X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    arienna bo to tylko program...Ty sama wiesz jakie sygnały daje Twoje ciało...
    wiem , dlatego działam :P

Malenq lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A to trzeba być księżniczką na je*anym ziarnku grochu i czekać aż mnie mąż obsłuży, bo widzę że takie to mają najlepiej w życiu.
    Kochana nie bez powodu mówi się że faceci kochają zołzy... ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Krokodylku, ja chyba tym razem stanie w obronie Twojego męża. Ja wiem, że jesteś zdenerwowana i pewnie zaraz mi się oberwie :P
    Ale on nie chciał źle. Ot, zadzwonił żebyś dojechała. Jakby Ciebie tam nie chciał, to by w ogóle nie zadzwonił i bawił się sam na grillu. Moim zdaniem ciut przesadziłaś z awanturą. To są takie duperele Krokodylku, że naprawdę nie warto się kłócić i płakać przez całą noc. Naprawdę, nic aż takiego się nie stało. A nawet jakby chciał sobie kiedyś tam iść gdzieś na imprezkę sam, to też go puść. Facet też trochę luzu potrzebuje i nie zawsze musi ciągnąć żonę ze sobą.
    Idź tam do niego, pogódźcie się i skończ się fochać. I tak zaraz skończy się to szekszem więc przyspiesz proces godzenia. :)

Nastka ja mu samemu nie bronię jeździć, wystarczy wcześniej poinformować.
    I być może masz rację, że nie było to jakieś mega przewinienie, ale gdyby to był pierwszy raz to by nie było takiej awantury. A że to jest po raz kolejny to ja wymiękam.

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    nie czaję, temperatura nieznaczenie wzrosła, test na owulację wyszedł wczoraj pozytywny, cały organizm mi krzyczy że to już bo wszystko mnie wczoraj bolało, łącznie z prawym jajnikiem, nerkami i wszystkim, a program ovu mi owulacji nie wskazał :/ ...... nie wiem o co chodzi
    Kochana OVU wyznacza owulkę po 3 lub 4 podniesionych tempkach i wtedy wyznaczy Ci owulkę na kilka dni do tyłu. U mnie dopiero dzisiaj wyznaczył a zobacz kiedy była :)

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj obraczke nosi tylko jak gdzes idzie bo zaraz go swedzi palec a dwa mamy szersze i mu nie wygodnie.. a w pray nie moze miec obraczki bo czesto a to mebel spadnie a to dzies wlaozy lape i tylkoskzody by narobilo

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana OVU wyznacza owulkę po 3 lub 4 podniesionych tempkach i wtedy wyznaczy Ci owulkę na kilka dni do tyłu. U mnie dopiero dzisiaj wyznaczył a zobacz kiedy była :)
    aha, dzieki :*

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ..........ide do pracy pa do jutra :*

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa Ar...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa jestem jak tam Anastazja po weselu:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie dzisiaj Anastazja ma poprawiny poprawin ;)

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do noszenia obrączek to też nie pochwalam tego, że żona nosi a mąż nie. No helloł, albo obydwoje zgadzają się na nienoszenie albo i mąż i żona zakładają obrączki. Mój mąż w domu i w nocy nie nosi, bo tu w upałach mu się poci pod obrączką i już nie raz dostał infekcji i swędzenia. Ale do pracy i za każdym razem jak wychodzi z domu to zakłada. No spróbowałby nie założyć! Ja też noszę obrączkę i zaręczynowy, ale w domu czasem ściągam, bo mi palce puchną. W nocy też ściągam, bo często mam maść na twarzy a spie zawsze z ręką zagiętą na twarzy i nie chcę, żeby jakieś składniki maści mi złoto dotykały.

Nenka, ja bym Cię wyprowadzała na spacer cały czas, taka laska jesteś. Klepnij męża patelnią.

Nenaaa, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Nastka, następnym razem jak mnie nie wyprowadzi, to na złość zsiusiam się na podłogę ;)

Nasturcja, Katjaa, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A tak w ogóle to ja chcę żebyśmy teraz wszystkie w lipcu zaszły... O!!!!! I tak ma być!!! ;D
    Kochana u mnie niestety to nie możliwe! Bez chłopa sama nie zaciążę :P

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, a ja Cię rozumiem. Dla kogoś to są pierdoły, dla Ciebie pewnie też TA JEDNA sytuacja to nie powód do awantury. Ale pewne małe rzeczy zaczynaja narastać i pękasz jak balon. Akurat trafiło się to w takiej sytuacji. Ja Cię rozumiem, bo jestem zawsze wyrozumiała w "głupotach" ale no ku.... ile idzie!

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małż mnie rano zbałamucił. Normalnie rzucił się na mnie jak jakiś lew. A ja rano nie lubię i jak kłoda leżałam :D
    Jestę lenię.

Yasmin, Nenaaa, Ania_84, Katjaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Co do noszenia obrączek to też nie pochwalam tego, że żona nosi a mąż nie. ...
    uuuuups :) to ja się nie wypowiadam bo mąż nosi a ja nie :D
    Odchodze poczytać książkę (ze spuszczona głową) :)

Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Małż mnie rano zbałamucił. Normalnie rzucił się na mnie jak jakiś lew. A ja rano nie lubię i jak kłoda leżałam :D
    Jestę lenię.
    ktoś musi te dzieci robić nie? :)

Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nosze jak mam ochote :P jak mi brkuje czegos na paluszku :P
    dla nas jakos obraczka nie jest mega waznym aspektem :)
    wrocznice slubu zakladmy ja sobie ponownie :)
    dla mnie waznijesze sa inne gesty nz obraczka..moi tata nie nosil a sa wspaniałym malzenstwem
    nie kazdy facet lubi nosic obraczki itp ;)

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochana u mnie niestety to nie możliwe! Bez chłopa sama nie zaciążę :P
    To Ty kochana spokojnie szukaj jakiegoś odpowiedniego faceta a my poczekamy... Bo słyszałam plotki że na fioletowej stronie i tak nie jest tak fajnie jak tutaj ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam Yasmin, jak wam to pasuje z obrączką to mnie nic do tego ;)
    U mnie po prostu coś takiego by nie przeszło oooo nie! Jak jakiś facet pracuje np.w kopalni albo jest mechanikiem, to też wiadomo, że nie będzie do smarów zakładał obrączki. Ale poza pracą może już ją włożyć. W końcu to symbol małżeństwa. No ale jeśli żonie to nie przeszkadza to ok. Rozumiem :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ