosci i pkyt ciazyt mozesz wszytsko pisac tak ja pisalas
n -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Spokojnie abonament premium jak sie skonczy nie ebdzie ci poazywal potencjalnych dni plodnych i nie bedziesz miala detektora plodnosci i pkyt ciazy
t mozesz wszytsko pisac tak ja pisalas
n
ale wykres będęmogła mieć nadal?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Czytałam. Nie zmieniła mojego życia.
I podeszłam do niej bardzo krytycznie.
Wizje mam naprawdę silne czasem. Ale nigdy wtedy gdy bardzo tego chcę tylko zawsze nagle i niespodziewanie :)I rzadko o sobie (chyba zbyt wiele emocji)
Aaaa i co ciekawe najczęściej w łazience hahahahaha
Jak tylko cos o którejś kolwiek jeszcze to na pewno dam znacKatjaa, Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość
-
Cały sens już w zasadzie przekazłamSiedziała w szczerym słońcu, tyłem do nieotynkowanego jeszcze domu (z pustaków) z miseczka w ręce. Na huśtawce ogrodowej, z nogami na wpół wyprostowanymi. Na ile pozwalała na to wysokość siedziska huśtawki. Widziałam ją z boku, z jej lewej strony. W tle (jej prawa strona), nieco dalej były albo lasek drzew, albo krzewy dosyć wysokie. Ale to było już jakby zamglone, mniej istotne. Acha i chyba spory trawnik ją otaczał. Ale te szczegóły już jakby były mniej istotne w tej wizji. Miała białą sukienkę ciążową, brzusio pokaźny. Chyba wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 12:32
Krokodylica, Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość