X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    U nas na Kaszubach mówi się "Jo" jako "tak". Na małe rozrabiaki dzieci mówimy gzuby a na włosy klajtry :D Ale to szczególnie starsze pokolenie zaciąga. Młodzi już tak nie, ale Jo zostało.
    u nas "Tak" mówi się "ja" - nawet podobnie A na małego rozrabiakę "rojber" :)

Nasturcja lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiecie porabana jestem.. teraz sie zastanwiam

nasz pies jest szczepiony
    ale dotkalam siersci gdzie byl rany golymi rekami i juz szukam czy jest mzliwe zarazzeniem se jesli pies ostal podgryziony wscieklizna..bo skad mam wiedziec co za pipes go pogryzl ..
    co teraz???? :(

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie i tak wszystkie laski jesteście:)

Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa a Ty jak się czujesz dziś? Nadal śpiąca?
    Ja się zaraz zmywam do łóżeczka. Troszkę ból głowy mi dokucza.

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i znikam...padam na pyszczek....to był pierwszy dzień od prawie 2,5 miesiąca, że byłam w stanie gotować, sprzątać i nawet mnie nie zemdliło...zjadłam co ugotowałam i nawet mi smakowało hehehe....czyli zbliżam się do II trymestru jak nic:) z czego bardzo się cieszę:) kanapki i ziemniaki zaczęły mi "brzydnąć"......
    miłego wieczorku skarby...
    jutro imieninki siostrzeńca więc trzeba się wyspać...bo zapowiada się dłuuga niedziela....

buziole i chudnijcie we śnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Malenqa a Ty jak się czujesz dziś? Nadal śpiąca?
    Ja się zaraz zmywam do łóżeczka. Troszkę ból głowy mi dokucza.

kochanie dziś cały dzień na nogach, nawet maliny opieliłam...i padam....
    Tobie też już pora...dobranoc słońce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadam na sekundkę, nie nadrabiam, przepraszam... pracuję cąły dzień....

mąż zrobił mi dzisiaj cudowny prezent :D z racji tego, że wpadło nam ostatnio kilka zleceń- zakupił mi piękny laserek do depilacji z media z promocji (koszt 1000zł) :D dzisiaj pierwsza sesyjka była.... mam 120 dni na testowanie- jeśli się nie sprawdzi- zwracam :D
    wkurzyłam się ostatnio, bo sobie powyrywałam włoski z pachwin i jak zaczęły odastać.... to o matko bosko! a to, że coraz więcej czarnuszków rośnie.... esh.... SKS normalnie :D

Yasmin, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

mąż zrobił mi dzisiaj cudowny prezent :D z racji tego, że wpadło nam ostatnio kilka zleceń- zakupił mi piękny laserek do depilacji z media z promocji (koszt 1000zł) :D dzisiaj pierwsza sesyjka była.... mam 120 dni na testowanie- jeśli się nie sprawdzi- zwracam :D
    wkurzyłam się ostatnio, bo sobie powyrywałam włoski z pachwin i jak zaczęły odastać.... to o matko bosko! a to, że coraz więcej czarnuszków rośnie.... esh.... SKS normalnie :D
    super!! czekam na opinię

zahra lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

u mnie sklepowy nie podziałał... tylko lasery w gabinecie kosmetycznym, raz na 5 tygodni..

a tak wogóle, dobry wieczór...

@ nada nie ma, ale brzuch mnie mocno boli, więc pewnie jutro zawita.. wg. mnie właśnie jutro powinna przyjść.. czy jest sens testować, jesli nie przyjdzie?

buziaki i miłego wieczorku

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    u mnie sklepowy nie podziałał... tylko lasery w gabinecie kosmetycznym, raz na 5 tygodni..

a tak wogóle, dobry wieczór...

@ nada nie ma, ale brzuch mnie mocno boli, więc pewnie jutro zawita.. wg. mnie właśnie jutro powinna przyjść.. czy jest sens testować, jesli nie przyjdzie?

buziaki i miłego wieczorku
    ja t pewnie bym testowała :)

mnie małzonek spytał to kiedy mamy bzykanko na syna ?? hehehe powem wam juz sie doczekac nie moge :P postanowilismy co drugi dzien hehe ululalala ale bedzie sie działo tym bardziej ze juz wczoraj zaczelismy :P

cymcia, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin a skąd jesteś?? ja z Zagłębia hehehe dokladnie z S-ca hehee

Ania tulam psiaka oj ja mojego kochanego przyjaciela Oskara jamnika szorstkowłosego straciłam na 5 dni przed narodzinami córci :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Yasmin a skąd jesteś?? ja z Zagłębia hehehe dokladnie z S-ca hehee

Ania tulam psiaka oj ja mojego kochanego przyjaciela Oskara jamnika szorstkowłosego straciłam na 5 dni przed narodzinami córci :(
    hej, to blisko mnie :)ja z Siemianowic (pod samą Czeladzią) Ale będziemy z wózeczkami spacerować hehehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 20:58

zahra lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze temat wagi, wzrostu i generalnie wygladu....ja rowniez jestem blodnynka ;) mam 172 wzrostu (i uwazam, ze to za duzo - tak 165 bym chciala). zawsze bylam szczupla, po 2 ciazy ekspresowo wrocilam do swojej wagi....ale niestety utylam w tym roku, gdy chlopcy zaczeli przedszkole. wczesniej po pracy zawsze chodzilismy na bardzo dlugie spacery (bo nianai z nimi na dworzy byla tylko 2-3 godziny, wg nas to malo). w przedszkolu chlopaki sa caly dzine na dwrozu bez wzgledu na pogode, my po pracy zmeczeni, czesto trzeba pracowac z domu po obiedzie, a drugie zajmuje sie dziecmi....no i przestalismy chodzic na spacry w tyg.. jedynei w weekend wyjdziemy. nie wykupilam juz abonametnu na fitness bo czasu malo i utylam...teraz waze 65kg!!!!

sorry za bledy, ale z przerwami pisze, bo mnie maz zagaduje ;)

ja dzis krem do depilacji zakupilam i bede probowac ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin ooo to super mam koleżanke z siemianowaić z liceum :)
    Nio mozemy sie kiedys spotkać jasne :) ale fajnie :)
    nio mam nadzieje ze u nas bedzie owocnie w lipcu i potem bedziemy sobie pisać o rosnących w brzuchu maluchach bo Twój pięknie juz rośnie :)

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Yasmin ooo to super mam koleżanke z siemianowaić z liceum :)
    Nio mozemy sie kiedys spotkać jasne :) ale fajnie :)
    nio mam nadzieje ze u nas bedzie owocnie w lipcu i potem bedziemy sobie pisać o rosnących w brzuchu maluchach bo Twój pięknie juz rośnie :)
    ale fajnie!! super będzie :)

zahra lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam bo moja niunia kąpie sie z tatą kcha z nim pluskac sie w wannie hehehe musze ja umyc bjke przeczytac i zająć sie mężusiem :)

do juterak

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnej nocy pa :)

zahra lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane, poczytalam was w miedzyczasie tzw...dzionek mi minal bardzo przyjemnie...spacery, wspolne ogladanie itd...cudnie...bede sie odzywac i was wspierac...jestem i podczytuje i caluje...buziaczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:23

cymcia, Nenaaa, Malenq, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co- dajcie mi pozytywną energię :D dzisiaj wysłałam ofertę na jedno zlecenie.... jak je chwycę to normalnie będzie super :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam, że wklejałyście swoje focie.... :D laski z Was :D normalnie aż chcę z Wami na kawusię pójść :D

cymcia też się pochwali :D

https://www.dropbox.com/s/mgv6d7tu680oijr/Zdj%C4%99cie%2007.05.2014%2C%2014%2025%2018.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:30

mimik74, Asha, Nenaaa, marissith, Malenq, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość

‹‹ 705 706 707 708 709 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ