My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYasmin, moja babcia waży 47, w porywach 48 kg przy wzroście 157. I ma 81 lat. A moja mama 52 kg, wzrost 158. I zero cellulitu ma, skubana. Codziennie jeździ rowerem. Ale też jej wchodzi wszystko w brzuch, tak jak mnie. Tylko, że ja mam oprócz tego duży tyłek, a mama ma duże piersi i brzuch, a reszta chude.
No i mój ojciec też chudy i niski. Jak go zobaczyłam po raz pierwszy 9 lat temu, to wyglądał jak chłopczyk z technikum. I bardzo młodo wyglądał. U nas w rodzinie akurat nikt nie jest otyły. Moi wujkowie też chudzi. Myślę, że chyba ja jestem najbardziej ubita z wszystkich -
Nasturcja wrote:Yasmin, moja babcia waży 47, w porywach 48 kg przy wzroście 157. I ma 81 lat. A moja mama 52 kg, wzrost 158. I zero cellulitu ma, skubana. Codziennie jeździ rowerem. Ale też jej wchodzi wszystko w brzuch, tak jak mnie. Tylko, że ja mam oprócz tego duży tyłek, a mama ma duże piersi i brzuch, a reszta chude.
No i mój ojciec też chudy i niski. Jak go zobaczyłam po raz pierwszy 9 lat temu, to wyglądał jak chłopczyk z technikum. I bardzo młodo wyglądał. U nas w rodzinie akurat nikt nie jest otyły. Moi wujkowie też chudzi. Myślę, że chyba ja jestem najbardziej ubita z wszystkichno dobra pokażę Wam, ale pamiętajcie że na ciężarną się nie krzyczy!!!
Nasturcja, zahra lubią tę wiadomość
-
Hej kochane zaraz was zaczne nadrabiac bo mialam nie mily incydent..
dopeiro wrocilam od weterynarz a bo psa mi szyli ;/
poszedl na panny .. zeszlam mu dac jesc malo co sie rszal trzasl sie ... zaczlm go gladac a tam pelno krwi.. no to poporstosilam tasciow i pojechalismy na poczatku dr myslalamze lekkie sa uszkodzenia..ale niestety dwa dziury w łebku i jedna na karku skora lata la oderwana od miesni glowy wygolony ma cal łeb i kark ;/ zalozone 12 szwow, 8 wewnatrz, jedna dziura zostala nie zaszyta bo trzeba bedzie plukac pod pelnym znieczuleniem mi psine szyli ogolne sta jest stabilny ale lekarka mowze nie daje gwarancji ze wszytsko bedzie dobrze ze moze wdac sie martwica w razie co mam dzownic zostawila mu wenflonik.. w poniedzialek jak wszytsko jutro bedzie ok to mamy przyjsc na kontrole teraz bida lezy w pokojju jeszcze dochodzi do siebie -
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:No Mimik widzimy fotkę. Dużo pracy przed Tobą z zrzuceniem wagi, ale mimo wszystko widzę, że łydki masz szczupłe i nie są opuchnięte. U Ciebie bardziej tyje chyba górna połowa, czyli brzuch i ramiona plus piersi. Musisz zacząć ćwiczyć albo udaj się do lekarza rodzinnego. Może kekarz ustali dietę dla Ciebie i przepisze jakieś suplementy na spalenie tłuszczu.
bo kiedyś tak było
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ee13e3293b5.jpgmarissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
ja oczywiscie po pol godz asysteoani przy wygalaniu jak zobaczylan te dziury i wszytsko to o malo nie zemdlalam ;/
-
to zdjęcie jest z zeszłego roku, ale nie zmieniłam się wcale. Aktualne z widoczną sylwetką mam tylko z występów, albo ino głowa jak siedzę przy stole
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b346e3a1197.jpg
Czekam na moje bioderka!!!mimik74, marissith, Krokodylica, Katjaa, zahra lubią tę wiadomość
-
mimik74 wrote:powiedział że mam iść do dietetyka a mnie na to nie stać ogólnie budowę mam fajną bo cyckii talia i nóżki tez tylko ten tłuszczyk zasłania wszystko
bo kiedyś tak było
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ee13e3293b5.jpgMasz zgrabne nóżki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 18:52
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Yasmin, kruszynko! Wyglądasz uroczo!
jak zaczęłam pracę w szkole 7 lat temu to mnie woźna prze 3 miesiące goniła żebym buty zmieniła hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 18:54
Nenaaa, Katjaa, zahra lubią tę wiadomość