My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:U nas na Kaszubach mówi się "Jo" jako "tak". Na małe rozrabiaki dzieci mówimy gzuby a na włosy klajtry
Ale to szczególnie starsze pokolenie zaciąga. Młodzi już tak nie, ale Jo zostało.
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiecie porabana jestem.. teraz sie zastanwiam
nasz pies jest szczepiony
ale dotkalam siersci gdzie byl rany golymi rekami i juz szukam czy jest mzliwe zarazzeniem se jesli pies ostal podgryziony wscieklizna..bo skad mam wiedziec co za pipes go pogryzl .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem i znikam...padam na pyszczek....to był pierwszy dzień od prawie 2,5 miesiąca, że byłam w stanie gotować, sprzątać i nawet mnie nie zemdliło...zjadłam co ugotowałam i nawet mi smakowało hehehe....czyli zbliżam się do II trymestru jak nic:) z czego bardzo się cieszę
kanapki i ziemniaki zaczęły mi "brzydnąć"......
miłego wieczorku skarby...
jutro imieninki siostrzeńca więc trzeba się wyspać...bo zapowiada się dłuuga niedziela....
buziole i chudnijcie we śnie:)
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Malenqa a Ty jak się czujesz dziś? Nadal śpiąca?
Ja się zaraz zmywam do łóżeczka. Troszkę ból głowy mi dokucza.
kochanie dziś cały dzień na nogach, nawet maliny opieliłam...i padam....
Tobie też już pora...dobranoc słońce:)Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywpadam na sekundkę, nie nadrabiam, przepraszam... pracuję cąły dzień....
mąż zrobił mi dzisiaj cudowny prezentz racji tego, że wpadło nam ostatnio kilka zleceń- zakupił mi piękny laserek do depilacji z media z promocji (koszt 1000zł)
dzisiaj pierwsza sesyjka była.... mam 120 dni na testowanie- jeśli się nie sprawdzi- zwracam
wkurzyłam się ostatnio, bo sobie powyrywałam włoski z pachwin i jak zaczęły odastać.... to o matko bosko! a to, że coraz więcej czarnuszków rośnie.... esh.... SKS normalnieYasmin, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:wpadam na sekundkę, nie nadrabiam, przepraszam... pracuję cąły dzień....
mąż zrobił mi dzisiaj cudowny prezentz racji tego, że wpadło nam ostatnio kilka zleceń- zakupił mi piękny laserek do depilacji z media z promocji (koszt 1000zł)
dzisiaj pierwsza sesyjka była.... mam 120 dni na testowanie- jeśli się nie sprawdzi- zwracam
wkurzyłam się ostatnio, bo sobie powyrywałam włoski z pachwin i jak zaczęły odastać.... to o matko bosko! a to, że coraz więcej czarnuszków rośnie.... esh.... SKS normalniezahra lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:wpadam na sekundkę, nie nadrabiam, przepraszam... pracuję cąły dzień....
wkurzyłam się ostatnio, bo sobie powyrywałam włoski z pachwin i jak zaczęły odastać.... to o matko bosko! a to, że coraz więcej czarnuszków rośnie.... esh.... SKS normalnie
u mnie sklepowy nie podziałał... tylko lasery w gabinecie kosmetycznym, raz na 5 tygodni..
a tak wogóle, dobry wieczór...
@ nada nie ma, ale brzuch mnie mocno boli, więc pewnie jutro zawita.. wg. mnie właśnie jutro powinna przyjść.. czy jest sens testować, jesli nie przyjdzie?
buziaki i miłego wieczorku -
konwalianka wrote:u mnie sklepowy nie podziałał... tylko lasery w gabinecie kosmetycznym, raz na 5 tygodni..
a tak wogóle, dobry wieczór...
@ nada nie ma, ale brzuch mnie mocno boli, więc pewnie jutro zawita.. wg. mnie właśnie jutro powinna przyjść.. czy jest sens testować, jesli nie przyjdzie?
buziaki i miłego wieczorku
mnie małzonek spytał to kiedy mamy bzykanko na syna ?? hehehe powem wam juz sie doczekac nie mogepostanowilismy co drugi dzien hehe ululalala ale bedzie sie działo tym bardziej ze juz wczoraj zaczelismy
cymcia, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Yasmin a skąd jesteś?? ja z Zagłębia hehehe dokladnie z S-ca hehee
Ania tulam psiaka oj ja mojego kochanego przyjaciela Oskara jamnika szorstkowłosego straciłam na 5 dni przed narodzinami córciWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 20:58
zahra lubi tę wiadomość
-
widze ze temat wagi, wzrostu i generalnie wygladu....ja rowniez jestem blodnynka
mam 172 wzrostu (i uwazam, ze to za duzo - tak 165 bym chciala). zawsze bylam szczupla, po 2 ciazy ekspresowo wrocilam do swojej wagi....ale niestety utylam w tym roku, gdy chlopcy zaczeli przedszkole. wczesniej po pracy zawsze chodzilismy na bardzo dlugie spacery (bo nianai z nimi na dworzy byla tylko 2-3 godziny, wg nas to malo). w przedszkolu chlopaki sa caly dzine na dwrozu bez wzgledu na pogode, my po pracy zmeczeni, czesto trzeba pracowac z domu po obiedzie, a drugie zajmuje sie dziecmi....no i przestalismy chodzic na spacry w tyg.. jedynei w weekend wyjdziemy. nie wykupilam juz abonametnu na fitness bo czasu malo i utylam...teraz waze 65kg!!!!
sorry za bledy, ale z przerwami pisze, bo mnie maz zagaduje
ja dzis krem do depilacji zakupilam i bede probowacNenaaa lubi tę wiadomość
-
Yasmin ooo to super mam koleżanke z siemianowaić z liceum
Nio mozemy sie kiedys spotkać jasneale fajnie
nio mam nadzieje ze u nas bedzie owocnie w lipcu i potem bedziemy sobie pisać o rosnących w brzuchu maluchach bo Twój pięknie juz rośnieYasmin lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Yasmin ooo to super mam koleżanke z siemianowaić z liceum
Nio mozemy sie kiedys spotkać jasneale fajnie
nio mam nadzieje ze u nas bedzie owocnie w lipcu i potem bedziemy sobie pisać o rosnących w brzuchu maluchach bo Twój pięknie juz rośniezahra lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane, poczytalam was w miedzyczasie tzw...dzionek mi minal bardzo przyjemnie...spacery, wspolne ogladanie itd...cudnie...bede sie odzywac i was wspierac...jestem i podczytuje i caluje...buziaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:23
cymcia, Nenaaa, Malenq, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidziałam, że wklejałyście swoje focie....
laski z Was
normalnie aż chcę z Wami na kawusię pójść
cymcia też się pochwali
https://www.dropbox.com/s/mgv6d7tu680oijr/Zdj%C4%99cie%2007.05.2014%2C%2014%2025%2018.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:30
mimik74, Asha, Nenaaa, marissith, Malenq, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość