My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli w piątek ... zobaczymyAsha wrote:No to zalozmy teoretycznie ze 12 dni czyli 18+ 12 jest 30 czyli w 30 dc moglabys dostac @ najwczesniej chyba ze masz dluzsze fazy
-
Cymcia ja jestem poirytowana jak jeżcymcia wrote:Asha- o łaskawco- zaakceptowałaś me zaproszenie
czuję się wyróżniona 
jak Wam kochane minął dzień? mi jak zwykle nerwowo i pracowicie, ale jeden projekt wypchnięty do urzędu
jejeje 
Gratuluje wypchniętego projektu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:55
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za pomoc
na godzinę zapomniałam o nadchodzącym okresie tak mnie te temperatury wciągnęły
lece teraz pomyć naczynia po obiadku i uszykować się do pracy na jutro muszę
) wpadnę za jakiś czas
)) ściskam Was mocno
Asha lubi tę wiadomość
-
cały humor z nieregularnymi miesiączkami polega na nieregularnych owulacjach, które zakłócone bywają byle pierdołą i w jednym cyklu może się przesunąć nawet 3 razy. Po owulacji do @ jest faza lutealna. Jest to faza stała od 14 do 16 dni.Magdalena83 wrote:No dobrze tak też zrobię
....nie zmienia to faktu, że @ przyjdzie i jestem nadal poirytowana ... ale się nauczyłam czegoś
) :*
Owulację na podstawie temp ustalisz biorąc pierwszą wyższą temp. od najwyższych w ostatnich 6 dniach (najczęściej jest poprzedzona wyraźnym spadkiem). Faza wyższych temp. powinna utrzymać się co najmniej 3 dni żeby była mowa o owulacji
Asha, zahra lubią tę wiadomość
-
Co udowadnia ze ovufriend system jest.....do....dupyYasmin wrote:cały humor z nieregularnymi miesiączkami polega na nieregularnych owulacjach, które zakłócone bywają byle pierdołą i w jednym cyklu może się przesunąć nawet 3 razy. Po owulacji do @ jest faza lutealna. Jest to faza stała od 14 do 16 dni.
Owulację na podstawie temp ustalisz biorąc pierwszą wyższą temp. od najwyższych w ostatnich 6 dniach (najczęściej jest poprzedzona wyraźnym spadkiem). Faza wyższych temp. powinna utrzymać się co najmniej 3 dni żeby była mowa o owulacji
w niektorych przypadkach i nienalezy mu do konca wierzyc
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Przyjmując że my mamy rację a nie OF nie mam pojęcia na jakiej podstawie jesteś w stanie już dziś wiedzieć że @ przyjdzie
no chyba że to przeczucia ma na celu nie nakręcanie się - to rozumiem. Pod warunkiem że nie dołuje. (a Ciebie dołuje ewidentnie). Postaraj się (wiem że to cholernie ciężkie) zapomnieć o dniu @ tylko zwyczajnie notuj wartości tem. Na interpretację i martwienie się przyjdzie czas :*
Wiem że się łatwo mówi, ale działa kochana :***
smarta, zahra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OF jest jednym z lepszych systemów jakie znam... to nasze organizmy są tak indywidualne, że żaden system sie nie sprawdzi u każdej. OF biedak nie ma mózgu
a interpretacja wykresu jest niezwykle trudna, nawet dla doświadczonych osób
Tamka, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, my musimy zrobić wszystko co jest w naszej mocy dla maluszka. Interpretacja niezwykle kusi - to fakt. Ale szczególnie, gdy jestem niedoświadczoną osobą, jedyne co zrobię swoja interpretacją to sobie zaszkodzę.
Dajcie szanse naturze. Robicie świetna robotę z mierzeniem, obserwacją itp. interpretacja jest strasznie ciężka.
Dziewczyny, robimy swoje i nie analizujemy pleaseeeeeee
Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość
-
hej kobitki ale macie ciekawą rozmowe tez sie sporo nauczyłam zobaczymy jak moja tempka bedzie

OVUFr mi wyznaczył poprzedni okres i dokładnie go dostałam w tym dniu co było dla mnie szoookingiem
a my sobie jjuz poserduszkowalismy dziś
a co hehehe ja pitole ale bede miała stres 27 lipca
moze 29 na imieninki bedzie prezencik
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yasmin, tak mnie dołuje i to strasznie... postaram się nie myśleć ale wiem, że będzie ciężko..im dłużej to trwa tym mnie chce...ale jak się zbliża termin @ to wariujęYasmin wrote:Przyjmując że my mamy rację a nie OF nie mam pojęcia na jakiej podstawie jesteś w stanie już dziś wiedzieć że @ przyjdzie
no chyba że to przeczucia ma na celu nie nakręcanie się - to rozumiem. Pod warunkiem że nie dołuje. (a Ciebie dołuje ewidentnie). Postaraj się (wiem że to cholernie ciężkie) zapomnieć o dniu @ tylko zwyczajnie notuj wartości tem. Na interpretację i martwienie się przyjdzie czas :*
Wiem że się łatwo mówi, ale działa kochana :***
i się koło zamyka...czasami już sobie myślę, że to kara za to, że po stracie w 2006 dwa lata później zaczęłam się cieszyć, że straciłam bo się mogłam spokojnie rozwieść...
(
-
Kochana, wszystkie sie obwiniamy w jakims punkcie tej drogi , ale tak naprawde czy to twoja wina? Nie...szukasz winnego bo nie znasz przyczyny, szukasz powiedzi...i najlatwiej jest obwinic siebie, ale tu nikt nie jest winny, moze tak ma byc, moze tonie ten moment...bedzie dobrze zobaczyszMagdalena83 wrote:Yasmin, tak mnie dołuje i to strasznie... postaram się nie myśleć ale wiem, że będzie ciężko..im dłużej to trwa tym mnie chce...ale jak się zbliża termin @ to wariuję
i się koło zamyka...czasami już sobie myślę, że to kara za to, że po stracie w 2006 dwa lata później zaczęłam się cieszyć, że straciłam bo się mogłam spokojnie rozwieść...
(
tulam
Magdalena83 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH