My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:wpadam na sekundkę, nie nadrabiam, przepraszam... pracuję cąły dzień....
mąż zrobił mi dzisiaj cudowny prezentz racji tego, że wpadło nam ostatnio kilka zleceń- zakupił mi piękny laserek do depilacji z media z promocji (koszt 1000zł)
dzisiaj pierwsza sesyjka była.... mam 120 dni na testowanie- jeśli się nie sprawdzi- zwracam
wkurzyłam się ostatnio, bo sobie powyrywałam włoski z pachwin i jak zaczęły odastać.... to o matko bosko! a to, że coraz więcej czarnuszków rośnie.... esh.... SKS normalnie
Cymek przychodzę na testowanie
cymcia wrote:widziałam, że wklejałyście swoje focie....laski z Was
normalnie aż chcę z Wami na kawusię pójść
cymcia też się pochwali
https://www.dropbox.com/s/mgv6d7tu680oijr/Zdj%C4%99cie%2007.05.2014%2C%2014%2025%2018.jpg
JA TO ZDJĘCIE ROBIŁAM, JA!!!
Cymek ładna i fajna dziołcha jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 23:03
Nenaaa, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:senkju senkju
moja niska samoocena poszybowała w górę
a ja mam fotę Marysitki jeszczehihihi ta to dopiero LASKA!!!! mówię Wam
Nie nie, bez fotek proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 23:12
-
cymcia wrote:Mimik- jak facet się na coś zaweźmie to nie ma szansy na oderwanie
no chyba, że zaczniesz go kusic niesamowicie
-
znów milion stron do nadrobienia....
miałam bardzo intensywne dwa dni, moi staruszkowie wrócili z Turcji z wakacji więc trzeba było ich z lotniska odebrać, potem impreza, a dziś byłam na grillu u znajomych bo przyjechali z Anglii na odwiedziny.teraz siedzę na nocce w pracy
przez ten pęd nawet nie mamy kiedy
a tu dni płodne uciekają
normalnie dół........ i jeszcze na dodatek dzieciaki mi chciały pokazać nowe zwierzątko- myszkę i mnie obsikała i śmierdzę teraz niemiłosiernie ;( a tu nie ma w co się przebraćjuz mi nawet włosy nasiąkły smrodem...........byle do rana
co do wykresu to jakieś cuda się dzieją bo mi temperatura zamiast w górę to w dół leci bardzo a ja czuję że owulacja się zbliża............ nie rozumiem nicYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
my mykamy do kościółka.. tempka nieco spadła, ale trzyma się, jak wczoraj - testu nie robiłam..co ma być - będzie.. jeśli dzis nie przyjdzie @ to może jutro już go zrobię z rana..
Miłego dnia kochane!Yasmin lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kochana a skąd ten spadek tempki? Kurczę popłakałam się przez to...
-
nick nieaktualnyMnie się wydaje, że owulkę miałaś 15 dc i wskazuje na to szereg innych objawów. Ale może lepiej Anie 84 zapytać, bo ona się lepiej zna.
A tym, że Ci tempka dziś rano spadła się nie przejmuj. Mi też czasem w pierwszych dniach fazy lutealnej tak wierzga tempka. Ba, ja nigdy nie mam jakichś wysokich temperatur i stałych. Też mam wierzchołki po owu, bo się stresuję i źle śpię. Może masz podobnie i dlatego tempka taka niestabilna? Niczym się nie przejmuje kochana i nie płaczBzykoserducha były, teraz tylko czekać na rezultaty.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witajcie kochane....szlag by trafil to mierzenie...czlowiek by nie mierzyl to by sie tak nie stresowal....mi tez spadla dzisiaj...caly dzien spieprzony bo tempka spadla...jakas paranoja ...
-
nick nieaktualny