X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Krokodylica ja bym się z koleżanką na browar umówiła i wróciła koło północy nie odbierając oczywiście telefonu w międzyczasie. Kłótni nie zrozumie, to trzeba sposobem :D

smarta tak miałam ochotę zrobić, ale nie miałam z kim iść a samej to wiesz, żadna przyjemność.
    Jechać nie mogłam, bo sobie wino otworzyłam, tak to bym na moto gdzieś pojechała i by mnie szukał.
    Ale powiedziałam mu wczoraj że dzisiaj po pracy się pakuję i stąd spier*alam, jak on jest taki kawaler to ja tu siedzieć nie będę. Przy okazji mu wygarnęłam, że obrączki nie nosi. Do pracy nie nosi, bo jest mechanikiem i nie może, ale w niedzielę też nie zakłada. I mu powiedziałam że się od niego wynoszę i ch*j jak on nie pamięta o żonie.
    To dzisiaj chodzi potulny i rano widziałam obrączkę założył nawet do pracy.

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko!!!!! trzymaj tak dalej a co, niech się kaja

Helneqa - super wieści donosisz :) Powodzenia dalej :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    smarta coś w tym jest dzisiaj chodzi potulny jak baranek, do tyłka bez masełka wchodzi.
    Krokodylku kieruj go tuż obok... To i przyjemności więcej i cykl się nie zmarnuje ;D

Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Nenuś ty też jakoś w tym tygodniu wizytę masz u gina?
    Tak Justyś, w czwartek, macanko chyba, ale czy zrobi USG to już zagadka...w ogóle nie wiem co on na pierwszej wizycie robi...wrrr, czytam fora hiszpańskie i różnie to bywa, jedne miały, drugie czekały do 12tc z usg...Zależy na kogo się trafi. Ocipieję, chcę już wreszcie zobaczyć i usłyszeć czy Bobo tam jest czy co...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka hehe pierwszy raz dzisiaj się uśmiechnęłam. :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Anuśka hehe pierwszy raz dzisiaj się uśmiechnęłam. :)
    Kroko,dasz radę! Wychowasz na człowieka :) Kto, jak nie Ty? ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Tak Justyś, w czwartek, macanko chyba, ale czy zrobi USG to już zagadka...w ogóle nie wiem co on na pierwszej wizycie robi...wrrr, czytam fora hiszpańskie i różnie to bywa, jedne miały, drugie czekały do 12tc z usg...Zależy na kogo się trafi. Ocipieję, chcę już wreszcie zobaczyć i usłyszeć czy Bobo tam jest czy co...
    Kochanie jest, jest i czeka grzecznie, aż mamusia się uspokoi:)
    Wiem, wiem, że łatwo powiedzieć...będzie dobrze...w którym tyg.już jesteś?
    3mam kciuki, aby gin zrobił usg:)

Nenaaa, justta lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kochanie jest, jest i czeka grzecznie, aż mamusia się uspokoi:)
    Wiem, wiem, że łatwo powiedzieć...będzie dobrze...w którym tyg.już jesteś?
    3mam kciuki, aby gin zrobił usg:)
    Dzisiaj zaczęłam 9-ty Malenka :)

nick nieaktualny, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mógłby już zrobić ci to usg ;-) trzymam kciuki
    A tu u nas jest tak fajnie że nie ma po co się wybierać na fioletową stronę tam tylko strach i niepewność i ciągle jakieś źle info trochę tam już poczytałam to dzięki, wole was dziewczynki ;-)

Krokodylku mąż się naprawi jak go ulepisz odpowiednio ;-)

A i jak któraś już pisała, każda musi zajść, do końca wakacji wam daje czas, teraz będą urlopiki i mniejszy stres to i dzidzia się w końcu ulokuje <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:56

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Dzisiaj zaczęłam 9-ty Malenka :)
    no to sobie muszę w kalendarzu odznaczyć, coby pamiętać....:)
    ale fajnie...boziuuuuuu już 9t.....jak ten czas zapierdziela:)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee no Kotka Psotka, nie przesadzaj. Na wsi psy się szczepi normalnie. Weterynarz jeździ regularnie i szczepi wszystkie psy. Nawet te "śmierdzące kundle". To nie jest Bangladesz.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena wiem, ale ch*j mnie strzela. Jak on mi jeszcze mówi że to moja wina że on mnie w planach nie uwzględnia bo poprzednim razem nie chciałam z nim jechać to znaczy że tym razem też nie chcę. Nosz ku*wa. Ja po prostu jestem zbyt samodzielna. Wszędzie sobie mogę przecież dojechać / pojechać sama. A to trzeba być księżniczką na je*anym ziarnku grochu i czekać aż mnie mąż obsłuży, bo widzę że takie to mają najlepiej w życiu.

Sorry za bluzgi ale naprawdę już przegiął. Może to się komuś zdawać pierdołą ale do cholery ja nie po to za mąż wychodziłam żeby dalej panieńskie życie prowadzić.

I w takich chwilach jak wczoraj to mam baaaardzooo duże wątpliwości czy chcę dziecko, skoro tak to wygląda.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    no to sobie muszę w kalendarzu odznaczyć, coby pamiętać....:)
    ale fajnie...boziuuuuuu już 9t.....jak ten czas zapierdziela:)
    Zaznacz, hehe, łatwo policzyć, moja ostatnia @ zaczęła się 5.05 ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nena wiem, ale ch*j mnie strzela. Jak on mi jeszcze mówi że to moja wina że on mnie w planach nie uwzględnia bo poprzednim razem nie chciałam z nim jechać to znaczy że tym razem też nie chcę. Nosz ku*wa. Ja po prostu jestem zbyt samodzielna. Wszędzie sobie mogę przecież dojechać / pojechać sama. A to trzeba być księżniczką na je*anym ziarnku grochu i czekać aż mnie mąż obsłuży, bo widzę że takie to mają najlepiej w życiu.

Sorry za bluzgi ale naprawdę już przegiął. Może to się komuś zdawać pierdołą ale do cholery ja nie po to za mąż wychodziłam żeby dalej panieńskie życie prowadzić.

I w takich chwilach jak wczoraj to mam baaaardzooo duże wątpliwości czy chcę dziecko, skoro tak to wygląda.
    Ja Cię bardzo dobrze rozumiem, Twoją złość i frustrację. Nie rozumiem takiego zachowania męża. Wspieram i trzymam kciuki za Was :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku, ja chyba tym razem stanie w obronie Twojego męża. Ja wiem, że jesteś zdenerwowana i pewnie zaraz mi się oberwie :P
    Ale on nie chciał źle. Ot, zadzwonił żebyś dojechała. Jakby Ciebie tam nie chciał, to by w ogóle nie zadzwonił i bawił się sam na grillu. Moim zdaniem ciut przesadziłaś z awanturą. To są takie duperele Krokodylku, że naprawdę nie warto się kłócić i płakać przez całą noc. Naprawdę, nic aż takiego się nie stało. A nawet jakby chciał sobie kiedyś tam iść gdzieś na imprezkę sam, to też go puść. Facet też trochę luzu potrzebuje i nie zawsze musi ciągnąć żonę ze sobą.
    Idź tam do niego, pogódźcie się i skończ się fochać. I tak zaraz skończy się to szekszem więc przyspiesz proces godzenia. :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie czaję, temperatura nieznaczenie wzrosła, test na owulację wyszedł wczoraj pozytywny, cały organizm mi krzyczy że to już bo wszystko mnie wczoraj bolało, łącznie z prawym jajnikiem, nerkami i wszystkim, a program ovu mi owulacji nie wskazał :/ ...... nie wiem o co chodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 13:06

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku....jak ja bym chciała, żeby mój małż BEZE mnie sobie pojechał, beze mnie poszedł na grilla i beze mnie.......:)
    ja go kocham, tylko po 9latach bycia razem lubię sobie odpocząć sama....:D:D:D
    Kochanie wyobraź sobie co będzie za 30lat:)
    A może ON potrzebuje trochę czasu, aby pojąć, że jesteście po ŚLUBIE...
    mężczyźni wolniej to trybią...

a co do obrączki Kroko JA NIE NOSZĘ, mój małż też nie (jemu również w pracy przeszkadza)....a ja nie noszę bo i po co....kiedyś sobie tego nie wyobrażałam, jejku mogłabym pogryźć każdego co mi mówił, że obrączka to tylko symbol....
    a teraz.........kochanie nie ma za co się pieklić...kochacie się, macie udany sex, wspieracie się....a że różnią się wasze decyzje, wasz pogląd na daną rzecz - to jak najbardziej normalne
    :) łepek do góry:)

Krokodylica, smarta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arienna bo to tylko program...Ty sama wiesz jakie sygnały daje Twoje ciało...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam powiem o co zbluzgałam wczoraj mojego. Przesiedzieliśmy praktycznie cały weekend w domu bo mały majsterkowicz robi sobie kolumny, całe od początku do końca. Audio to jedna z jego pasji. Jest tak tym pochłonięty, że chwilowo świata nie widzi poza nimi. Dostał zjebkę za to, że nawet Nenka na spacer nie wyprowadził :)

Ania_84, nick nieaktualny, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też nie nosi obrączki, mamy bardzo szerokie a on biedny nie potrafi się przyzwyczaić, ale spoko zaakceptowałam to :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 733 734 735 736 737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ