X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio bylam w kosciele w moje urodziny .. tak mnie naszlo. ja do kosciola nie chodze na msze ..ale wierze ze jest ktos ktos gdzies tam nam pomaga :)
    i e wszytsko dzieje sie z jakis przyczy i po cos :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :) czas pokaze a jak nie teraz to pozniej :) ja wiem jedno wiem ze bedziemy rodzicami i tego sie trzymam :) a to kiedy to nastapi to kwestia czasu :)

Yasmin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Yasmin przerażasz mnie... Tak dom jest z pustaków a ja jestem blondynką... Tylko włosy niedawno obcięłam na krótko bo są cienki i jak dorosły do ramion to wydawało mi się że jest ich bardzo mało więc od niedawna mam damskiego irokeza :)
    :D
    nie jedno już tak zobaczyłam :D
    la la la la laaa... :)

Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ania najważniejsze jest to byś Ty w to wierzyła! Byś wierzyła że nawet plemniki ninja są w stanie Cię zafasolkować! Wiem że to może dziwne ale ja zawsze jak mam gorszy dzień (w lepszy też) biorę biblię i czytam, wierzę w to że nic nie dzieję się bez przyczyny a Bóg mnie nigdy nie opuści! Co prawda była tu już dyskusja i to ostra na temat Boga i wierzeń i nie chce jej znów rozpętać ale Uwierz Bogu ta Wiara właśnie czyni Cuda!!! :D

Ja Wam wkleję link na temat Boga, lub Wszechświata, lub Siły Wyższej... Jest genialny i zawsze jak mam doła to go oglądam... Zmienia światopogląd i wszystkim go polecam :) Tylko dajcie mi minutkę bo muszę go odnaleźć

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam. Jak będziecie miały chwilkę to gorąco polecam :
    http://www.youtube.com/watch?v=lqgAUVz0Mp8

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    wierz, wierz kochana warto.
    Do tych co nie są wierzące w Boga: Nasza podświadomośc jest przeogromna! Choć nie zdajemy sobie sprawy, ona cały czas słucha naszych mysli. Polecam świetną książkę "potęga podświadomości" J. Marphyego. Uwaga!! może zmienić Wasze życie :D

Czytałam. Nie zmieniła mojego życia. :)
    I podeszłam do niej bardzo krytycznie. :)

Yasmin lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tym czasem idę ogarnąć chałupkę... Yasmin.... nadal jestem przerażona... Niesamowita z Ciebie istota... ;D
    Buziole dziołszki i do później...

Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane niedługo kończy mi się abonament inie wiem czy będę mogła tu coś jeszcze napisać więc jeśli chcecie to mam parę przepisów na nalewki na :na sen,na alergię pokarmowe,z głogu na ciśnienie wysokie i serce,na nerwobóle ,na bóle migrenowe,na bóle menstruacyjne,na lumbago, na grypę z bursztynu, na drogi oddechowe,na grypę, przeciwpasożytnicza, na pobudzenie trawienia, z kaliny na surcze, na cukrzycę genetyczną, czosnkowa na żołądek na kaszel i złe samopoczucie z szafranu, na wrzody na nerwicę ,z passiflory na bezsenność nerwowość na stres i uspokajająca i stymulująca układ nerwowy lawendowa na winie oraz ze szczypioru kędzierzawego na anemię i leczenie trądziku

a na razie kawowa:

5czubatych lyzek mocnej kawy najlepiej swiezo zmielonej. 1/² laski wanilii,375 ml niegazowanej wody,250 ml czystej wodki i 20dag cukru. Wanilie posiekac i wymieszac z kawa. Zaparzyc wrzatkiem. Do goracej kawy dodac cukier i mieszac az cukier sie rozpusci. Ostudzic i polaczyc z wodka. Przelac do sloja i odstawic na 4dni. Mozna dodac szczypte kardamonu lub cynamonu

Anuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Yasmin przerażasz mnie... Tak dom jest z pustaków a ja jestem blondynką... Tylko włosy niedawno obcięłam na krótko bo są cienki i jak dorosły do ramion to wydawało mi się że jest ich bardzo mało więc od niedawna mam damskiego irokeza :)

Yasmin jesteś zajebista. :D

Jak będziesz miała jakąś wizję z laską na moto to opowiadaj. :D

Yasmin lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin ale coś więcej o tej wizji o Anuśce napisz. :D Bom ciekawa. :D

Yasmin lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik74 wrote:
    kochane niedługo kończy mi się abonament inie wiem czy będę mogła tu coś jeszcze napisać więc jeśli chcecie to mam parę przepisów na nalewki na :na sen,na alergię pokarmowe,z głogu na ciśnienie wysokie i serce,na nerwobóle ,na bóle migrenowe,na bóle menstruacyjne,na lumbago, na grypę z bursztynu, na drogi oddechowe,na grypę, przeciwpasożytnicza, na pobudzenie trawienia, z kaliny na surcze, na cukrzycę genetyczną, czosnkowa na żołądek na kaszel i złe samopoczucie z szafranu, na wrzody na nerwicę ,z passiflory na bezsenność nerwowość na stres i uspokajająca i stymulująca układ nerwowy lawendowa na winie oraz ze szczypioru kędzierzawego na anemię i leczenie trądziku

a na razie kawowa:

5czubatych lyzek mocnej kawy najlepiej swiezo zmielonej. 1/² laski wanilii,375 ml niegazowanej wody,250 ml czystej wodki i 20dag cukru. Wanilie posiekac i wymieszac z kawa. Zaparzyc wrzatkiem. Do goracej kawy dodac cukier i mieszac az cukier sie rozpusci. Ostudzic i polaczyc z wodka. Przelac do sloja i odstawic na 4dni. Mozna dodac szczypte kardamonu lub cynamonu

Spokojnie abonament premium jak sie skonczy nie ebdzie ci poazywal potencjalnych dni plodnych i nie bedziesz miala detektora plodnosci i pkyt ciazy :P t mozesz wszytsko pisac tak ja pisalas :)
    n

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mam. Jak będziecie miały chwilkę to gorąco polecam :
    http://www.youtube.com/watch?v=lqgAUVz0Mp8
    Kochana mam książkę :D

Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Spokojnie abonament premium jak sie skonczy nie ebdzie ci poazywal potencjalnych dni plodnych i nie bedziesz miala detektora plodnosci i pkyt ciazy :P t mozesz wszytsko pisac tak ja pisalas :)
    n

ale wykres będęmogła mieć nadal?

Ania_84 lubi tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasminko jak będziesz widziała cos o mnie to mów hehe nawet cos złego :P

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Czytałam. Nie zmieniła mojego życia. :)
    I podeszłam do niej bardzo krytycznie. :)
    no tak tez się zdarza :)

Wizje mam naprawdę silne czasem. Ale nigdy wtedy gdy bardzo tego chcę tylko zawsze nagle i niespodziewanie :)I rzadko o sobie (chyba zbyt wiele emocji)
    Aaaa i co ciekawe najczęściej w łazience hahahahaha
    Jak tylko cos o którejś kolwiek jeszcze to na pewno dam znac :)

nick nieaktualny, Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Yasmin ale coś więcej o tej wizji o Anuśce napisz. :D Bom ciekawa. :D
    No właśnie bo z tego przerażenia nie zapytałam co Ty widziałaś??

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cały sens już w zasadzie przekazłam :) Siedziała w szczerym słońcu, tyłem do nieotynkowanego jeszcze domu (z pustaków) z miseczka w ręce. Na huśtawce ogrodowej, z nogami na wpół wyprostowanymi. Na ile pozwalała na to wysokość siedziska huśtawki. Widziałam ją z boku, z jej lewej strony. W tle (jej prawa strona), nieco dalej były albo lasek drzew, albo krzewy dosyć wysokie. Ale to było już jakby zamglone, mniej istotne. Acha i chyba spory trawnik ją otaczał. Ale te szczegóły już jakby były mniej istotne w tej wizji. Miała białą sukienkę ciążową, brzusio pokaźny. Chyba wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 12:32

Krokodylica, Anuśka, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zmykać, zajrzę wieczorem (taaa pewno co jakies 2 godziny) Na razie buźki!!!!

Anuśka, nick nieaktualny, Jennifer, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No WOW faktycznie jak tak usiądę na huśtawce to po prawej mam cały rząd krzewów (tuje) takich wysokich :)
    Yasmin... Szacun.....

nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świry :)

nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 697 698 699 700 701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ