My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No to zalozmy teoretycznie ze 12 dni czyli 18+ 12 jest 30 czyli w 30 dc moglabys dostac @ najwczesniej chyba ze masz dluzsze fazy
-
cymcia wrote:Asha- o łaskawco- zaakceptowałaś me zaproszenie
czuję się wyróżniona
jak Wam kochane minął dzień? mi jak zwykle nerwowo i pracowicie, ale jeden projekt wypchnięty do urzędujejeje
Gratuluje wypchniętego projektu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:55
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za pomoc
na godzinę zapomniałam o nadchodzącym okresie tak mnie te temperatury wciągnęły
lece teraz pomyć naczynia po obiadku i uszykować się do pracy na jutro muszę
) wpadnę za jakiś czas
)) ściskam Was mocno
Asha lubi tę wiadomość
-
Magdalena83 wrote:No dobrze tak też zrobię
....nie zmienia to faktu, że @ przyjdzie i jestem nadal poirytowana ... ale się nauczyłam czegoś
) :*
Owulację na podstawie temp ustalisz biorąc pierwszą wyższą temp. od najwyższych w ostatnich 6 dniach (najczęściej jest poprzedzona wyraźnym spadkiem). Faza wyższych temp. powinna utrzymać się co najmniej 3 dni żeby była mowa o owulacji
Asha, zahra lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:cały humor z nieregularnymi miesiączkami polega na nieregularnych owulacjach, które zakłócone bywają byle pierdołą i w jednym cyklu może się przesunąć nawet 3 razy. Po owulacji do @ jest faza lutealna. Jest to faza stała od 14 do 16 dni.
Owulację na podstawie temp ustalisz biorąc pierwszą wyższą temp. od najwyższych w ostatnich 6 dniach (najczęściej jest poprzedzona wyraźnym spadkiem). Faza wyższych temp. powinna utrzymać się co najmniej 3 dni żeby była mowa o owulacjiw niektorych przypadkach i nienalezy mu do konca wierzyc
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Przyjmując że my mamy rację a nie OF nie mam pojęcia na jakiej podstawie jesteś w stanie już dziś wiedzieć że @ przyjdzie
no chyba że to przeczucia ma na celu nie nakręcanie się - to rozumiem. Pod warunkiem że nie dołuje. (a Ciebie dołuje ewidentnie). Postaraj się (wiem że to cholernie ciężkie) zapomnieć o dniu @ tylko zwyczajnie notuj wartości tem. Na interpretację i martwienie się przyjdzie czas :*
Wiem że się łatwo mówi, ale działa kochana :***smarta, zahra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OF jest jednym z lepszych systemów jakie znam... to nasze organizmy są tak indywidualne, że żaden system sie nie sprawdzi u każdej. OF biedak nie ma mózgu
a interpretacja wykresu jest niezwykle trudna, nawet dla doświadczonych osób
Tamka, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, my musimy zrobić wszystko co jest w naszej mocy dla maluszka. Interpretacja niezwykle kusi - to fakt. Ale szczególnie, gdy jestem niedoświadczoną osobą, jedyne co zrobię swoja interpretacją to sobie zaszkodzę.
Dajcie szanse naturze. Robicie świetna robotę z mierzeniem, obserwacją itp. interpretacja jest strasznie ciężka.
Dziewczyny, robimy swoje i nie analizujemy pleaseeeeeeeKrokodylica, zahra lubią tę wiadomość
-
hej kobitki ale macie ciekawą rozmowe tez sie sporo nauczyłam zobaczymy jak moja tempka bedzie
OVUFr mi wyznaczył poprzedni okres i dokładnie go dostałam w tym dniu co było dla mnie szoookingiem
a my sobie jjuz poserduszkowalismy dziśa co hehehe ja pitole ale bede miała stres 27 lipca
moze 29 na imieninki bedzie prezencik
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Przyjmując że my mamy rację a nie OF nie mam pojęcia na jakiej podstawie jesteś w stanie już dziś wiedzieć że @ przyjdzie
no chyba że to przeczucia ma na celu nie nakręcanie się - to rozumiem. Pod warunkiem że nie dołuje. (a Ciebie dołuje ewidentnie). Postaraj się (wiem że to cholernie ciężkie) zapomnieć o dniu @ tylko zwyczajnie notuj wartości tem. Na interpretację i martwienie się przyjdzie czas :*
Wiem że się łatwo mówi, ale działa kochana :***i się koło zamyka...czasami już sobie myślę, że to kara za to, że po stracie w 2006 dwa lata później zaczęłam się cieszyć, że straciłam bo się mogłam spokojnie rozwieść...
(
-
Magdalena83 wrote:Yasmin, tak mnie dołuje i to strasznie... postaram się nie myśleć ale wiem, że będzie ciężko..im dłużej to trwa tym mnie chce...ale jak się zbliża termin @ to wariuję
i się koło zamyka...czasami już sobie myślę, że to kara za to, że po stracie w 2006 dwa lata później zaczęłam się cieszyć, że straciłam bo się mogłam spokojnie rozwieść...
(
tulam
Magdalena83 lubi tę wiadomość