My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:To Ty kochana spokojnie szukaj jakiegoś odpowiedniego faceta a my poczekamy... Bo słyszałam plotki że na fioletowej stronie i tak nie jest tak fajnie jak tutaj
To będziecie na mnie długoooo czekać, teraz mam takie plany życiowe że ho ho i na faceta nie będzie czasu bo inwestuje w siebie i swoje rozwijanie a nie jak było od tej pory! No ba, gdzie będzie lepiej niż w różowej strefie Zboczonych Czarownic!Fioletowa strona mocy powoduje uspokojenie...
(nie obrażając tych Kochanych już tam).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 13:55
Nasturcja, Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOMG... Malenqa dopiero zobaczyłam Twój wpis o teściach z wczoraj. Jestem w szoku. Z tego co pamiętam, pisałaś, że bardzo czekali na wnuka, ciągle dopytywali się kiedy ciąża, a teraz kiedy ciąża już jest to tak bezczelnie reagują? O co im chodzi? Nie rozumiem. Tulę Cię kochana. Najważniejsze, że masz super męża i dzieciątko pod sercem. Z teściami ślubu nie brałaś. Trzymaj się :*
Malenq, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Ale macie tempo dziewczyny, na 2h odeszłam do pracy a tu już ze 4 str do czytania
Nasturcja wrote:Małż mnie rano zbałamucił. Normalnie rzucił się na mnie jak jakiś lew. A ja rano nie lubię i jak kłoda leżałam
Jestę lenię.
Nasturcja mam z mężem ten sam problem: mam ochotę mega wieczorem, a ten by spa się kładł o 20:00, za to on rano się czuje jak dziki zwierz a ja śpię i zero ochoty ;/ Zwykle się spotykamy wpół drogi i po pracy idziemy razem pod prysznic, ale jak jest pod owu to nie mam wyjścia, czasami trzeba w pozycji na lunatyka
Anuśka: sperma w pochwie żyje krócej niż kwadrans. (!) Serio. Zabija ją pH w pochwie. Dlatego wyśmiewam te wszystkie sposoby z leżeniem z nogami do góry albo z trzymaniem nóg na krzyż żeby się przypadkiem nie wylało
Cała idea jest taka, że przeżywa poniżej 1% plemników i to są te co najszybciej się dostaną do macicy...Ania_84, Malenq, Krokodylica, Nasturcja, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa...zeby u nas choc jeden walczny sie pojawil to bym lezala nawet godzine
choc nam zawsze lakrz tez mowil ze do 20 min to max..
-
nick nieaktualnyja maksymalnie kiedyś wytrzymałam 5min leżąc....a dajcie spokój....jeszcze jak się bzyka wieczorkiem to może i tak, ale porannie się nie da.....
a co dopiero w lesie, na łące czy przy strumyku hehehe...nie ma czasu na leżenie:)Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
No dobra. A co z siusaniem? Bo ja zawsze po chodziłam siku, żeby nie nawracało mi zapalenie pęcherza. A potem sobie pomyślałam "durna ty, jak ma się udać jak Ty zaraz wszystko z moczem wypuszczasz". Jest tak? Czy to nie przeszkadza? Teraz czekam przynajmniej 20 minut zanim pójdę siku.
-
nick nieaktualny
-
Kroko, gdyby sikanie po stosunku miało przeszkodzić w zapłodnieniu to byłaby to świetna antykoncepcja
Niczego nie wypłukasz
Co ma zostać to zostanie i powalczy tam w środku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 14:48
Malenq lubi tę wiadomość
-
ja odczekuje max 20 min ...bo zawsze sobie odpoczywam
heheh
i zawsze moj maz pierwszy zajmuje lazienke ;P
-
Moim zdaniem czekając bóg wie ile można się tylko zapalenia nabawić ;/ Ja się tak raz załatwiłam i przez tydzień potem kankana tańczyłam prawie, tak mnie swędziało i miałam upławy ;/
Sperma jest lepka po to żeby się jakiś czas trzymała ścianek pochwy a to co wypłynie to wypłynie i tyle.
Faktycznie jeśli ktoś ma bardzo mało plemników to łapie się każdej szansy i chyba też bym tak robiła, ale jak badania są ok. to nie ma co, szkoda zdrowia...
Malenq: na łonie natury zawsze mnie cholera brała, bo tu gałąź w tyłek kłuje, a tu mrówka gryzie, a tam jeszcze komar żre ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 15:03
Nenaaa, Katjaa, Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
My nie na łonie natury i tez mamy akcje kocica wskoczy na dupsko
Nenaaa, Nasturcja, Nieukowa, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
hehe teraz to juz ucieka jak widzi ze cos sie swieci wiec chyba sie mocno zgorszyla
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny