My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha spokojnie w 9 dpo czesto odnotowuje się spadki szczegolnie ze czesto wlasnie wtedy dochodzi do impkantacji
pozatym to nie jest duzy spadek
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ja tam i tak jestem sceptyczna...chodzi tylko o to ,ze caly humor jest uzalezniony od temperatury to jest nienormalne jakies i jeszcze, zeby tak umiec z tego zrezygnowac a to nie ...jak jakies cholerne uzaleznienie...a jak juz zmierze to sekunde pozniej zaluje i caly dzien do tylu albo sie ciesze jak durna chociaz to tak naprawde nie wiele znaczy wiekszosci dni....cos mam z deklem seriokonwalianka wrote:Asha podobnie u mnie, też spada..a u Ciebie wykres ładnie wygląda.. będzie dobrze
-
Fajnie ,z e wy takie optymistki jestescie...na implantacje to to akurat za maly spadek...wiem wiem czepiam sie...ten typ tak ma...zalozylam juz ze gowno z tego i tyle...ale fajnie , ze wy macie wciaz nadzieje...momi wszystko gdzies tam z tylu glowy dodaje mi to nadzieji...serce mowi ..a moze? A glowa..no co ty,pojebalo cie? I tak to sie kreco co piec minutAnia_84 wrote:Asha spokojnie w 9 dpo czesto odnotowuje się spadki szczegolnie ze czesto wlasnie wtedy dochodzi do impkantacji
pozatym to nie jest duzy spadek 
-
Asha, ja w życiu nie sądziłam że obniżenie temperatury ciała tak może spieprzyć dzieńAsha wrote:Witajcie kochane....szlag by trafil to mierzenie...czlowiek by nie mierzyl to by sie tak nie stresowal....mi tez spadla dzisiaj...caly dzien spieprzony bo tempka spadla...jakas paranoja ...

Masakra jakaś...
-
Asha po pierwsze przy implantacji moze wogole nie dojsc do spadku
kwestai tego ze prog wydzieliny jest pulsacyjnie a on odp za wzr lub spadek tempki wiec równie dobrze moglas akurat trafic na spadek prog 
Nie ma co sobie psuc humoru tempka
Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Oj ty...wszystko zrobicie, zebym zaczela wierzyc, haAnia_84 wrote:Asha po pierwsze przy implantacji moze wogole nie dojsc do spadku
kwestai tego ze prog wydzieliny jest pulsacyjnie a on odp za wzr lub spadek tempki wiec równie dobrze moglas akurat trafic na spadek prog 
Nie ma co sobie psuc humoru tempka
co tu zrobic z wami??
-
Po prostu podejdz do tego inaczej teraz juz i tak nic nue zmienisz a za 5 dni sie okaze
Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Zobacz sobie w galerii wykresy ciążowe, każdy ma taki spadek w 8-10dpo więc no stressAsha wrote:Oj ty...wszystko zrobicie, zebym zaczela wierzyc, ha
co tu zrobic z wami?? 

Stres jest u mnie bo na każdym wykresie ciążowym jest ładny wzrost tempki a u mnie wystrzeliła i spadła
-
Ja te wykresy to juz na pamiec kochanie znamAnuśka wrote:Zobacz sobie w galerii wykresy ciążowe, każdy ma taki spadek w 8-10dpo więc no stress

Stres jest u mnie bo na każdym wykresie ciążowym jest ładny wzrost tempki a u mnie wystrzeliła i spadła
gapie sie szczerbaty na suchary i tylko widze, ze moj wcale nie jest podobny do zadnego
-
U ciebie byc moze sie po prostu przesunie owulkaAnuśka wrote:Zobacz sobie w galerii wykresy ciążowe, każdy ma taki spadek w 8-10dpo więc no stress

tak mysle ale moz esie myle
-
Ale moze warto byloby robic dalej testy ? Nie wiem, ale ja dziekuje za wsparcieAnuśka wrote:Ja to już nie wiem co się u mnie dzieje ale za Ciebie mocno trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:08
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anus mozliwe ze sie przesunela pamietaj ze to tylko program a skok moze byc 3 dni przed lub 3 dni po owulce
Asha, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj od rana meczy zgaga. Zaraz sobie wypije te mentolowe gluty Gaviscon

No i wczoraj mialam ostra klotnie z malzem o jakies kompletne glupoty. Ale juz sie pogodzilismy, bo ja przy nim nie moge byc zbyt dugo zla. Zaraz zaczynam sie smiac i po klotni
samira, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH