My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha spokojnie w 9 dpo czesto odnotowuje się spadki szczegolnie ze czesto wlasnie wtedy dochodzi do impkantacji
pozatym to nie jest duzy spadek
Yasmin lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Asha podobnie u mnie, też spada..a u Ciebie wykres ładnie wygląda.. będzie dobrze
-
Ania_84 wrote:Asha spokojnie w 9 dpo czesto odnotowuje się spadki szczegolnie ze czesto wlasnie wtedy dochodzi do impkantacji
pozatym to nie jest duzy spadek
-
Asha wrote:Witajcie kochane....szlag by trafil to mierzenie...czlowiek by nie mierzyl to by sie tak nie stresowal....mi tez spadla dzisiaj...caly dzien spieprzony bo tempka spadla...jakas paranoja ...
Masakra jakaś...
-
Asha po pierwsze przy implantacji moze wogole nie dojsc do spadku
kwestai tego ze prog wydzieliny jest pulsacyjnie a on odp za wzr lub spadek tempki wiec równie dobrze moglas akurat trafic na spadek prog
Nie ma co sobie psuc humoru tempkaAsha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha po pierwsze przy implantacji moze wogole nie dojsc do spadku
kwestai tego ze prog wydzieliny jest pulsacyjnie a on odp za wzr lub spadek tempki wiec równie dobrze moglas akurat trafic na spadek prog
Nie ma co sobie psuc humoru tempkaco tu zrobic z wami??
-
Po prostu podejdz do tego inaczej teraz juz i tak nic nue zmienisz a za 5 dni sie okaze
Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Oj ty...wszystko zrobicie, zebym zaczela wierzyc, ha
co tu zrobic z wami??
Stres jest u mnie bo na każdym wykresie ciążowym jest ładny wzrost tempki a u mnie wystrzeliła i spadła -
Anuśka wrote:Zobacz sobie w galerii wykresy ciążowe, każdy ma taki spadek w 8-10dpo więc no stress
Stres jest u mnie bo na każdym wykresie ciążowym jest ładny wzrost tempki a u mnie wystrzeliła i spadłagapie sie szczerbaty na suchary i tylko widze, ze moj wcale nie jest podobny do zadnego
-
Anuśka wrote:Zobacz sobie w galerii wykresy ciążowe, każdy ma taki spadek w 8-10dpo więc no stress
Stres jest u mnie bo na każdym wykresie ciążowym jest ładny wzrost tempki a u mnie wystrzeliła i spadłatak mysle ale moz esie myle
-
Anuśka wrote:Ja to już nie wiem co się u mnie dzieje ale za Ciebie mocno trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:08
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anus mozliwe ze sie przesunela pamietaj ze to tylko program a skok moze byc 3 dni przed lub 3 dni po owulce
Asha, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj od rana meczy zgaga. Zaraz sobie wypije te mentolowe gluty Gaviscon
No i wczoraj mialam ostra klotnie z malzem o jakies kompletne glupoty. Ale juz sie pogodzilismy, bo ja przy nim nie moge byc zbyt dugo zla. Zaraz zaczynam sie smiac i po klotnisamira, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny